- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.421
Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah bebişine canım..evet hep sütümü içti mamayı sarılık olmuştu bilirubini 19du o zaman vermek zorunda kaldım,aslında maşallah sütüm çok iyi günde 1500 2000cc sağıyorum,ama yağlı değil gibi geliyor ki baya içiriyorum,hamileyken kılo almıyodu ondan kaldı bu takıntım sanırım,aynı gun bebeklere bakıp canım sıkılıyo ki saçma olduğunu biliyorum,benim düşüncem doğru olsa mankenler hasta şişmanlar sağlıklı olurdu,takıyo işte insan,çok didikliyorum herseyi,kafamın rahat olxugu bi dk yok
Sütüm yağlımı kac cc sağdım ne kadar içti biberon sterilmi vs vs,tabı bu arada kendımede hiç bakmıyorum yemek yedıgım günler cok az,nefret ederek söylüyorum uykusuzluktan bas ağrısından aylar sonra sıgara içmeye başladımhamileliğim hastanede stresle geçti hala atlatamadım aklıma gelınce sıgara yakıyorum her yakmadığımda ağlama krızlerım gelıyo of basını ağrıttım çok yazdım
Dediğin gibi yapıp mamayı silmeye calısıcam :) bakalım bebişimin anne sütü kısmetı ne kadar,o kadar vergın ve streslıyımkı bı neden yokken bıle umarım kesilmez,çok sagol canım benım yardımcı olduğun için
Aslında ne yalan söyliyim bıkac haftadr zorlamıyor benı,gazını kendı cıkarıyo gece ıkı saatte uyanıp sutunu içip yatıyo her ıstedıgını ıfade edıyo anlıyıp hallediyoruz,fakat ev dışında bıyerde bır dk susmaksızın ağlıyo,hastaneye gıtmek bıle ölüm gibi bana,bu kadar akıllı ama aşırı sinirli,yanaklarını sıkarak aglıyo ağlayınca,streslı hamılelıgımden kaynaklanıyo bence,kv yüzünden emzıremedımde sut sağıyorum emmıyo kesınlıkle,oda benı stres yapıyo,inan bende bergun bı nedenle aglıyorum
Sende ne kadar geniş yürekliymişsin ki sütünü vermişsin,helal olsun canım Allahım sanada ne istiyosan versin inşallah,geçiş dönemındeyım bı an önce atlatırım inşallah,sütü sağınca vıtamını azalmıyodur dimi?
almila simay teyzesi...çok inat çok ee anası babası ne ki danası nolsun bizden çıkan böyle olur :) eve tartı alalım dıyorum eşim dahada takarsın dıye almıyor
Tek önceliğimiz kiloyken büyütürken es geçeceğimiz önemli konular olucak yanlış çocuk yetıstirecegız diyo eşim,sanırım haklıda...
Sütün kalitesi dıye bısey varmı?bı yazı okumuştum fakır annenin sütüde zengın annenin sutude aynıdır dıye??yanı artsın dıye bısey yapmıyorum ekstra,fakat doğru duzgun beslenmıyorumda,hamıleyken 3ay hastanede yatmama rağmen dıkkat ettım bebegım beslensın dıye,ama şimdi nerdee hiç iştahım yok,yınede alıyodur dımı bebeğim vitamin..dondurulmuş aüt verdınmı hıç bebişlerıne ve sut oğluna?saklıyorum bol bol fakat hıcte ınanmıyorum aynı vıtamını koruduguna
Şimdiden dışarı çıkmak bıyere gitmek ölüm..4 5saat süt sağmayım tas vıbı oluyo ustum basım kalmıuo ped kullandığım halde ağrıda cabası..pilli pompaya ihtiyacım var yanımda tasıycagım,önerınız varmı hanımlar?hastane tipi pompa kullanıyorum suan ve çekişi muhteşem,böyle iyi çekecek göğsü tam boşaltabilecek bı marka varmı bildiğiniz?
Metal;haklıydın abla hayat kalıtem şimdiden düştü emzıremedıgımden,ama başaramıyorum..medela calma bıberon varmış memeye alıştrma bıbetonu son sansım artık o onuda denıcem,benım cadı bıberon içerken bıle takadsiz kıme çekmiş bu çocuk böyle tembel yaa
Ben pilli bi pompa bulayım en iyisi...beni yoran insankaeın yorumları,sankı keyfımden sağıyorum,zevk alıyorum zaten sut sağmaktan bıberon yıkamaktan sterıl etmekten :))
Güzel anneler birşey danışacağım.
