- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #29.781
arkadaslar merhaba yazdıklarınızı okudum ve anladımkı bunlar bıldıgıni okucak bızdende sadece para alıcaklar..sevk ıcın bende cok korkuyorum enfeksıyon acısından ama amelıyatlık bı durum olursa ozaman ne olucak delırmek uzereyım su pazartesı bıran once olsun ınsallah buyuk bı sorun cıkmaz...bugun gordum onları nasıl guzeller oglan yıne yaramazlık pesındeydı agzındakı beslenme hortumunu cekıp duruyo kızımda makınede degıldı bugun keyfı yerındeydı ama uykusu cok vardı herhalde esneyıp duruyordu,..rabbım 8sene sonra verdı kotusunu dusunmek bıle ıstemıyorum ınsallah ıyılesecek kızımda...beynım durdu kızlar nasıl davranıcam neyapıcam bılmıyorum cok zor bıyanda evladın bır yanda kaybetme korkusu bır yandanda maddıyat ınsallah yavrum bıran once saglıgına kavusurda atlatırız bukotu gunlerı
Anladım yarencim.Eğer karıştırmıyorsam senin doktorunda arda beydi diye hatırlıyorum.ama çok okuduğum için karıştırmışta olabilirim kusura bakma.doktorun yat falan diyormu.Yani sürekli yat yada işini görebilirsin vs.merak ettim canım..Birde serklaja girerken 2.5 falandı heralde rahim boyun..
canım maşallah diyelim öyleysebu arada prolutonu tam mı vuruluyorsun yoksa arda beye giden bzim kızlar gibi yarım mı?
kızlar merhaba ben kontrole gittim.. çok şükür korkulacak bir durum yokmuş, cemil hoca şikayetlerimi dinleyince direk vainal ultrasonla bakalım dedi, en güzel orda anlarız dedi, vajinal ultrasonla baktı rahim boyunu gösterdi, dikişim bayağı aşağıda duruyor ama rahim boynum gayet iyi kısalma olmamış, rahim altında bariz bir hunileşme bile görünmüyor, serklajdan önceki halinden daha az bir karartı vardı, sonra ellede vajinal ölçüm yaptı kendi, gayet iyi rahim boynunu beğendim korkma dedi, ağır kaldırma, kendini yormamaya çalış, fırsat buldukça istirahat etmeye çalış dedi..birde mesaneme baskı var gibi bir his var dedim, tuvalete çok sıkışıkmış gibi aniden his geliyor ama gidincede o kadar sıkışacak kadar idrarım olmuyor dedim, idrar kültürü tahlili verdi, o temiz çıkarsa horkma ialçlarına aynen devam et, proluton depota ek günde üç defa progestan hap olarakta kullan dedi..bebeğe bakmadı detaylı aonbeşgün sonra normal kontrolüm var zaten..benden böyle kızlar içim çok rahatladı ama iyiki gitmişim..
arkadaslar merhaba yazdıklarınızı okudum ve anladımkı bunlar bıldıgıni okucak bızdende sadece para alıcaklar..sevk ıcın bende cok korkuyorum enfeksıyon acısından ama amelıyatlık bı durum olursa ozaman ne olucak delırmek uzereyım su pazartesı bıran once olsun ınsallah buyuk bı sorun cıkmaz...bugun gordum onları nasıl guzeller oglan yıne yaramazlık pesındeydı agzındakı beslenme hortumunu cekıp duruyo kızımda makınede degıldı bugun keyfı yerındeydı ama uykusu cok vardı herhalde esneyıp duruyordu,..rabbım 8sene sonra verdı kotusunu dusunmek bıle ıstemıyorum ınsallah ıyılesecek kızımda...beynım durdu kızlar nasıl davranıcam neyapıcam bılmıyorum cok zor bıyanda evladın bır yanda kaybetme korkusu bır yandanda maddıyat ınsallah yavrum bıran once saglıgına kavusurda atlatırız bukotu gunlerı
Bir oglus daha maşallah kuzuya
Kızlar bu arada eylulgulu nerelerde?
