Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım ben de tereddüt ettim aslında...aldım ama.... bu arada gecelik en rahatı yarına gecelik al ya da ben hastaneninkileri giydim bol rahat cırt cırtlı. sonda olacak ya...
bir de bir parça ipten verse desen dr bakardık:))

Verirmi ki. Ay nasıl isterim ya . Gülmekten isteyenem ki. Nakış filan yapacaz desem....
Ya ben gecelik aldım yanıma ama ben cok üşüyün biriyim.
Yazın bile pijama giyerim.

merhaba kızlar..
chnbcim cicilerin çok gğzel canım güle güle kullan..:))

hidenisko amiyo olmuş galiba sorunsun geçmiş olsun canım kendini yorma dinlenmeye çalı fırsat buldukça..

eylül kontrole gitmişsin sende galiba bu hafta görüntüler öyle oluyor canım cemil bey ultrasonda uzun bakıyor ama görüntüler kısa ama birazda bu aylarda öyle oluyor banada dedi bu aylar sadece kemik üzerine kaplanmış incecik bir deri olduğu için görüntü güzel çıkmaz dedi, ama kızımın yedinci aydan sonraki cdlerinde görüntüler daha uzun ve net çıkmıştı canım, bebekler sağlıklı olsunda insan onlar doğunca bir daha hiç bakmıyor zaten.. kontroller ayda bir canım eğer kendini iyi hissetmezsen veya bir sorun olunca gidebilirsin tabiki veya arıyabilirsin gününü beklemeye gerek yok, altı hafta diye belki ayrıntılı ultrason zamanı için demiştir..

simdi baktim geceligin harka gule gule giy insallah canim kargo parasi varmiydi burda

canım 100 tl ve üzerine yok 100 oldu benim Ankaradaymış yeri adres yakınsa sana git bak çeşit çok...

Verirmi ki. Ay nasıl isterim ya . Gülmekten isteyenem ki. Nakış filan yapacaz desem....
Ya ben gecelik aldım yanıma ama ben cok üşüyün biriyim.
Yazın bile pijama giyerim.

Canım kızlar merak ediyor de burayı biliyor ya resmini koyacağım de 3 cm verse yeter yarın uğrarım ben de görmüş olurum:))

sonda olursa pijamayla sorun olmaz mı?bir de canım istanbulda akraba varsa refakatçi kalmasın yanında nasılsa sonda olacak bizim indirimli 123 tl idi refakatçi ücreti. 2. yatışımda 10 gün kaldım eşim akşam 11 gibi çıkıyordu sabah geliyordu... normali 250 den aşağı değildir...

merhaba kızlar..
chnbcim cicilerin çok gğzel canım güle güle kullan..:))

hidenisko amiyo olmuş galiba sorunsun geçmiş olsun canım kendini yorma dinlenmeye çalı fırsat buldukça..

eylül kontrole gitmişsin sende galiba bu hafta görüntüler öyle oluyor canım cemil bey ultrasonda uzun bakıyor ama görüntüler kısa ama birazda bu aylarda öyle oluyor banada dedi bu aylar sadece kemik üzerine kaplanmış incecik bir deri olduğu için görüntü güzel çıkmaz dedi, ama kızımın yedinci aydan sonraki cdlerinde görüntüler daha uzun ve net çıkmıştı canım, bebekler sağlıklı olsunda insan onlar doğunca bir daha hiç bakmıyor zaten.. kontroller ayda bir canım eğer kendini iyi hissetmezsen veya bir sorun olunca gidebilirsin tabiki veya arıyabilirsin gününü beklemeye gerek yok, altı hafta diye belki ayrıntılı ultrason zamanı için demiştir..

Sağ ol canım ne komik ya sevindim şuna bile:))

sen nasılsın canım?

benim cd de öyle canım ama medipolünkü güzel...

Metal saatin belli mı
Hastalandığını söyledin mi Arda beye?

Allah nasip ederse saat bir de.
Bugün dayanamadım mesaj yazdım. İlave ilaç almam gerekirmi risk oluştururmuş ddiye.
Minoset aldığımı söyledim. Gunde3 tane al dedi. Sorun teşkil eğmez dedi.
Yarın testler yapılacak bakalım hayırlısı. Kesin CRP
Yine yüksek çıkar benim. Ben nezle olsam öyle çıkıyor. Son 6 aydır.
Tdm teşhis konulmamıştı ana sanırım bende romatizma var.
Hayırlısı.
Allahım sana sığındık . Yardımını esirgeme üzerimizden.

