- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #40.361
son listede bir hata yaptım serklajlar altta kaldı ama ilkti zamanla bakayım düzelteyim.
DUYAYDIN arkadasımızı bekledim kendi yazsın die ama sanırım yogun günleri.
bende güncelledim onu.
HAPPY KELEBEK arkadasım senide dogumyapanlar yerine gecirecektim ama bebeginin tam dogum tarihi ve ismini bilemıordum
bilgilerini verirsen sevinirim.
KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR bu arada listede ismi olmayan arkadaslarım bize bilgilerinizi veirrseniz yeni gelen arkadaslarımıza ışık oluruz.o yüzden bu liste cok önemli.
ben yeni yapmaya basladım eksiklerimi sölerseniz yardımcı olursanız sevinirim.
ben simdi dısarı cıkmak zorundayım gece gelip yeni bilgiler varsa girerim.
hepinizi öptüm
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko-------------erkek--------------Ege------------------------04.07.2008------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008-------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009------------var
saslan------------------erkek-----------ÇınarDemir------------------09.01.2009-------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009-------------var
Melek81---------------erkek-------------AliTuna---------------------07.02.2009-------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009-------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-------------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız----------------Elif------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?--------------------------01.09.2009------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül------------------------06.09.2009------------var
Yağmurcn-------------erkek------------YusufBora--------------------15.10.2009------------yok
Tuğba-ŞEKER----------erkek---------------?--------------------------24.10.2009------------var
el-muallim-------------üçüz kız-------------?-------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay--------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-------------........2009---------------var
nermn---------------------?-----------------?------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik---------------kız&erkek------SelinAlmina&SerkanÇınar--------02.06.2010--------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?---------------------02.06.2010--------------yok
DEBA----------------kız&erkek------------------?--------------------...06.2010----------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin--------------------01.07.2010--------------var
cananur---------------erkek-------------AhmetKaan------------------07.07.2010--------------var
Canzi3445-------------erkek-------------------?----------------------16.07.2010--------------var
DERİSS--------------kız&erkek-----------Ecrin&Barış------------------23.12.2010--------------var
Edamecrin--------------kız----------------Gözde----------------------2010--------------------var
yasnur----------------erkek------------------?------------------------2010---------------------?
sinop-e----------------kız-----------------melis----------------------2010---------------------var
Yaren-----------------kız------------------Sezin----------------------20.02.2011--------------var
nefisem-----------------?--------------------?---------------------------.02.2011---------vajinal pesser
Güldenaz--------------kız--------------------?-----------------------------?-------------------var
pares83---------------kız--------------------?-------------------------21.03.2011-------------var
Tatlışoğlu-------------kız-------------------İlke------------------------03.03.2011-------------var
Nuray-----------------kız------------------Özge-----------------------20.03.2011--------------var
Şafak-----------------kız---------------------?-----------------------------?--------------------var
Ayer82---------------erkek-------------------?-------------------------21.04.2011--------------var
ozlem483-------------kız------------------Deniz-----------------------02.05.2011--------------var
Eylem-----------------kız------------------Duru------------------------16.05.2011--------------yok
Ardatuana------------kız-------------------Esila------------------------13.06.2011--------------var
Elifce-----------------kız-----------------EsmaEla----------------------18.06.2011--------------var
sbl1980--------------kız-------------------Duru------------------------01.07.2011--------------var
nurcan35------------kız-------------------Eylül------------------------07.2011------------------yok
