Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Enfeksiyona baktrdk canm bayagi oldu simdi olmstr belki ama aglamalr azaldi biraz deli ondn cok agliyo galiba bide gulerse herseyi unutturiyo zilli

Efulim canım popsunun o bahsettıgın yerde baya kıl vardı baktık baya dökülmüş,eşim süt sür demişti sürmüştüm netten okumuş,her muaneye gıttıgımızde bakıyolardı ondanmış demek,ayrıca bendede var açıklık belin 5,vertebrasıyla kıyruk sokumunun 1,arasında,bugune kadar sorun yssamadım çok yoruluyrm sadece,normal doğum yapamazsın dedıler onuda yaptım

Mlkyyy canim doktr bukadar kil sorun degl bu norml dedi cocugu bosa yormssunz dedi cok sukur birsorun yok eki senin aciklik nasil anlasildi disardn bir belirti varmi bizde hafif killilik vatdi bosyere korkttu doktr

Günaydın kızlar.Kızımın yüzündeki kızarıklıklar geçmiyor.Döküntü olmaya başladı.Nemlendirince biraz geçiyor.Uyurken azalıyor.Kendini sıktığında,kastığında artıyor.Süt alerjisi olabilir dedi dr.Benim merak ettiğim süt ve süt ürünleri dışında anneden bebeğe geçerek alerjiye sebebp olan başka gıda ya da içecek var mı?

Son düzenleme:
Melek canm yuzundn baska yerinde var mi benimkindede vardi bende sut alerjisi diye korktm opmktn olms egzama dedi krem surdk gecer gibi oldu tekrar ara ara aglaynca oluyo isilikte olabilr benm doktr alerji yuzde degl vucutta olr demsti

Bebegm resmen emmeyi birakiyr bugun topu topu 3 kez emdi emmeyi birakmasi icin daha cok erken 2.ayibile dolmadi cok canm skiliyr ne yapacagmi sasrdm sakin anlarni kolluyorm ozaman bile az ve kisa sureli emiyr galiba sutumde iyice azaldi bazen cekiyi gelmiyi onada agliyo var mi bir onerisi olan israrci olacm biliyorm ama o bendn inatci aglamktn ugunuyo bende dayanamiyorm sagmkta istemiyormki elektrkli sagicim yok acaba silikon basligmi istemiyo ama gogus ucum yok napim

Efulim belimdeki açıklık tesadüfen grafı cektırdıgımde cıktı,doğustan bel acıklıgı dedıler,bu bebekler nıye ıstahsız benım kızımda emmıyo zaten bıberonu bıle nazlı nazlı içiyo,canım cıkıyo aüt içircem dıye içtıgınıde kusuyo,yarın Dr.umuz var hayırlı haberlerle geliriz inşallah

Kızlar çok hızlı nefes alıp verıyo korkuyorum kalpten yada cıgerden degıldr dımı kalp eko ve röntgen cekın dıcem bıktım stresten

Efulım kılo alımı nasıl ordan anlarsn sutunun yetıp yetmedıgını

Bebekler özellikle yeni doğan ve düşük kilolu bebekler hızlı nefes alıyormuş. Unutmuşum büyük oğlumda Hasan Basri de dr normal diyor ben nefesini dinliyor dak. Kaç kere diye sayıyordum. Sanırım 4 veya 5 aydan sonra geçti.

Çok vesvese yapma diyeceğim ama elimizde değil. İlk bebek hele hele zor elde edilmiş bebek olunca insan takıyor.

Sana tavsiyem canım aradığında ulaşabileceğin bi çocuk Dr bul. Büyük oğlumda bizim Dr çok yoğundu diğer Dr ulaşamıyorsam. Şimdi anladım ulaşılabilirmiş aradığında veya mesaj çekince dönen Dr ne denek olduğunu.

