- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.461
Efulim belimdeki açıklık tesadüfen grafı cektırdıgımde cıktı,doğustan bel acıklıgı dedıler,bu bebekler nıye ıstahsız benım kızımda emmıyo zaten bıberonu bıle nazlı nazlı içiyo,canım cıkıyo aüt içircem dıye içtıgınıde kusuyo,yarın Dr.umuz var hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Kızlar çok hızlı nefes alıp verıyo korkuyorum kalpten yada cıgerden degıldr dımıkalp eko ve röntgen cekın dıcem bıktım stresten
Efulım kılo alımı nasıl ordan anlarsn sutunun yetıp yetmedıgını
Kizlr ya ben artk kizimla bas edemz oldm hidennisko hakliymssn bobern vermemem lazimmis kizim aglaa kirizlerine giriyo uykuya biturlu dalamiyo anck bibernla dalabiliyo gogsumu emmiyo emerkn aglayp borakiyo aglamadigi zamanlr emiyo ama napacm sasirdm dun fark ettm vermedm bibern ama az once yine uyumaynca meme vermeye calstm aglama kirizine girince mecbr verdm biberonu uykuya daldi geri uyandi siz bebeklernizi nasil uyituyosunz cok zor uykuyo daliyo uyumuyo gundzleri aglamasa uyusn diye diretmicm uyankkende biraz oynuyo sonra aglayo duruyo yavas yavas memeyide birakack korkuyorm napam var mi onerisi olan bide bebeklerinizn sirtina bakarmisn poposunun ustu killimi bizimkinde hafif killanma var sina bifida dedi doktr canm skkin bakp yazarsanz sevinirm norml olabilrmi acaba benmkindede kardesimn kndede var kik anlamadm
Canım alerjiye neden olacak bir sürü gıda var, bana kuruyemişi de yasaklamıştı ve yaş pasta vs..Günaydın kızlar.Kızımın yüzündeki kızarıklıklar geçmiyor.Döküntü olmaya başladı.Nemlendirince biraz geçiyor.Uyurken azalıyor.Kendini sıktığında,kastığında artıyor.Süt alerjisi olabilir dedi dr.Benim merak ettiğim süt ve süt ürünleri dışında anneden bebeğe geçerek alerjiye sebebp olan başka gıda ya da içecek var mı?
Bebegm resmen emmeyi birakiyr bugun topu topu 3 kez emdi emmeyi birakmasi icin daha cok erken 2.ayibile dolmadi cok canm skiliyr ne yapacagmi sasrdm sakin anlarni kolluyorm ozaman bile az ve kisa sureli emiyr galiba sutumde iyice azaldi bazen cekiyi gelmiyi onada agliyo var mi bir onerisi olan israrci olacm biliyorm ama o bendn inatci aglamktn ugunuyo bende dayanamiyorm sagmkta istemiyormki elektrkli sagicim yok acaba silikon basligmi istemiyo ama gogus ucum yok napim
Efulim belimdeki açıklık tesadüfen grafı cektırdıgımde cıktı,doğustan bel acıklıgı dedıler,bu bebekler nıye ıstahsız benım kızımda emmıyo zaten bıberonu bıle nazlı nazlı içiyo,canım cıkıyo aüt içircem dıye içtıgınıde kusuyo,yarın Dr.umuz var hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Kızlar çok hızlı nefes alıp verıyo korkuyorum kalpten yada cıgerden degıldr dımıkalp eko ve röntgen cekın dıcem bıktım stresten
Efulım kılo alımı nasıl ordan anlarsn sutunun yetıp yetmedıgını
Kizlr bebeklernz kac gunde kaka yapiyo benmki kadar olankr ozellikle duzenli olark kaka yapan kizim ik i gundr yapmadi cok telasliym kabiz olsn istemiyorm norml yaparkn kiyamtleri kopariyo zatn kabz okrsa yandk
Bu arada metal canm sendede hemorait sorunu var galiba dogmdn sonra yirtk yuzundn gittigm cerrah sayesnde artk bende hemoraitm iki gundr bide kabizlik var mahvoldm resmn kanama yoktu artk oda var annemde vardi kalitsl olabiliyoms evin talihliside benm kremlr gecici fayda ediyo resmn zonkluyo oturamiyorm napcm sasirdm
Yukarıda yazacaktım göstermişsin doktora çok sevindim hadi geçmiş olsunEfulim belim kıllıydı canım hatta buyuzden lazer epilasyona gıttım onlarca seans,kakada günde 5 6kez yapıyo en az oda,benımkıde cok..dra gösterdim bel açıklığı yok dedı..
Aman bıberon verme ben mahvoluyorum..benım kızım 2ay 9gunluk oldu 4450 54cm,senınkı ne kadar oldu?
Kızlar bıde ben golden goat dıye bı kecı sutu maması verdım kızıma kakası sapsarı ve putursuz dümdüz renk,nolmuş olabılır
Slm kızlar nasılsınız kuzular nasıllar
Benim kızlar iyiler şükür dr u aradım grip aşısı için yapalım dedi hem kontrole gideceklerdi zaten ikisini bir yaparız artık inşallah aşının faydasını görürüz ve hiç hasta olmayız
Hidennisko sofika nerdesiniz kızlar kuzular nasıl
metalcim siz nasılsınız
chnb arda nasıl
Metalcim tatil korktuğun gibi olmadı sanırım  ne güzel sen de rahatladın.
Meryem bu kış beni de korkutuyor , acaba oğlana grip aşısı vurdursam mı ben de 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?