jaluse--------------erkek--------------------?--------------------------15.07.2011---------------var
Mavilinilay----------kız--------------------Ekin-------------------------01.08.2011---------------var
Selen_k-------------kız-------------------Beren------------------------18.08.2011----------------var
minimini------------kız-------------------Beril--------------------------05.09.2011---------------var
samyeli------------erkek-----------------Eymen------------------------09.09.2011---------------var
Crameren----------erkek------------------Mert-------------------------13.09.2011---------------var
melekceren----------kız-------------------Melis------------------------16.09.2011---------------var
gamze81-----------erkek---------------ErsanÇınar---------------------17.09.2011---------------yok
elza81-------------erkek------------------Demir------------------------21.09.2011---------------yok
erdennazlı-----------kız-------------------Beren------------------------22.09.2011---------------var
arzufirdevs----------kız--------------------İnci------------------------- 22.09.2011---------------yok
tuubaaoz-----------erkek-----------------Kıvanç------------------------28.10.2011---------------var
sumeyye25----------kız------------------NisaNur-----------------------29.10.2011---------------var
jLIMBURG1985-----erkek-----------------Ömer Ali-----------------------08.11.2011--------------var
medusa_0403-------kız-------------------ElvinEce-----------------------20.11.2011--------------var
nursin1981-------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan-------------09.12.2011--------------var
ceylinirem----------erkek-------------------Enes------------------------16.12.2011--------------var
kardelen086-------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------------?-------------------yok
Boncuk26----------erkek-------------------Kerem-----------------------07.01.2012---------------var
deryak53----------erkek--------------------Kerem-----------------------21.02.2012---------------var
Bermel------------erkek-----------------------?------------------------------?---------------------var
girl85--------------kız-------------------------?-------------------------26.04.2012----------------var
sinannuray-------erkek-------------------Vahap Enes-------------------08.05.2012----------------var
Fadik-------------erkek------------------Yusuf Eymen------------------01.07.2012-----------------var
sinem8484------kız&erkek----------------Arda&beren-----------------------?----------------------var
melikee------------kız--------------------------?-----------------------13.08.2012-----------------var
sofika--------------kız------------------------inci----------------------04.09.2012-----------------var
arzufirdevs-------erkek-----------------muhammed fatih---------------19.09.2012-----------------yok
sevdanehri54------kız-------------------------rüya---------------------08.10.2012-----------------var
Ayer82-------------kız--------------------------?---------------------------?----------------------yok
mues-----------kız(meryem hanne)&erkek(muhammed baha)-----------22.10.2012-----------------var
meleğim ve aşkım---kız---------------------ravza nisa-----------------17.10.2012-----------------var
chnb---------------erkek-------------------ahmet arda----------------14.11.2012----------laparoskopik serklaj
denizANASI---------kız-------------------------su---------------------03.11.2012-----------------yok
Prenslerim------erkek&erkek----------------emre&erdem--------------15.11.2012-----------------yok
aysetalha----------erkek-------------------------?-------------------------?.2012------------------var
sezen_kayaalp-------?----------------------------?--------------------20.12.2012------------------var
sinemis30----------kız----------------------yağmur ada---------------?.12.2012-------------------var
minibebi------------?-----------------------------?--------------------?.01.2013-----------------var(acil)
hidennisko---------kız--------------------------bade------------------16.01.2013------------------yok
eylulgulu----------erkek------------------------emir-------------------21.01.2013------------------var
metal41-----------erkek--------------------hasan basri---------------21.01.2013-------------------var
yaren58------------kız--------------------------selin?----------------23.01.2013-------------------var
duyaydin----------erkek-------------------------meriç----------------19.02.2013---------------------var