Mlkyyy canm valla kilo alimi gecen ay iyiydi ama bu ay asi yaptirirkn bakalm nasil benimki istahszmi bilmiyorm benm canimi skan emmeyi birakio bibern istemesi sen ne zorluklr yasiyosn emmedi diye benmki emiyodu esim ve kayinvalidm sagolsn onlr yuzundn iyice biberona alisti cocuk baska bir yere adapte olamadi aglamktn cani cikiyodu resmn hatta komaulr o cocuk niye bukadar agliyk diye soryo durmslr bizde sussun diye dayadk bivwronu simsi bibern gibi cekiyi gelmiyi sut basiyo cligi yarn eve gidecm ins duzelr ben kapaliym hos kapali olmasnda heryerde memegni acamiyosn odaya gidene kadar basliyodu aglamaya sonrada almadi memeyievde ussuz gezecem:) dayayacm bakaln alack mi almazsa bende senin kaderndn olacm

canm benm bebektede seninki kadar aciklik olacagndn suphelndilr sipina bifidanin en basit haliyms sadece killanmayla anlasilrms senin gibi hayatlarni beldeki acikligi bilmedn yasarlr tesadufn rontgn cekilrse anlrlarms peki senin belindede cok killanma varmiydi bende cok var erkek kardesimnki bildogn sakal acaba bizdedemi var

Kizlr bebeklernz kac gunde kaka yapiyo benmki kadar olankr ozellikle duzenli olark kaka yapan kizim ik i gundr yapmadi cok telasliym kabiz olsn istemiyorm norml yaparkn kiyamtleri kopariyo zatn kabz okrsa yandk
Bu arada metal canm sendede hemorait sorunu var galiba dogmdn sonra yirtk yuzundn gittigm cerrah sayesnde artk bende hemoraitm iki gundr bide kabizlik var mahvoldm resmn kanama yoktu artk oda var annemde vardi kalitsl olabiliyoms evin talihliside benm kremlr gecici fayda ediyo resmn zonkluyo oturamiyorm napcm sasirdm

Slm kızlar nasılsınız kuzular nasıllar
Benim kızlar iyiler şükür dr u aradım grip aşısı için yapalım dedi hem kontrole gideceklerdi zaten ikisini bir yaparız artık inşallah aşının faydasını görürüz ve hiç hasta olmayız
Hidennisko sofika nerdesiniz kızlar kuzular nasıl
metalcim siz nasılsınız
chnb arda nasıl

Efulim belim kıllıydı canım hatta buyuzden lazer epilasyona gıttım onlarca seans,kakada günde 5 6kez yapıyo en az oda,benımkıde cok..dra gösterdim bel açıklığı yok dedı..

Aman bıberon verme ben mahvoluyorum..benım kızım 2ay 9gunluk oldu 4450 54cm,senınkı ne kadar oldu?

Kızlar bıde ben golden goat dıye bı kecı sutu maması verdım kızıma kakası sapsarı ve putursuz dümdüz renk,nolmuş olabılır

Canım alerjiye neden olacak bir sürü gıda var, bana kuruyemişi de yasaklamıştı ve yaş pasta vs..
Yüzü için kortizonlu krem kullanman gerekebilir tabi Dr danışmadan asla karar verme

Edulim yaşadıklarını çok iyi anlıyorum , benim cok cok emen bir kızım varken birden bıraktı, hayatın sonu gibi geldi, ben 1,5 -2 yaşına kadar emziririm derken bitmişti
Kan ter içinde kaldım zorla verdim ağlattım herkesle kavga eder oldum
Sonra düşündüm ki dünyanın sonu değil, geceleri emziriyorum
Tabiki pes etmedim , ara ara deniyorum bazen alıyor , şuan yapabileceğin sütünün kesilmemesini sağlamak , sağarak da olsa ver, ben umutluyum bir gün kızım memeyi alacak inşallah

Canım bazen annenin yediklerinden olabiliyor, mama ne kadar veriyorsun ? Hangi mama ? Belki mamadandır, benimki 2-3 kez yapıyor ama artık baya baya yemek yiyor
Yukarıda yazacaktım göstermişsin doktora çok sevindim hadi geçmiş olsun

Maşallah kızlarına canım. Allah bu kışı rahat hasta olmadan atlatmayı nasip etsin tüm yavrularımıza.
Hamd olsun bizde iyiyiz. Şehir dışında olduğum için sık giremiyorum. Geç dönebildim o yüzden.
Bizde inşallah bu sene Eylül ve Ekim ayını hara olmadan atlatısak girip aşısı olmak istiyoruz. Geçen sene büyük oğlum birinci sınıfa başlamıştı bende gebe idim. Dr bana vuruş deyince eşim ve oğlunda vuruldu hamd olsun ufak tefek nezleler dışında rahatsız olmadık.

