Rahim Ağzı Yetmezliği Bitkisel Tedavi

Irmak0108

0108♾I
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
15
1
16
25
Merhaba Rahim Ağzı Yetmezliği için bitkisel tedavi yontemi kullanıp başarılı olan var mı varsa hangi bitkileri kullandınız paylasabilir misiniz

Tedavisinden bendede rahimağzı yetmezliği var ama tek çare serklaj diye biliyorum
Bende de var doktor bana da serklaj dedi ama ben aktara da danışmak istedim bana bitkisel karışım macun ve çay önerdi kullananların %90 ında işe yaradığını ve çok kişidne de dua aldığını söyledi bende merak ettim başka bitkisel tedavi ile iyileşenler var mı

Bitkisel çay ve macunun fotoğrafları burada
images (1).webp
images.webp

Hayır hamile değilim suan kullanmamda mümkün degil 8 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıycam sakıncası olabilir size şifa olur inşallah

Hayır hamile değilim suan kullanmamda mümkün degil 8 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıycam sakıncası olabilir size şifa olur inşallah
Amin sağolun İnşaallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız rahim ağzı yetmezliğinden dolayı mi tüp bebek olucak yani tüp bebek olunca da serklaj yapılıyor mu

Amin sağolun İnşaallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız rahim ağzı yetmezliğinden dolayı mi tüp bebek olucak yani tüp bebek olunca da serklaj yapılıyor mu
Yok rahimağzıyla alakalı değil
Tüp bebekte normal gebelikle aynı süreçler aynı farklı bişey yok doğal olarak serklaj ondada yapılıyor

Bende 20 haftalıkken kaybettim sizin tek bebekmiydi nasıl farkedemedi doktorunuz
Evet tek bebekti ilk hamileliğimdi kızım olacaktı bende anlayamadım nasıl farketmediğini çok iyi bir doktora da gidiyordum Doçentti ama farkedilemedi hatta bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim uzman bir doktor bu teşhisi koydu ben bebeğimi kaybettiğim zaman bile nedenini bana söylemediler zaten

Evet tek bebekti ilk hamileliğimdi kızım olacaktı bende anlayamadım nasıl farketmediğini çok iyi bir doktora da gidiyordum Doçentti ama farkedilemedi hatta bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim uzman bir doktor bu teşhisi koydu ben bebeğimi kaybettiğim zaman bile nedenini bana söylemediler zaten
Zaten son anda farkedilen bişey bu
Genelde hikayeye dayalı bi teshis maalesef böyle olması çok kötü ama başına gelmediği sürece bu teşhisi koyamıyolar

Back
X