Maşallah kontrolün guzel gecmis tahlilinde temiz çıkar insallah progestani bende kullanıyorum 100 mg günde 3 kerekızlar merhaba ben kontrole gittim.. çok şükür korkulacak bir durum yokmuş, cemil hoca şikayetlerimi dinleyince direk vainal ultrasonla bakalım dedi, en güzel orda anlarız dedi, vajinal ultrasonla baktı rahim boyunu gösterdi, dikişim bayağı aşağıda duruyor ama rahim boynum gayet iyi kısalma olmamış, rahim altında bariz bir hunileşme bile görünmüyor, serklajdan önceki halinden daha az bir karartı vardı, sonra ellede vajinal ölçüm yaptı kendi, gayet iyi rahim boynunu beğendim korkma dedi, ağır kaldırma, kendini yormamaya çalış, fırsat buldukça istirahat etmeye çalış dedi..birde mesaneme baskı var gibi bir his var dedim, tuvalete çok sıkışıkmış gibi aniden his geliyor ama gidincede o kadar sıkışacak kadar idrarım olmuyor dedim, idrar kültürü tahlili verdi, o temiz çıkarsa horkma ialçlarına aynen devam et, proluton depota ek günde üç defa progestan hap olarakta kullan dedi..bebeğe bakmadı detaylı aonbeşgün sonra normal kontrolüm var zaten..benden böyle kızlar içim çok rahatladı ama iyiki gitmişim..
Maşallah kontrolün guzel gecmis tahlilinde temiz çıkar insallah progestani bende kullanıyorum 100 mg günde 3 kere
İyiyim canım şimdilik bi sıkıntı yok doktor erkeg benziyor deyince bizde erkeg alıştık tabi yinede hayırlısıcanım senin durumlar nasıl?iyisin dimi?inşallah seninkide göstersin bakalım kız mı oğlan mı :) bu arada canım progestan dışında sen de proluton vuruluyor musun?
İyiyim canım şimdilik bi sıkıntı yok doktor erkeg benziyor deyince bizde erkeg alıştık tabi yinede hayırlısı
Proluton vuruluyorum canım 500mg haftada bi kere
anladım canım sağlıkla dünyaya gelsinler de erkek kız fark etmez ama dimiben de türk perinatoloji derneğine yapılmış bir sunum buldum bu yılın şubat ayında yapılmış,serklaj mı progesteron mu diye konusu (rahimağzı yetmezliği ve erken doğumda) bir baktım adam izmirde,dokuz eylül üniversitesinde namık demirin öğrencisiymiş ama adam şimdi prof olmuş ve izmirde özel bir hastaneden çalışıyor adamın bölümü kadın doğum olarak bile geçmiyor "perinatoloji" diye geçiyor geri kalanlar kadın doğum,bakalım ondan da randevu alıcam da asıl merak ettiğim ben şimdi 2 dr den randevu aldım bundan da alırsam 3 olacak,aynı hafta içinde 3 kere vajinal ulrtson zararlı olur mu o beni korkutmaya başladı..
Aynı kaygı bende de var. Yarın Arda bey e randevum var. 12 gün icinde 6. Vajinal ultrason olacak. İnşallah hersey yolundadir. Sende benim gibi doktor aradığımdan maalesef bunları yasıyoruz. Çünkü her gittiğimiz Dr Vajinal bakmadan olmuyor. Yarın Arda bey e bir daha beni başkasına yollamayın on gündür çektiğimi bir ben bilirim birde Allah diyeceğim . Tamam o benim maddi durumunu düşünerek dedi ama olsun artık baskalarına görünmek istemiyorum.
Allah tez zamanda icine sinen ısinin ehli bir dr bulmanı nasip eylesin.
Aynı kaygı bende de var. Yarın Arda bey e randevum var. 12 gün icinde 6. Vajinal ultrason olacak. İnşallah hersey yolundadir. Sende benim gibi doktor aradığımdan maalesef bunları yasıyoruz. Çünkü her gittiğimiz Dr Vajinal bakmadan olmuyor. Yarın Arda bey e bir daha beni başkasına yollamayın on gündür çektiğimi bir ben bilirim birde Allah diyeceğim . Tamam o benim maddi durumunu düşünerek dedi ama olsun artık baskalarına görünmek istemiyorum.
Allah tez zamanda icine sinen ısinin ehli bir dr bulmanı nasip eylesin.
Yaşadıklarını anlat CNm bence
Eğer operasyonu Arda bey yaparsa karsilayamazisiiz?
Olmadı sana başka birini önersin, yönlendirsin
Cmt. Si de benim randevum var, ayrıntılı ultrasona gidicem.
Amin canım inşallah hem işinin ehli doktorlara denk gelelim,hem de dualarımız kabul olsun biraz da şansımız varsa sonuna kadar gideriz inşallah,zaten hangi dr ne derse desin bazı şeyleri ben yapmaya devam edicem kendi kendimin doktoru olucam mecbur,sonra keşke demektense...
Yaren canım çok sevindim iyi ki de gittin bence de. İnşallah tahlil de iyi çıkar...
Eskilerden birini görmek ne güzel. İnşallah oğlun da iyidir epey büyümüştür... 3 haftam var o gün pantalon almaya gideceğim kendime bebişe de bir parça eşya alacağım:))
Sezen kayaalp sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?