Allah nasip ederse saat bir de.
Bugün dayanamadım mesaj yazdım. İlave ilaç almam gerekirmi risk oluştururmuş ddiye.
Minoset aldığımı söyledim. Gunde3 tane al dedi. Sorun teşkil eğmez dedi.
Yarın testler yapılacak bakalım hayırlısı. Kesin CRP
Yine yüksek çıkar benim. Ben nezle olsam öyle çıkıyor. Son 6 aydır.
Tdm teşhis konulmamıştı ana sanırım bende romatizma var.
Hayırlısı.
Allahım sana sığındık . Yardımını esirgeme üzerimizden.

Amin.......Benim 14.45 te randevum çıkışta sen de müsait olursan uğrarım...:16:

sabah kaçta gideceksin? oğluş ne olacak?

canım 100 tl ve üzerine yok 100 oldu benim Ankaradaymış yeri adres yakınsa sana git bak çeşit çok...

Canım kızlar merak ediyor de burayı biliyor ya resmini koyacağım de 3 cm verse yeter yarın uğrarım ben de görmüş olurum:))

sonda olursa pijamayla sorun olmaz mı?bir de canım istanbulda akraba varsa refakatçi kalmasın yanında nasılsa sonda olacak bizim indirimli 123 tl idi refakatçi ücreti. 2. yatışımda 10 gün kaldım eşim akşam 11 gibi çıkıyordu sabah geliyordu... normali 250 den aşağı değildir...

Benim ilk dikişinde sonda yoktu. Hatta ayılma esnasında dayanamamış kaçırmıştım.
Teyzen var ama eskiden bostancı da oturuyordu. Simdi sile yolu üzerine taşınmış daha yeni evinegidemedim bile.
İlk gece esim bırakmaz. Daha uzun kalisam zaten eve dönmek zorunda.
Oğlum bu yasına kadar ne baskasında kaldı. Ne de bizden ayrı kaldı. Zor ikna ettik yarın halasında kalacak.
Annem ve baba bugün dondü. Onlarda kendine zor bakıyor. Ben en kucuk olunca anneler yaslaniyor. Annem Evinden baska yerde zaten rahat edemez ayrılmaz.
Bide oğlumda 62 gün boyunca esim bakmıştı bana. Ben ona o zamanda beri övüroldum.boyle zamanlarda sadece onu istiyorum.
Eğer yatışım uzarsa ki inşallah uzamaz. Mecburen oglum annemde kalacak. 2 gün okula gidemeyecek.
Halasının Kucuk oğlu var o goturemez.

Son düzenleme:
Amin.......Benim 14.45 te randevum çıkışta sen de müsait olursan uğrarım...:16:

sabah kaçta gideceksin? oğluş ne olacak?
Canim benim inşallah görüşürüz.
Ben bide narkoz san zor çıkıyorum. Yani kendine gelemiyorum.
Herseyi duyuyorum ana gözümü açamıyorum. Hayırlısı.
Sabah saat9 da orada olacağız Allah nasip ederse.

Metal anladım canım serklajda benim de eşim kaldı ama sonrakinde gönderdim. Allah kolaylık versin canım...

Canim benim inşallah görüşürüz.
Ben bide narkoz san zor çıkıyorum. Yani kendine gelemiyorum.
Herseyi duyuyorum ana gözümü açamıyorum. Hayırlısı.
Sabah saat9 da orada olacağız Allah nasip ederse.

bakarız şayet müsait olmazsan uğramam 15.30 gibi biter muayene ...

bakarız şayet müsait olmazsan uğramam 15.30 gibi biter muayene ...

Sen uğra Canim o zamana kadar açılır ya.
Görüşelim. Dün Hidennisco ile yan yana odalardaymisiz oğlun vd esimi gormuş hatta nasip olmadı görüşmek.
Sen kendini iyi hissedersen beklerim Canim.