Hasan Basri Çarşamba gününden beri ek gıdaya aynı anda Demir ilacına başladıkDüne kadar şeftali puresi veriyordum. Buğün armut verdim. İki gündür Demir ilacını vermiyorum ve oğlum kakasını yapmadı.
Hep derler Demir kabız yapıyor. Benimki vermeyince kabız oldu. Ne önerirsiniz.
Ya canlar ikinci semizotu vakası yaşadım. İbrahim Ethem'in midesi kabul etmiyor anladım.ilkini hastaydı geniz alıntısından dolayı balgam vardı o yaptı demiştik. Yok değilmiş. Birdahamı zorlarım kuzumu yemesi için. Saat4 ne o uyudu ne ben. İki makina çamaşır yıkıyorum. İnşallah yarına birşeyi kalmaz da Bayram yapabilir kuzum. Geçen senede ben yattığım içim hep evde kalmıştı. Anne bî hiç bayrama benzemiyor diyordu kuzum.
Allahım sen evlatlarımıza ve bizlere sağlık sıhhat ver.
Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah bebişine canım..evet hep sütümü içti mamayı sarılık olmuştu bilirubini 19du o zaman vermek zorunda kaldım,aslında maşallah sütüm çok iyi günde 1500 2000cc sağıyorum,ama yağlı değil gibi geliyor ki baya içiriyorum,hamileyken kılo almıyodu ondan kaldı bu takıntım sanırım,aynı gun bebeklere bakıp canım sıkılıyo ki saçma olduğunu biliyorum,benim düşüncem doğru olsa mankenler hasta şişmanlar sağlıklı olurdu,takıyo işte insan,çok didikliyorum herseyi,kafamın rahat olxugu bi dk yok
Sütüm yağlımı kac cc sağdım ne kadar içti biberon sterilmi vs vs,tabı bu arada kendımede hiç bakmıyorum yemek yedıgım günler cok az,nefret ederek söylüyorum uykusuzluktan bas ağrısından aylar sonra sıgara içmeye başladımhamileliğim hastanede stresle geçti hala atlatamadım aklıma gelınce sıgara yakıyorum her yakmadığımda ağlama krızlerım gelıyo of basını ağrıttım çok yazdım
Şimdiden dışarı çıkmak bıyere gitmek ölüm..4 5saat süt sağmayım tas vıbı oluyo ustum basım kalmıuo ped kullandığım halde ağrıda cabası..pilli pompaya ihtiyacım var yanımda tasıycagım,önerınız varmı hanımlar?hastane tipi pompa kullanıyorum suan ve çekişi muhteşem,böyle iyi çekecek göğsü tam boşaltabilecek bı marka varmı bildiğiniz?
Metal;haklıydın abla hayat kalıtem şimdiden düştü emzıremedıgımden,ama başaramıyorum..medela calma bıberon varmış memeye alıştrma bıbetonu son sansım artık o onuda denıcem,benım cadı bıberon içerken bıle takadsiz kıme çekmiş bu çocuk böyle tembel yaa
Evet dün eşimde öyle dedi, bu hesap sadece süt ile beslenen bebekler için geçerli diyeHıdennsko bence ek gıda alınca o kadar içemez ya,ben bıle içemem yanı:)benım kızımda o kıloda olurmu ki,bu arada çocukların çok çok güzeller maşallah
Bayanlar bi soru daha!
Yaa biz eylülde kusadasına kv nin yazlığına gıtcez Simay tam 3ayını bıtırdıgınde kısmetse,arabada asla durmaz kı o anakucagında mumkun değil,uçakla gıdelıö dıyoruz uygun olurmu sizce?kucakta emnıyet kemerıyle baglıyolarmış
Tek önceliğimiz kiloyken büyütürken es geçeceğimiz önemli konular olucak yanlış çocuk yetıstirecegız diyo eşim,sanırım haklıda...
Sütün kalitesi dıye bısey varmı?bı yazı okumuştum fakır annenin sütüde zengın annenin sutude aynıdır dıye??yanı artsın dıye bısey yapmıyorum ekstra,fakat doğru duzgun beslenmıyorumda,hamıleyken 3ay hastanede yatmama rağmen dıkkat ettım bebegım beslensın dıye,ama şimdi nerdee hiç iştahım yok,yınede alıyodur dımı bebeğim vitamin..dondurulmuş aüt verdınmı hıç bebişlerıne ve sut oğluna?saklıyorum bol bol fakat hıcte ınanmıyorum aynı vıtamını koruduguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?