- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.121
Sofika serklaj olunca 40 dolduruyor bizim yaramazlar genelde. 40 doldurur bence...
Kızlar ben bu hamileliğimde uzun süre hastanede yattım kanamam ve suyum geldiğinde. Ve arkadaşlarım çok dua ettiler. Sormadım yazayım mı kararsız kaldım. Jorjet arkadaşımızın kanaması var Arda bey hastaneye yatırdı ben duanın gücüne inanıyorum... Dua edelim. bir de hidenisko bana meleklerle yaşamak kitabı getirmişti meleklerden yardım isteme üzeine. Sağlıkla mikaildi sanırım ondan yardım isteniyordu ben öyle de dua etmiştim...
Canim kısaca anlatayım
24hafta5gunluk ken karnımda ve belimde ağrı makata baskı oldu. Ben 3gun üşüdüm gaz sancısı diye Dr gitmedim 3 günde Dr 3,5cm açılmam olduğunu söyledi ve beni ist. Arda bey e gönderdi. İki gün hastanede kasilmalarim devam etti2.gunun sonuda muayenede oğlumun ayağı dogum kanalına girmiş bı sekilde beni Serklaj a aldı. Esime tutarsa dikeceğim olmadı bebeği alacağız demiş. tam 49 gün boyunca düzenli kasilmalarim eşliğinde nst cihazına günde bes kere bağlanarak her ihtiyacımı yatakta karşılandı. Yeme övme , tuvalet. Sadece sacımı özel bir düzenekler yatarKen yıkandı. Vücudumu adete sünger banyosu yapıldı. Bu arada ayaklarım kalçamda 35-40 derece aciyla yukarı kaldırılıyordu. 31+5 günlükten sancılarım siklasinca doguna alındın. Normal olmadı sezeryan oldum.
Sofika serklaj olunca 40 dolduruyor bizim yaramazlar genelde. 40 doldurur bence...
Kızlar ben bu hamileliğimde uzun süre hastanede yattım kanamam ve suyum geldiğinde. Ve arkadaşlarım çok dua ettiler. Sormadım yazayım mı kararsız kaldım. Jorjet arkadaşımızın kanaması var Arda bey hastaneye yatırdı ben duanın gücüne inanıyorum... Dua edelim. bir de hidenisko bana meleklerle yaşamak kitabı getirmişti meleklerden yardım isteme üzeine. Sağlıkla mikaildi sanırım ondan yardım isteniyordu ben öyle de dua etmiştim...
Canim kısaca anlatayım
24hafta5gunluk ken karnımda ve belimde ağrı makata baskı oldu. Ben 3gun üşüdüm gaz sancısı diye Dr gitmedim 3 günde Dr 3,5cm açılmam olduğunu söyledi ve beni ist. Arda bey e gönderdi. İki gün hastanede kasilmalarim devam etti2.gunun sonuda muayenede oğlumun ayağı dogum kanalına girmiş bı sekilde beni Serklaj a aldı. Esime tutarsa dikeceğim olmadı bebeği alacağız demiş. tam 49 gün boyunca düzenli kasilmalarim eşliğinde nst cihazına günde bes kere bağlanarak her ihtiyacımı yatakta karşılandı. Yeme övme , tuvalet. Sadece sacımı özel bir düzenekler yatarKen yıkandı. Vücudumu adete sünger banyosu yapıldı. Bu arada ayaklarım kalçamda 35-40 derece aciyla yukarı kaldırılıyordu. 31+5 günlükten sancılarım siklasinca doguna alındın. Normal olmadı sezeryan oldum.
canım cok zr seyl
canım ne zaman oldu ilk dogumun,gecen gun bir yazı okudum serklaj konusunda ozellikle 2011 yılında cok farklı gorusler olustuguyla ilgili,yani o kadar taze ki bu yeni serklajdan şiddetle uzaklaşma akımı,Arda beyin eskiden serklaj yanlısı olabilecegi durumlarda simdi cekimser davranması da yeni arastırmaların sonucuna dayanıyor anladıgım kadarıyla,akademisyenlerin cogu serklajı nerdeyse son care,hatta care bile gormuyor.Ama senin ilk gebeligin ve serklajın kesinlikle hayat kurtarmış,Arda bey yine iyi iş başarmış,inanıyorum bu gebeliginde de senin bebegine sag saglim ve vakitlice kavusmana yardım edecektir.Allah´ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi de inşallah!
Tabii cennet annelerin ayaklarının altında olur...çekilen tüm sıkıntılardan sonra yavrusunu kucağına saglikla almak nasip olsun ya da olamasın cok kutsal birşeye aracı olunuyor, rahme o kan pihtisi denilen şey düştüğü an annesin, sen yoksun, hep o var...güzel allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, bu uğurda çekilen tüm sıkıntılar mutlulukla sonuçlansın, yaşanılan acıları en güzel merhemle sarsın inşallah. allahım, isteyen hiç bir kimseyi evlatsiz bırakmasın, evladiyla sinamasin inşallah. Hamile olupta gun, hafta sayan tum annelere vaktinde bir avaz da vuslat, bebek isteyenlere de hayırlı haberlerini almak en kisa surede nasip olsun inşallah...
AMİN!
paşam gerçek mi bu??
jorjetim, geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun..
yazacak birşey bulamıyorum
kaç zamandır girmiyorudum daha yeni haberim oldu jorjeti aradım malesef bebegimizi kaybettik rabbim sabır versin tekrardan arkadaşlar başımız sag olsun inanın telefonda dondum kaldım inanın yanına gidebilseydim destek olmak çok istedim bugün operasyola sonlandırılmışbol bol dua edelimde rabbim kardeşimize dayama gücü versin işşallah inanın yutkunamıyorum rabbim saglıklı saatli evlatlar nasip etsin işşallah kardeşimize
kaç zamandır girmiyorudum daha yeni haberim oldu jorjeti aradım malesef bebegimizi kaybettik rabbim sabır versin tekrardan arkadaşlar başımız sag olsun inanın telefonda dondum kaldım inanın yanına gidebilseydim destek olmak çok istedim bugün operasyola sonlandırılmışbol bol dua edelimde rabbim kardeşimize dayama gücü versin işşallah inanın yutkunamıyorum rabbim saglıklı saatli evlatlar nasip etsin işşallah kardeşimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?