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
fuumuu------------------kız----------------------------------02.04.2013---------------------var
lilymeredin--------------erkek--------------------------------24.04.2013---------------------var
mulberry-----------------kız----------------------------------26.04.2013---------------------var
sibel_duru----------------kız----------------------------------01.05.2013---------------------var
happykelebek------------erkek--------------------------------10.05.2013---------------------var
melek81------------------kız----------------------------------15.05.2013---------------------var
gurbetçiiii----------------kız----------------------------------18.06.2013----------------------var
svly88--------------------?-----------------------------------17.06.2013----------------------var
merra1-------------------kız----------------------------------18.06.2013---------------------var
kargunesi----------------kız----------------------------------22.06.2013----------------------var
efulim46----------------erkek---------------------------------27.06.2013----------------------var
moonsherose84----------?------------------------------------05.08.2013----------------------var
melek18------------------?------------------------------------18.08.2013--------------------- var
mumudihaba-------------?-----------------------------------------?---------------------------yok
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------:86:
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
Mmery----------------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
saftunc---------------------:86:
umudum1981----------------:86:
Çelişkinin adresi ZEYNEP KAMİL KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTAHANESİ ablamın doğumu vardı bugün bula bula refakatçi olarak beni buldular neyseee ben güçlü bir kadınım ya sorun yok seve seve yaparım öyleya.41 haftası dolmuş bebek gelmemek için direttiği için doktoru(benim bebeğim olsun diye sürekli gittiğim ama ablama nasip olan doktor) suni sancıyla alalım dediler ilk doğumunu 2 yıl önce normal doğumla yapmıştı özel bir hastahanede ikinciyide ZEYNEP KAMİLİN tecrübesine güvendiği için orda yapmak istedi.Neyseee doktor aldı NST denen bir şey çektir dedi sonra bebeğin at koşturmasına benzeyen kalp atışını duymak için bizi odaya aldılar bende duymak istedim belki hayatımda hiç duyamayacağım diye bu sesi..Neyse o arada dışarı çıktım iki hamile kadın tartışıyordu onları ayırdım tartışmayın bebeğinizi düşünün dedim bayağı bir uğraştım ve onları sakinleştirdim.Dertleri de sıra kavgasıymış BİZ RABBİM BİZE BEBEK VERSİN DİYE NE SIRALAR BEKLİYORUZ ONLAR BİR DOKTOR SIRASI BEKLEYEMİYORLAR NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNEEE!!! Bir tanesi benim elimi tuttu Allah razı olsun moralim çok bozuk o yüzden çok duygusalım dedi neden dedim 1 yaşında bebeğim var ben bunu istemiyordum istemeden oldu çok üzgünüm dedi.Ağlamak istedim orda kendimi yere atıp hüngür hüngür ağlamak...Neyse ablamı servise çıkardılar doğum için beni almadılar ben doğurmuycam tabi ne işim var orda değilmi..Doğumu bekleyen yakınların olduğu kısıma geçtim tam kapının karşısı bir soğuk bir soğuk arkamı döndüm doğumservisinin tam karşısı TÜP BEBEK SERVİSİ girdim orda bekledim gelenle geçenle dertleştim RENGİ DİNİ DİLİ NE OLURSA OLSUN ANNE OLMAK İSTEYENİN DİLİ DİNİ RENGİ EN ÖNEMLİSİDE GÖZYAŞI HEP AYNI ....Bir oğlu oldu ablamın benimde kaç defa olsa olurdu...Sevinemedim eve gelmiştim evde aldım haberi girdim banyoya ağladım ağladım ağladım dedimki ben hep başkalarının çocuğunumu sevecem ben hep başkalarının çocuğununmu elini tutacam söylesene BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNE...
ekledim canım teşekkür ederimCanim beni de ekleyebilirsin,istanbuldan,serklaji ve dogumu yapan tolga ergin,38 hafta 4 gunlukken sezeryan,
adi : asos19
beklenen dgm trhi : 02.07.2013
cinsiyeti : erkek(selimhan insallah)
yer : tokat
23.haftamdayim
2 kaybim var oncesinde... hem septumlu hemde kalp seklinde bir rahim
simdiden cok tesekkur ediyorum
tamam canım hemen yazayım.hapynin erkek muhammed emin. tarihi net bilmiyorum. 28 artı 4 sanırım. şubat 2013 sonra yazar kendi...
aynen metalin diyecegini ben diyecektim...Chnb
Canım bu topicte en kıdemli ve sevilen kişi sensin. Şu tefricşye işine el alt canım.
Yarın şuna oluyoruz de başlayalım. Kimse şu diyemiyor.
Canım ellerine sağlık inşallah bizde korunmalarimiz bitince müjdeyi verip bebeklerimizi kucagimiza alırız canım
tamam canım hemen yazayım.
aynen metalin diyecegini ben diyecektim...
