aynı sorundan bende muzdaripim canım. ama aynı zamanda benim yumrutalarımda çatlamıyor. başka hiç bi problemimiz yok.. ben rahim ağzındaki yaraı donduracağım adetimden sonra. 1 aşılama da yaptırdım ama olmadı tutmadı. drum sen kesinlikle hamile kalacaksın çünkü çok basit problem sendeki dedi. ilk adım yaraı dondurmak olacak bakalım..... ben 2 senedir uğraşıyorum hamilke kalamadım hayırlısı....
bende bu sorun yüzünden yarın doktora gidicem.içimde feci bi acı var ilişkiye girinc ve sonrası feci acım oluyor.birde bu ay 1 gun surdu adetim.sanırım içimdeki her neyse adet olmamıda kesti.test yaptm negatif çıktı.kısmet bakalım ne çıkacak yarn
aynı sorundan bende muzdaripim canım. ama aynı zamanda benim yumrutalarımda çatlamıyor. başka hiç bi problemimiz yok.. ben rahim ağzındaki yaraı donduracağım adetimden sonra. 1 aşılama da yaptırdım ama olmadı tutmadı. drum sen kesinlikle hamile kalacaksın çünkü çok basit problem sendeki dedi. ilk adım yaraı dondurmak olacak bakalım..... ben 2 senedir uğraşıyorum hamilke kalamadım hayırlısı....
inş cn hayırlısı olsun bendede yara ve iltihap var bi kere hamile kaldım kimyasal gebelik dediler ve düşük oldu acaba iltihapan dolayı embriyo sağlıklı tuunamadımı diorum araştırdım ve çou kişi böle dio.Bua ay adetim 5.güN Gecti çok umuluydum ama bugü adet oldum.Sonuçta veren de ALLAH alanda ALLAH.YAPICAK BİŞİ YOK HAYIRLIISI DİYORUM CNM CEVABIN İÇİN ÇOK EŞEKKÜR EDERİM.EN KISA ZAMANDA BEBİŞİN SENİNLE OLUR İNŞ.
bende bu sorun yüzünden yarın doktora gidicem.içimde feci bi acı var ilişkiye girinc ve sonrası feci acım oluyor.birde bu ay 1 gun surdu adetim.sanırım içimdeki her neyse adet olmamıda kesti.test yaptm negatif çıktı.kısmet bakalım ne çıkacak yarn
bugun gittm doktora intihap varmış bi sürü ilaç verdi fitil felan cart curt anlattı anlamadım adam bide bulgardı türkçeye dili pek dönmüyodu her neyse.ilaçları kullancakmışım.benm anlamadm eşimede verdi şu ilacıda eşin içicek dedi o ne oluyor.
bendede vardı canım aldırdım sonra hamiş kaldım 16. haftada tekrar üremiş şimdi doğumu bekliyorum ve evresi uzadı heran rahimim alınabilir drlar öyle söylüyorlar önce tedavini yaptır canım hamilelikle birlikte bu hastalık ilerliyor yada daha iyi bir dr a baktır tek drla kalma geçmiş olsun inşallah sende anne olursun bu mutluluğu yaşarsın
bendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım.
iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var...
Allahım en yakın zamanda sizlerinde kucağını doldursun inşallah..
isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
bendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım.
iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var...
Allahım en yakın zamanda sizlerinde kucağını doldursun inşallah..
isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum
bendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım. iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var... Allahım en yakın zamanda sizlerinde kucağını doldursun inşallah.. isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Kızlar bende de yara var. Yani şu an ne durumda bilmiyorum ama ilk tespit edişim ilişki sonrası kanamaydı. Yara var yakılacak dedi dr ama yaktırmadım. Hep mantar falan da oluyorum ben. Fitiller kullandım vesaire. En son hamilelikten önce bakmışlardı vajinal ama küçük bi kızarıklık var dediler. Ama hamile kaldım onu demek istiyorum. Akıntıya gelince halaa sarı-yeşil. Onca antibiyotiğe ve fitile rağmen Hiç düzelmedi hiç değişmedi. Kötü de kokuyo. Hep de öyleydi.
bendede iltihaplanma vardı 1 hafta iltihap kurutucu hap kullandım fitil kullandım hapı kullandıktan sonra hamile kaldım. iltihap kurumadan hamile kalınmıyor maalesef.şuan 18 aylık cadı bir kızım var... Allahım en yakın zamanda sizlerinde kucağını doldursun inşallah.. isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin