- Konu Sahibi hidennisko
-
- #40.981
Kizlar soru sordum cvp alamadim hangi marka magnezyum kullaniyorsunuz gunde kac kez
Ben de günde 1 kez magnezyum diasporal kullanıyorum. Tadı ilk zamanlar kötü gelmişti ama alıştım 1 çay bardağı suya katarak içtiğimden 1- 2 yudumda bitiriyorum. Tatlı olanları içmek bana daha zor geliyor. Bu arada ben de şeker ölçümü ve kontrolüne yarın gitmeyi düşünüyorum. Bana 75 lik şeker yüklemesi yapılacak ama çoğunluğa 50 lik yapılıyor sanırım.
dr geldi ve cikarmadi hastaneden yarin 100 luk yapcakmis bakalim yarin ne cikacak
rabbim gelin oldg günleri gösterir işşallahkızlar giremiyorum , arada bakıyorum ama yazamıyorum
benim kız bu aralar uyku bakımından problemli
şikayet etme niyetinde değilim prensesimi ama benim çok yoruyorev aldı başını yürüdü
genelde çok yorgun hissediyorum kendimi
sizlere yazamıyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle
haftaya pazarda 50 kişilik bir mevlüt yapıcaz kısmetse ( hava güzel olursa beylerde bahçede olacak ettimi 100)
Paşam en kısa sürede hamile kalman ve bereketiyle gelmesini dilerim Allah'tan .
Yazını okudum ağlattın beni icinde olduğumuz durum öyle karışıkkı . Hamile kalsan ayrı kaygı kaybetsen ayrı kaygı . Suanda hamileyim inan her anım stresli eğer düşünmeye basladimmi kafayı Yicek gibi oluyorum anlık yaşıyim diyorum daha okadar cok haftam varki off ne olucak ne yasicam kavusicakmiyim , erkenmi doğacak , sancım mı olucak , birsey ümitlenip alamıyorum hatta neye benzicek hayal bile edemiyorum anliyacagin 38. Hftya ulaşırsam biraz rahatlarım kaygılarım okadar cok yani . Onun icin canım bence simdi düşünüp üzülme çünkü nekadar herkes rahat ol dedede biz en kaygıli hamileler olucaz . Digerleri gibi asla olamayız erken hft kaybetme , 20lerde sancı mı? , 24 erken doğarsa kalıcı hasar olursa . Bitmiyor onun icin nasılsa kalınca düşünüp kafayı bozucan simdi heranin tadını çıkar . Güzel yasa hamile kalana kadar anın tadını çıkar . İnsallah hamileliğinde cooook saglikli cok güzel geçer .....bende 3 emanet kaybettim hatırlarsın belki ah canım anh . Emanet iste herzaman Allah veriyor Allah alıyor binada şükür Allah beterinden saklasın . Beterin beteri var Allah yardımcımız olsun .
birazdan karnımı doyrucam evi toplucam namazı kılıcam abdestim varken okrum bebem 100 adet 23 geçtikten sonra sayıyı çogaltırım bebem malm dügün telaşesi var :18::18:canım ben öyle danteldi örgüydü bilmem ama hamile kalmadan önce bol bol film cd si ve kitap stokla :)
allah yardımcın olsn canım tarcım çok tüken düşürüyormşmerhaba kizlar tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim
Asos cnm buna sukur insallah yuzlukten bisey cikmaz ben daha yapmadim valla dr 28 e kadar yolu var dedi..
Benimde bugun kontrolum var insallah iyi seyler soyler rabbim hakimizda hayirlisini versin insallah
Feryalcim cok saol cnm insallah gule gule gelirim..
progersterondan bahsetmiştim ya benim bebeğim erkek doktor bu bi hormon olduğu için kız çocuklarında soruna yol açabiliyo dedi seninki erkek progesterona devam dedi bilmiyorum ne kadar doğru sizi endişelendirmek istemedim o yazımda doktorun söylediği buydu magnezyuma gelince doktorum bana vermedi şimdilik kalsiyum içiyorum henüz başlamadı magnezyuma bakalım
banada direk 75lik yaptı doktorum hemde 23 haftada.ilk hamileleiğimde de olduğu için sanırım...Ben de günde 1 kez magnezyum diasporal kullanıyorum. Tadı ilk zamanlar kötü gelmişti ama alıştım 1 çay bardağı suya katarak içtiğimden 1- 2 yudumda bitiriyorum. Tatlı olanları içmek bana daha zor geliyor. Bu arada ben de şeker ölçümü ve kontrolüne yarın gitmeyi düşünüyorum. Bana 75 lik şeker yüklemesi yapılacak ama çoğunluğa 50 lik yapılıyor sanırım.
banada 75 lik yapıldı canım.şekerim normal çıktı ama kolestrolüm yüksek çıktı.dikkat ederimde yağlı tuzlu şeyler yiyemem anlamadım neden öyle çıktı.stresten de olur mu acep.bizim ailede herkesde var gerçi.annem zayıftır çok da dikkat eder yediklerinde onunda çok yüksek kalıtsal heralde
progersterondan bahsetmiştim ya benim bebeğim erkek doktor bu bi hormon olduğu için kız çocuklarında soruna yol açabiliyo dedi seninki erkek progesterona devam dedi bilmiyorum ne kadar doğru sizi endişelendirmek istemedim o yazımda doktorun söylediği buydu magnezyuma gelince doktorum bana vermedi şimdilik kalsiyum içiyorum henüz başlamadı magnezyuma bakalım
hayırlı haberlerle gel inşallahhKizlr bennim konntrolmde yarin lutfn duaedi gecsn su enfeksiynn cok korkuyorm efeksiynndn banada seker yuklemesi yarn yapilack gayrlisi iyi cikar insaallah benide sorularmm vardi ama cvvplayn okmmadi bazen denk gelmiyo bende tekrar yazamad tlfndn giriyoerm zor oluyo
bugün annem ve kayınvalidem geldi evimi temizlediler ben birşey demeden,ütülerim vardı yaptılar maşallah
evim mis gibi oldu e tabi ben de çok mutlu oldum:)
annem hastane çıkışı almış bikaç bebek eşyası almış.beşiği nasıl alayım diye sordu öok heyecanlandım ilk defa bu kadar çok konuştuk bebek üzerine.herkes diken üzerindeydi korkuyordu konu açıldımı hemen kapanıyordu.şimdide korkularım var elbette ama ... rabbime sığınıyorum hiçbirimiz evlat acısı yaşamayız inş.
yarın benim de kontrolüm var inş güzel haberler alırız.kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım randevum 18:30 da eşim işten gelince gidicez ama osaatler nasıl geçecek bilmem içim kıpır kıpır
allahım bizlere 38-40.haftaları göster yarabbim,evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eyle yarabbim
bebek isteyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda bu duyguyu yaşat onlara hayırlı sağlıklı evlat nasip et ya rabbim
gurbetçii nasıl geçti canım randevun,ilaçlarda var mı değişiklik
Ne olmuş bebeğe anlamadım kızlar ? O yüzden mı acaba benim Dr hep fazlasına gerek yok diyor . Depotunda yarısını vuruluyorum oda kanamadan sonra ! Ama oniki hft kadar tup bebekte kullandık ://
Buarada kabizlik yasıyorum tavsiye edebileceğiniz bişeyler varmi
Ne olmuş bebeğe anlamadım kızlar ? O yüzden mı acaba benim Dr hep fazlasına gerek yok diyor . Depotunda yarısını vuruluyorum oda kanamadan sonra ! Ama oniki hft kadar tup bebekte kullandık ://
Nerde kaldın arkadaşım..Güzel haberlerini bekliyoruz merakla..
Tanimasamda arkadaain adina cok uzuldum.
Rabbim sabir versin.
Arkadaslar ben son donemde bu dr lara cok kiziyorum ya.
zaten 24 haftalik bir kaybi var risk ortada niye iki nakil
Hasta bunun farkinda olmayabilir hersey gebelik sansini arttirmak icinmi
Hep soyluyorum tup bebekte isin maddi boyutu zor ama manevi kisminin karsiligi yok.
negatif sonrasi tabiki uzuluyoruz ama kaybettigimizde omur boyu surecek bir yara kaliyor icimizde
Insallah en kisa zamanda rabbim saglikli ve uzun omurlu bir eblat nasip etsin.
Kizlr bennim konntrolmde yarin lutfn duaedi gecsn su enfeksiynn cok korkuyorm efeksiynndn banada seker yuklemesi yarn yapilack gayrlisi iyi cikar insaallah benide sorularmm vardi ama cvvplayn okmmadi bazen denk gelmiyo bende tekrar yazamad tlfndn giriyoerm zor oluyo
bugün annem ve kayınvalidem geldi evimi temizlediler ben birşey demeden,ütülerim vardı yaptılar maşallah
evim mis gibi oldu e tabi ben de çok mutlu oldum:)
annem hastane çıkışı almış bikaç bebek eşyası almış.beşiği nasıl alayım diye sordu öok heyecanlandım ilk defa bu kadar çok konuştuk bebek üzerine.herkes diken üzerindeydi korkuyordu konu açıldımı hemen kapanıyordu.şimdide korkularım var elbette ama ... rabbime sığınıyorum hiçbirimiz evlat acısı yaşamayız inş.
yarın benim de kontrolüm var inş güzel haberler alırız.kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım randevum 18:30 da eşim işten gelince gidicez ama osaatler nasıl geçecek bilmem içim kıpır kıpır
allahım bizlere 38-40.haftaları göster yarabbim,evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eyle yarabbim
bebek isteyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda bu duyguyu yaşat onlara hayırlı sağlıklı evlat nasip et ya rabbim
gurbetçii nasıl geçti canım randevun,ilaçlarda var mı değişiklik
CANIM ABLAM KLLANIYOR 1 AYDA DRSA BİRŞEY OLMAZ DİYOR AMA SEN GENEDE BİLENE DANIŞkatılıyorum canım sana...
inşallah geçmiştir...ne sormuştun?
oh oh temizlik gibisi var mı?
güzel haberlerle gel inşallah...
bu arada 2.5 kilo verdim. 73.5 a indim:))
size bir şey danışacağım kızlar...
ben tappır sipariş ettim. şimdi yoğurdu mayalayınca koruyor ya bir hafta bebeğe verebilir miyim. çünkü sütçü haftada bir geliyor.
bir de evde içmeye tappıra koysam bir hafta boyunca içmeye dayanır mı?
Kizlar geldim kizim yuzunu bana gostermedi hic foto almadik cok uzuluyorum boyle iki oldu sirtini donmus internette diger arkadaslarin fotosuna bakiyorum ne hos benimki hic gostermiyor biseysini..
Rahim agzim 2.5cm
Kizim956 gr olmus masallah kizima benimle haftasi ayni olanlar sizin kac gr olmus bebeler..
Balik yagina basladik nidilat yine vermedi..bizden boyle kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?