yapalım artık bişiler
insallah arkadasım.sen aklımdaydın hemen senide yazdım
Çelişkinin adresi ZEYNEP KAMİL KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTAHANESİ ablamın doğumu vardı bugün bula bula refakatçi olarak beni buldular neyseee ben güçlü bir kadınım ya sorun yok seve seve yaparım öyleya.41 haftası dolmuş bebek gelmemek için direttiği için doktoru(benim bebeğim olsun diye sürekli gittiğim ama ablama nasip olan doktor) suni sancıyla alalım dediler ilk doğumunu 2 yıl önce normal doğumla yapmıştı özel bir hastahanede ikinciyide ZEYNEP KAMİLİN tecrübesine güvendiği için orda yapmak istedi.Neyseee doktor aldı NST denen bir şey çektir dedi sonra bebeğin at koşturmasına benzeyen kalp atışını duymak için bizi odaya aldılar bende duymak istedim belki hayatımda hiç duyamayacağım diye bu sesi..Neyse o arada dışarı çıktım iki hamile kadın tartışıyordu onları ayırdım tartışmayın bebeğinizi düşünün dedim bayağı bir uğraştım ve onları sakinleştirdim.Dertleri de sıra kavgasıymış BİZ RABBİM BİZE BEBEK VERSİN DİYE NE SIRALAR BEKLİYORUZ ONLAR BİR DOKTOR SIRASI BEKLEYEMİYORLAR NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNEEE!!! Bir tanesi benim elimi tuttu Allah razı olsun moralim çok bozuk o yüzden çok duygusalım dedi neden dedim 1 yaşında bebeğim var ben bunu istemiyordum istemeden oldu çok üzgünüm dedi.Ağlamak istedim orda kendimi yere atıp hüngür hüngür ağlamak...Neyse ablamı servise çıkardılar doğum için beni almadılar ben doğurmuycam tabi ne işim var orda değilmi..Doğumu bekleyen yakınların olduğu kısıma geçtim tam kapının karşısı bir soğuk bir soğuk arkamı döndüm doğumservisinin tam karşısı TÜP BEBEK SERVİSİ girdim orda bekledim gelenle geçenle dertleştim RENGİ DİNİ DİLİ NE OLURSA OLSUN ANNE OLMAK İSTEYENİN DİLİ DİNİ RENGİ EN ÖNEMLİSİDE GÖZYAŞI HEP AYNI ....Bir oğlu oldu ablamın benimde kaç defa olsa olurdu...Sevinemedim eve gelmiştim evde aldım haberi girdim banyoya ağladım ağladım ağladım dedimki ben hep başkalarının çocuğunumu sevecem ben hep başkalarının çocuğununmu elini tutacam söylesene BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNE...
şuan tefriciyeye katılmak isteyenler
mulberry8092
kargunesi
feryal37
melek18
eny
chnb
hidenisko
daha katılmak isteyen olur.
bebişli olanlarında en son bebişleri için veya istedikleri bir niyet için okuruz
frambazlı pasta olsn lütfenCanım benim ınan çok duygulandım yazdıklarını okurken ama ınan birgün bizde mükafatını alacağız tatlım çok buyuk bir sınav bu bizim icin bende ilk bebegime 2011yılında niyetlendim bir baktım hemen oldu tabi bende bir sevinç anlatamam eşim hiç istemiyordu kızdı bana hani hemen olmazdı dedi ne oldu sonuç bebeğim büyüyemedi bile sonra eşimde üzüldü ama iş işten geçti arkadaşlar arasinda ilk evlenen eşimle bendim duyunca herkes ben hamileyim baktım hiç niyetleri yokken hepsi arka arkaya hamile sonra bende korunmayı bıraktım yine hamileyim kalp atışlarını duy 5 ay taşı sonuç yine hüsran yine bebeğim gitti ama etrafımda herkesin oldu bir arkadaşım var çok severim bugun bana dedi ikinciyi düşünüyormuş bizler icin nekadar zor kesinlikle anlayamazlar canım anlıyoruz deselerdi olmaz yani kardesimde evlenecek oda korunmayı düşünmüyor bizim ellerimiz hala boş ama ben çok umutluyum allah bizleri geri cevirmeyecek sadece bu bizim sinavimiz canım dediğin gibi biz güçlü kadınlarız hep pozitif dusun senden guzel haberi aldığım gün pasta alıp kutlayacagim:))
Chnb
Canım bu topicte en kıdemli ve sevilen kişi sensin. Şu tefricşye işine el alt canım.
Yarın şuna oluyoruz de başlayalım. Kimse şu diyemiyor.
Ben bu satırları yazarken diye başlayan bir cümle evet ben bu satırları yazarken ağlamaktan alamadım kendimi..Bugün güçlü olamadım kızlar bugün yine yıkıldım biliyorum neler neler yaşadınız halada yaşıyorsunuz ama bugün benim dağımın karı soğuğu içimi deldi iyiki varsınız bu duygularımı sadece sizinle paylaşıyorum artık eşimin yanındada bu meseleden dolayı ağlamıyorum adam bıkmıştır öğleya...Kendinize iyi bakın...hoşçakalın
feryal chnb nasılsınız bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?