Metalcim tatil korktuğun gibi olmadı sanırım 😊 ne güzel sen de rahatladın.
Meryem bu kış beni de korkutuyor , acaba oğlana grip aşısı vurdursam mı ben de 😕

Metalcim tatil korktuğun gibi olmadı sanırım  ne güzel sen de rahatladın.
Meryem bu kış beni de korkutuyor , acaba oğlana grip aşısı vurdursam mı ben de 

Canım hamd olsun sağlıkları yerinde. Abinm eşi ve kızıda vardı yarın dönüyorlar. Onlar küçük oğlanda çok yardımcısı.
Annem bakamayacak anladım. Bütün kış geel gel dedi şimdi en çok o yoruyor beni. Seneye sadece eşim ve çocuklarımla tatil yapmak istiyorum. Birkaç gün yanlız kalmak istedim. Eşime daha sonra gel dedim. Bakalım göreceğiz.
Büyük oğlum çok yordu herkesi kardeşini kuzenini kıskandı. Çok inat davranıyor. Herkes bana bakıyor fakat benide dinlemiyor. Bazen hiç istemesemde kolunu bacağını çekiştirdim.

Bu arada Allah senin yardımcın olsun ev üç katlı in çık canım çıkıyor. Sen nasıl yapıyorsun. Gerçi kendi evim olsa her kara bez su biboronu kıyafet koyarım. Burda annem dağınıklığı hiç tahammülü yok. Sürekli gergin o gergin olunca bende geriliyorum. Bu seferde ben neden sürat asıyormuşum neden mutsuzmuşum.

Hidennisko biz ilk defa yaptırıyoruz inşallah faydası olur daha önce yaptırdıysan faydasını gördüysen bence yaptır daha rahat olursun
Metalcim rabbim kolaylık versin insanın kendi evi gibisi yok bende türkiyede gelmeden iki gün önce evimi toplayıp kayınvalidemde kaldık iki gün ama gel bide bana sor hiç rahat edemedim kayınvalidemde çok titiz iki gün boyunca hep ev topladım ama kendi evimde öyle değilim

Mlkyyy canm gundemi 5_6 kez yapiyo inanmiyorm benimki ilk dogdugnda okadar yapiyodu sonra gunde ikiye dustu sonra gunde bir simdiyse iki gunde yapiyo yapana kadardaagliyo kabiz degl ama iki gunde yaptigi icin kabiz olur diye korkuyorm bu anarmal mi simdi kilosu iyi canm benmki biraz fazla okadar eylulde boy kilo alimi icin goturecn norml mi diye sen ne zaman goturursn
Benm dogmdn sonra hic bitmedi skintm hemorait beni mahvediyi metal canm yokmu bir onern tualete gitmk isgence tualettn sonra 10 saat sanci cekiyorm sonra diger gun nasil yapacm diye dusunuyorm kremlt fayda etmiyo netten arastrp duruyorm kuftulsaydm su derttn

Hidennisko canm elimdn geleni yapiyorm birz duzeldi emmesi ama eakisi kadar degk aglamadn vermeye calisiyorm su gaz olayi bie bitse emeckte gazi gelince bagirp birakiyo elektrkli degk pompam cok sinir bozucu digeryle sagmk zaten sagack kadard yok sutum oncedn arada gogsm cekiliyo gibi okur sutum akardi simdi hic olmuyo sut yapan caylrdn aldm bakalm ins duzelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…