canım teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Ama bende pco var heray düzenli yumurtlayamıyorum. mesela buay regl 5inde gelecekti geldi ama çok az 1-2 gün kahve lekelenme oldu okadar. doktorum 4 ay böyle beklicez ondan sonra klomene başlarız dedi.
benim doğumumda ekim 4 üydü. inan ekim annelerini okuyorum hergün, içim acıyor,ağlıyorum. allahım sabrını versin.
senin nasıl gidiyor , bi sorun yoktur umarım.[/QUOTE
canımya bence okuma öyle şeyler iyice psikolojin bozuluyo. evlatlarımızın yiyecek ekmeği yokmuşki dünyayaya gelmedi. biz sabırla ve duayla onların geleceği günü beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. elden başka bişey gelmiyo. bu arada benim arkadaşımda da pco vardı onada doktorlar tedavisiz gebe kalamazsın demişlerdi ama mevlanın ol demesi yeterli hiç tedavisiz hamile kaldı ve şimdi kızı 1,5 yaşında. seninde böylebi mucizen Allah ın izniyle neden olmasın. inanmak çok önemli moaral bozukluğu yumurtlama günlerimizi çok etkiliyo biliyosun değilmi. herzaman pozitif düşünmeye çalış canım.
Allah ıma şükürler olsun benim iyi gidiyo. kendimi yormadan çalışımaya devam ediyorum. bi aksilik olmazsa 32 haftaya kadar çalışırsın dedi doktor. bakalım bizde günsayıyoruz. Mevlam inşallah sana ve diğer beklayen arkadaşlara bugünleri nasip eder dualarımız hep sizinle.:Saruboceq: