- Konu Sahibi hidennisko
-
- #40.641
SLM KIZLAR
sabah namazımı kıldıktan sonra içime bır huzursuzluk gırdı wc ye gıttığımde camaşırımda kan görünce çok telaşlandım
hemen dr gıttık bebek iyiymiş kesesının etrafında kanamalar da varmış pruluton iğne yaptılar
bol bol su içeçekmışım bol bol dınlenecekmısım aspirini içmeyecekmısım
yaaaaa anlatamıyorum kendımı mıde bulantılarım yuzunde su içemıyorummmmmm
zaten 7/24 yatıyorum baska ne yapayım
RABBIM SEN YARDIM ET HERKEZLERE
Merracığım Feryal'in oluşturduğu listeye göre 300 tane okuyabileceğimi belirtmiştim. Listeye 190 yazmışsın, 190 okuyorum yetiştiremeyen olursa yardım edebilirim.
Ebe mi :))))))))))
Ya chnb bende kilo vermek istiyorum
Doğumdan sonra gram vermedim
Hatta aldım galiba
İştahım çok açık
6 ay olsada başlasam bende
Chnb sizin bir arkadaşınız vardı Pgt topikteki bende sizdentanışmıştkm bebişi nasıl oldu
kızlar
şu işlerim bitsin istediginiz kadar tefficiye çekerim söz ama bu aralar zor dayımın kızınında dügünü varanlıcagınız millete gidip gelicem ama arada fırsat bulrsam söz çeker söylerim sizklere
Diğer foruma yazdım buraya yazmadan edemedi. :)))
Kızlar fikrinize ihtiyacım var
Arkadaşımın köpeği golden cinsi 9 yavru yapmış
Birini alsam mı
Bakabilir miyiz acaba, ben hayvanları çoooook severim çocukluğumda da baktım hep
Ama şimdi bebek de var
Evimiz müsait bahçeli
Olmadı en alt katı kullanmıyoruz depo gibi ama 80 metrekare falan hem de kaloriferli
Soğuklarda orda kalır
Oğluma da iyi gelir belki
Siz ne dersiniz?
Gecen hafta carsamba gunuydu randevum.
Dr la gorusmeemiz cok iyi gecti.guleryuzlu ilgili ve sorulara acik bir dr.
serklaj nakil sayisi gibibircok konuyu detayli konustuk.tek nakil istedigimi ve korkularimi eger nakil sayisi ile ilgili zorunluluk olsaydi birakicaktim zaten.
Tek ve cogul gebeligin Arti ve eksilerini ve daha bircok konu
Ne bileyim ben dr u sevdim.
Eksik olan bazi hormon testlerini yaptirdi fsh vs.
Naaipse nisan 22 de randevum var basliycaz.
Bu sefer kismetse u.u de doc.dr baris ata yapicak.
cuma günü raporum bitmişti bugün hastaneye gitiim yeni geldim daha eşimin işleri bu aralar çok yoğun kendim gittim geldim arabayla.trafikte berbattı durkalk yaparken kasılmam oldu biraz.neyse kazasız belasız gittik geldik kızımla.
sağolsun kurul başkanı başhekim uyuzun teki bide devlet hastanesi sanki cebinden veriyor raporu her gidişimde bir uyuzluk yapıyor.bu seferde 45 gün rapor verdi.bitimi 31. haftaya geliyor dedim beni ilgilendirmez git çalış demez mi.bari 1 hafta daha yazsaydınız 32.haftada nasılsa yasal izin başlıyor.daha da vahimi sen zaten o haftaları göremezsin erken doğurursun tarihi değiştirmeme gerek yok olmadı çalışırsın demezmi üstüne atlayıp boğasım geldi herifi.eşimi aradım ağlamaklı oda hiç üzme kendini 31.haftada rapor bitince 1haftada sağlık ocağından alırız 32.haftada izne ayrılırsın dedi.sarırım ben adamın şomağızlığına bozuldum,üzüldüm
Allahım onca emeğe karşılık bizlere 38 - 40 ları göster.bebeklerimizi koru evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eyle...
chnb bıdırcıgı düzelttim
landerch tavsiyelere ekledim.
ama ENNY ile ilgili bilgim yok.
doktorunu sormustum tavsiyelere yazmak için yazmadı diger bilgileri de ben unuttum hamilelere eklemeyi.
ENNYY cim doktorunu haftanı tahmini dogum tarihini yazarmısın canım
cinsiyet belli oldumu acaba..
takvimin yokya canım haftanı unutuyorum...
ayy kızlar ne güzel maşallah size battaniyeler,patikler,yelekler örülüyor.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularınızı ve el emeği göz nuru ördüğünüz şeyleri güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.ben bu konularda çok beceriksizimdir.sitelerde bakıyorum gaza geliyorum ama tırtım :)
ben mutfak işi yapayım pastalar,kekler,uydurmasyon enteresan yemekler...
artık onları da yapamıyorum yaa.geçen eşim dediki aşkım senin yemeklerini çok özledim meğer kıymetini bilememişim çeşit çeşit yapardın.mezeler salatalar.işteyken arardı sarma istiyorum,pasta istiyorum vs. hiç hayır demezdin aaah ah diyor:)
bide dertleniyor ki ya unuttuysan ya bidaha çocuk oldu uğraşamam diyip yapmazsan diyo...
baya dertlenmiş adamcağız kendir pişir kendin ye olayından öldüm gülmekten:)
yok dedim Allah o günleri göstersin hayırlısıyla sen Elif Beste mize bakarken ben yaparım.nasıl sevindi sormayın kızlar...
koca göbek evlendiğimizden beri 20 kilo aldı allahtan boyu çok uzun pek çaktırmıyor.
ay çenem düştü ama ölüyorum yorgunluktan ben biraz uyuyayım.öpüldünüz kuzular ve anneleri:))))
canım ben büyük oğlumda doğuma 73 ile gitmiştim bunda 83:))
Veririz inşallah. okula başlayacağım bir pantolonum var:)
canım dilara. benim facede var. doğum fotocusu ay ay geliyor faceye koymuş çok tatlı ama daha 3 kilo yoktu konuştuğumda. 1600 doğmuştu...
canım iğneyi sormuşsun bir şey olmaz. regrete ertele demiş ama yaş da geçiyor canım ne deyim((
canım bence al sorumluluğu oğluna da yükle beraber bakın... batıda hep iç içeler:))
psikolojilerine iyi gelirmiş. ben en fazla balık bakıyorum:))
çok sevindim canım böyle yazın gelişmeleri unutuyorum ben b12 eksik çıktı ya bende...:))
uyuz adam( bebişe baktılar mı?
bir de canım arabayı başkası kullansa ya da taksiyle gitsen... ben korkuyorum riskli haftalardasın. Rabbşm korusun bebişlerinizi...
ben de bebişi gördüm 3200 doğmuş. minicik geldi 3.5 ay gewçti unutmuşum:))
canım hakında hayırlısı olsun çoğul gebelik her zaman risk...nisanın 22 si senin için inşallah güzel bir başlangıç olur...bize güzel haberler verirsin herzaman...
Yok canım önemli değil, ben 300' e tamamlıyorum.canım kusura bakma gözümden kaçmış sen 190 nı 300 e tamamla ben daha okumadım benim payımdan düşeriz.
cuma günü raporum bitmişti bugün hastaneye gitiim yeni geldim daha eşimin işleri bu aralar çok yoğun kendim gittim geldim arabayla.trafikte berbattı durkalk yaparken kasılmam oldu biraz.neyse kazasız belasız gittik geldik kızımla.
sağolsun kurul başkanı başhekim uyuzun teki bide devlet hastanesi sanki cebinden veriyor raporu her gidişimde bir uyuzluk yapıyor.bu seferde 45 gün rapor verdi.bitimi 31. haftaya geliyor dedim beni ilgilendirmez git çalış demez mi.bari 1 hafta daha yazsaydınız 32.haftada nasılsa yasal izin başlıyor.daha da vahimi sen zaten o haftaları göremezsin erken doğurursun tarihi değiştirmeme gerek yok olmadı çalışırsın demezmi üstüne atlayıp boğasım geldi herifi.eşimi aradım ağlamaklı oda hiç üzme kendini 31.haftada rapor bitince 1haftada sağlık ocağından alırız 32.haftada izne ayrılırsın dedi.sarırım ben adamın şomağızlığına bozuldum,üzüldüm
Allahım onca emeğe karşılık bizlere 38 - 40 ları göster.bebeklerimizi koru evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eyle...
canım ben büyük oğlumda doğuma 73 ile gitmiştim bunda 83:))
Veririz inşallah. okula başlayacağım bir pantolonum var:)
canım dilara. benim facede var. doğum fotocusu ay ay geliyor faceye koymuş çok tatlı ama daha 3 kilo yoktu konuştuğumda. 1600 doğmuştu...
canım iğneyi sormuşsun bir şey olmaz. regrete ertele demiş ama yaş da geçiyor canım ne deyim((
canım bence al sorumluluğu oğluna da yükle beraber bakın... batıda hep iç içeler:))
psikolojilerine iyi gelirmiş. ben en fazla balık bakıyorum:))
çok sevindim canım böyle yazın gelişmeleri unutuyorum ben b12 eksik çıktı ya bende...:))
uyuz adam( bebişe baktılar mı?
bir de canım arabayı başkası kullansa ya da taksiyle gitsen... ben korkuyorum riskli haftalardasın. Rabbşm korusun bebişlerinizi...
ben de bebişi gördüm 3200 doğmuş. minicik geldi 3.5 ay gewçti unutmuşum:))
Sagol canim insallah.
Ben yillardir cok dr gordum.
Ve tup bebekteki gecmisimde epey kabarik.
Bu dr u ozellikle hastanede tanidigim bircok kisi cokmethetti.
Ben artik karsisinda rahat olabilecegim benimdesoylediklerimi dikkate alicak bir dr istiyordum.
Hicbirsey beklemeden gittim ama dr un ilgisi cok hosuma gitti.
Hastanede fayri bir bolum.
Yeni kuruldugu ve sayili hasta aldiklari icin ilgililer ver en onemlisi kar beklentileri yok.
Neyse iste boyle insallah hakkimda hayirlisi olur ve dogru bir karar vermisimdir.
Sen nasilsin annen nasil
Insallah sendende kisa surede guzel haberler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?