Rahim ağzı yarasının yakılması

smallangel

ömrümün 2. prensi :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
3.395
2
66
Diğer
Merhabalar,
Öncelikle bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.
14 eylül tarihinde rahim ağzı yaram yakıldı , yaklaşık 1 haftadır normal olarak akıntım geliyordu, sonrasında bu akıntım kırmızıya döndü ve 1 haftadır da akıntılarım kanlı olarak geliyor, çok telaş ediyorum yanlış bişey mi oldu acaba diye ? Birde hamile kalmadan yaranın yakılması ne kadar doğru ? Bazı drlar hiç doğum yapmamış bayanların yaktırmasını tavsiye etmiyorlar. Cevaplarınızı bekliyor olacağım, teşekkürler

Doktor Bey merhaba tekrar, bugün muayeneye gittim ve doktorum kılcal damarlar açık kalmış, akıntıdan dolayıda kapanamamış kendiliğinden dedi ve açık kalan kılcal damarların üzerini tekrar yaktı.Yakmadan sonra 17. GÜN dü ne kadar doğru bir işlem bu ? Kafam çok karıştı , kendiliğinden geçermiydi bu kanlı akıntı acaba ? Rahim ağzı yaram baya büyüktü %95 oranında demişti drum, ve kısırlık sebebidir buda demişti , gerçekten yarası olan hamile kalamazmı ?

Doktor Bey merhaba tekrar, bugün muayeneye gittim ve doktorum kılcal damarlar açık kalmış, akıntıdan dolayıda kapanamamış kendiliğinden dedi ve açık kalan kılcal damarların üzerini tekrar yaktı.Yakmadan sonra 17. GÜN dü ne kadar doğru bir işlem bu ? Kafam çok karıştı , kendiliğinden geçermiydi bu kanlı akıntı acaba ? Rahim ağzı yaram baya büyüktü %95 oranında demişti drum, ve kısırlık sebebidir buda demişti , gerçekten yarası olan hamile kalamazmı ?

merhaba
bence tekrar yakılması doğru olmuş çünkü kanayan damarlar yakılmazsa kanamanın durması pek mümkün olmuyor.Hiç endişe etmeyin yakılan bölge iğleştiğinde hiç problem olmayacaktır.Gebelik açısından bir problem olmayacaktır

iyi günler

Back
X