Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sorundan bende muzdaripim canım. ama aynı zamanda benim yumrutalarımda çatlamıyor. başka hiç bi problemimiz yok.. ben rahim ağzındaki yaraı donduracağım adetimden sonra. 1 aşılama da yaptırdım ama olmadı tutmadı. drum sen kesinlikle hamile kalacaksın çünkü çok basit problem sendeki dedi. ilk adım yaraı dondurmak olacak bakalım..... ben 2 senedir uğraşıyorum hamilke kalamadım hayırlısı....
bende bu sorun yüzünden yarın doktora gidicem.içimde feci bi acı var ilişkiye girinc ve sonrası feci acım oluyor.birde bu ay 1 gun surdu adetim.sanırım içimdeki her neyse adet olmamıda kesti.test yaptm negatif çıktı.kısmet bakalım ne çıkacak yarn
bendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım.
iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var...
Allahım en yakın zamanda sizlerinde kucağını doldursun inşallah..
isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
canim nolur yardim et hangi ilaclari kullandinbendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım.
iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var...
Fitilin adi nebendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım.