- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #40.301
Bence tüm hamilelerin listesini yapalım ve hemen bugun okumaya başlayalım
aaaa pardon sen fikrini yazmışsın zaten:))))
ozaman şuan aciliyetli sıkıntısı olanlar eny,kargunesi var benim bildiğim geçmişi de çok ayrıntılı okuyamadım başka varmı diğerlerini alfabetik sıraya göre yazalım.bir de herkesden haber gelsin liste yayınlandı mı sayılar birdaha birdaha değişmesin tüm okuyacak olanlar eklensin eşit dağıtılsın
aaaa pardon sen fikrini yazmışsın zaten:))))
ozaman şuan aciliyetli sıkıntısı olanlar eny,kargunesi var benim bildiğim geçmişi de çok ayrıntılı okuyamadım başka varmı diğerlerini alfabetik sıraya göre yazalım.bir de herkesden haber gelsin liste yayınlandı mı sayılar birdaha birdaha değişmesin tüm okuyacak olanlar eklensin eşit dağıtılsın
şuan tefriciyeye katılmak isteyenler
mulberry8092
kargunesi
feryal37
melek18
eny
chnb
hidenisko
daha katılmak isteyen olur.
bebişli olanlarında en son bebişleri için veya istedikleri bir niyet için okuruz
mulberry8092
kargunesi
feryal37
melek18
eny
chnb
hidenisko
bebişli olanlarında en son bebişleri için veya istedikleri bir niyet için okuruz
Kızlar bende chnb gibi zorlanıyorum okurken ama okumadan da içim rahat etmiyor
Ben 100-150 anca okurum
Allah kabul eder inşallah
Diğer topice de yazdım buraya da yazayım
Benim kız da sabahtan beri uyumaya çalışıyor ama başaramıyor
Çok ilginç ya resmen savaşıyor , ben de uyutamıorum
Koydum koltuga şimdi((
Kızlar ya nazar duası bilen varsa kızıma okuyup göndersin bazılarının nazar duası çok işe yarıyor
Birde uykusu için ne dua okunabilir
Çok yoruldum sitem etmek şstemiyorum ama her yerim ağrıyor
Ben 100-150 anca okurum
Koydum koltuga şimdi((
Kızlar ya nazar duası bilen varsa kızıma okuyup göndersin bazılarının nazar duası çok işe yarıyor
Mrb kizlar heppy duasi bitmis masallah...
Ben bu tefriciyeyi chnb ablamin dedigi gibi haftasi en riskli olan oncelik 20-28,
20 haftadan kucuk,28 hafta dan buyuk
Ve son olarak hamile kalmak isteyenler..
Diye olursa daha iyi olur alfabetik gidersek bir sure sonra kasar okumak istesek dahi okuyamayiz toplaminda da 4 hafta yapmis olur(bu arada bir ayda bitmis olur :)))
Bence boyle olsa daha iyi olur. enyy kargunesi efilum ve ben tamam kasilmamiz var ama simdi bana ve diger uc arkadasima okunmasi digerleri icin haksizlik olabilir cunku onlarin kasilmasi yok diye hic olmuyacak anlamina gelmez ben bunuda kabul edemem haksizlik olmasin..
Hem alfabatik okursak hamile kalmak isteyenler en sonda onlarada haksizlik olur..bence bi ay icinde bu isi bitirelim insallah bi ay sonrada meyvesini aliriz..
Ne dersiniz...
Ben 100-150 anca okurum
Koydum koltuga şimdi((
mulberry8092
kargunesi
feryal37
melek18
eny
chnb
hidenisko
nasıl yani kişi kiş okumayalım mı.bu hafta en riskli gurupta olanlara örneğin ayşe fatma hayriye onlara toplu mu okunsun.şahıs şahıs okunmasın mı
bende varim seve seve herturlu okurum allahin izniyle
ayrica merra cim ben 100 okuyup bitirmistim zaten sonra 1 arkadas daha 100 okumus sonradan o yuzden 100 tanemiz cepte
siz sadece ne kadar okuyacagimizi soyleyin
canım sen onu happy e niyetle okudun ama fazla oldu o da senin bebişine gitsin şifa olsun.nur topu gibi sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun.
yeni liste yayınladığımızda o kişiye niyetle okursun.niyette önemli çünkü.Allah kabul etsin dualarını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?