rahim ağzı yetmezliği için doktor tavsiyeleriniz

selif

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
96
2
86
40
İstanbul
arkadaşlar benim 20 haftalık ve 24 haftalık iki düşüğüm var.şimdi 7 haftalık hamileyim ve serklaj uygulancak.doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var.Zeynep kamilde muayenehanesi olan bir doktor bulabilirsem zeynep kamile gitmek isterim.bilgisi olan lütfen yardım etsinnnnn...

Avcılar Hospital, Dr. Nil Bilgen'i kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili ve işinde uzman bir dokor. Ben de tavsiye üzerine kendisine gitmiştim.

Benim serklajımı da Nil Hanım yaptı 14. haftada. Serklajdan sonra en ufak ağrım, sızım, kanamam olmadı. Araştırırsan methini çok duyacağına eminim.

Çok çok geçmiş olsun

teşekkür ederim arkadaşım.ama benim avcılara gidip gelmem zor olur.eğer anadolu yakasında bir doktor söylerseniz sevinirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...ligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-2504.html
bizim topiğede sormuştun doktor tavsiyelerimizi yazdığımız bir listemiz vardı onu yayınladım belki faydası olur
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
banada serklaj uygulandı ama ben izmirdeyim zeynep kamil hakkında bilgim yok diğer topikde sorarsan belki arkadaşlar yardımcı olur zeynep kamile giden bilgisi olan arkadaşalr vardı

Back
X