Metal canım hadi hayırlısıyla atlat gel,dua ediyorum senin için,bu arada gecelik tavsiye ederim ben de,bana sonda takılmadı ama yine de gecelik daha bi rahat oluyor bi de şahsen ben çok terliyorum bir gece için 4-5 gecelik almıştık yanımıza su gibi terliyom ben yatmaktan mı hormonlardan mı bilmem

Hidennisko kız kurtlanma bakıyım yat dinlen bir iki gün daha..

Chnb cim ben de baktım şimdi senin söylediğin pijamalara,ayy insan çok hevesleniyor yaa,Allah sağlıkla bebeğin kucağında giymek nasip etsin

Sen uğra Canim o zamana kadar açılır ya.
Görüşelim. Dün Hidennisco ile yan yana odalardaymisiz oğlun vd esimi gormuş hatta nasip olmadı görüşmek.
Sen kendini iyi hissedersen beklerim Canim.

İnşallah canım yarına haberleşiriz:))

İsmiyle yaşasınlar. :16: Çok anlamlı olur...

benim de annem gelecek oğluma da bakmıştı okuldayken ben...

Evet canım dışarıdan da belli oluyor özünde iyidir aslında da hep dediği doğru sanır ve dediği olsun ister...

İçerde hemşire anneniz mi dedi... Bozuldu çünkü hiç evlenmemiş 2 de birkaç yaş küçüğü var bekar onlar da...

Annene benzemiyorsun ben seni diş macunu reklamında da oynuyor behlülün eski nişanlısına benzettim:)):16:

Ay simartiyorsun beni:) o senin bakisinin güzelliği canım benim:)

Bugün bı saatligine alışverişe çıktık, bebek Mağazası'nda gezerken, 10-11 yaslarında bı kiz cocuğu beni gösterip annesine sordu kac aylık bu diye, anneside ayı falan kalmamış, birazdan doğurur o dedi, hemen aynaya baktım gercekten kocaman olmuşum yaa, yattığı yerden farketmiyor insan...

Oğlumda grip oldu, inşallah bana geçmez diycem ama her gece yanıma geliyo, burun buruna yatıyoruz, gectiyse coktan geçmiştir bile di mı?

Bende bugün biraz pijama ve sabahliga baktım ama hep yazlıklar vardı hala, pijama dunyası güzel bı siteye benziyor, bı de ona bakiyim ben...

Metal canım hadi hayırlısıyla atlat gel,dua ediyorum senin için,bu arada gecelik tavsiye ederim ben de,bana sonda takılmadı ama yine de gecelik daha bi rahat oluyor bi de şahsen ben çok terliyorum bir gece için 4-5 gecelik almıştık yanımıza su gibi terliyom ben yatmaktan mı hormonlardan mı bilmem

Hidennisko kız kurtlanma bakıyım yat dinlen bir iki gün daha..

Chnb cim ben de baktım şimdi senin söylediğin pijamalara,ayy insan çok hevesleniyor yaa,Allah sağlıkla bebeğin kucağında giymek nasip etsin

Amin canım benim. Gecelik alacağım ama görüp alayım ben bir de gecelik altına çamaşır da giymiyordum yeni başladım giymeye:))
Allah hepimize nasip eder inşallah..

Ay simartiyorsun beni:) o senin bakisinin güzelliği canım benim:)

Bugün bı saatligine alışverişe çıktık, bebek Mağazası'nda gezerken, 10-11 yaslarında bı kiz cocuğu beni gösterip annesine sordu kac aylık bu diye, anneside ayı falan kalmamış, birazdan doğurur o dedi, hemen aynaya baktım gercekten kocaman olmuşum yaa, yattığı yerden farketmiyor insan...

Oğlumda grip oldu, inşallah bana geçmez diycem ama her gece yanıma geliyo, burun buruna yatıyoruz, gectiyse coktan geçmiştir bile di mı?

Bende bugün biraz pijama ve sabahliga baktım ama hep yazlıklar vardı hala, pijama dunyası güzel bı siteye benziyor, bı de ona bakiyim ben...

Canım görümcem de beğendi seni:)) kolay kolay beğenmez kimseyi:))

inşallah grip olmazsın canım...

Peki piyasada fiyatlar nasıl bebe ve gecelik pijama fiyatları? site ile fark var mı?

Back
X