- Konu Sahibi hidennisko
-
- #41.981
merhaba benimde serviks uzunluğum iyiymiş ama doktor alttan muayenede parmak ucu kadar açıklık var dedi pazartesi riskli gebelik uzmanına görüneceğim serklaja karar verilecek.4 hafta önce kanamam olduğu için evde yatıyorum. ve serklaj yapılsa dahi işe yaramayacak diye çok korkuyorum.ama sizin yazdıklarınız umut verici
merhaba benimde serviks uzunluğum iyiymiş ama doktor alttan muayenede parmak ucu kadar açıklık var dedi pazartesi riskli gebelik uzmanına görüneceğim serklaja karar verilecek.4 hafta önce kanamam olduğu için evde yatıyorum. ve serklaj yapılsa dahi işe yaramayacak diye çok korkuyorum.ama sizin yazdıklarınız umut verici
canm burda açılmaya rağmen yatak istirahatiyle evlatlarını kucaklayanları gördük.umudunu kaybetme hep pozitif düşün allah ol dedikten sonra en olmayacak şeyler bile oluverir.
serviks uzunluğunun iyi olması çok güzel demekki açıklık kısalmaya neden olmamış.enfeksiyona karşı hijyene dikkat et çok sık iç çamaşırı değiştir,bol su iç.
inş. 36-38.haftaları görürsün
12+3 günlükler.inşallah kalırlar benimle. bende serklajdan değil ikiz oldukları için işe yaramayacağından çok korkuyorum . 4 haftadır yatıyorum ama sadece evde yatmak işe yararmı
zeyay öncelikle inşallah sağlıcakla kavuşursun ikizlerine Allahın izniyle...
bende açıklık yoktu kısalma vardı..herkeste durum farklı..
riskli gebelik uzmanına gitmen iyi olacak...doktorun en doğru kararı verecektir...
benimde 1 kaybım olduğu için çok zor günler geçirdim..serklaja rahmen kaybedicem sanıdım..
çok şükür bu günlere geldim..buaradaki herkes çok yardımcı oldu..herkes bu konuda bilgili maşallah...
sen umudunu kaybetme inşallah herşey güzel olacak..serklaj yapılsada yapılmasada sen istirahatine dikkat et..
bana prof dediği şuydu..önce bana güveneceksin..ben elimden gelenin en iyisini yapıcam..Allah nasip ettiyse sağlıcakla gelecek bebeğin..ama nasip değilse ben ne yaparsam yapayım olmaz...bizim elimizden gelenler de sınırlı..
bol bol dua et Allah yardımcın olsun inşallah.
yarar canım.yanlış hatırlamıyorsam daha bikaç gün önce burda bir arkadaş üçüzlerin kucağına aldığını anlatıyordu.birde bizim bir listemiz var serklaj yapılanlar doğum yapanları gösteriyor onu incelersen ikizde var üçüzde.hangi şehirdesin hangi dr a gidiyorsun canm
ben ankaradayım şu an lokman hekime gidiyorum tüp bebek olduğu için iki doktor takip ediyor. pakize eylem hanım ile ferit hoca. ikiside inanılmaz ilgili doktorlar.hiç sıkılmadan bütün korkularımla ilgileniyorlar. ama hayatta insani sadece aynı acıyı ve korkuyu yaşayanlar anlıyor.sen hangi şehirdesin
ben izmirdeyim canım
sen geçmişi bir incele tabloya falan bak istersen
inş hepimiz burda sırasıyla zamanı geldiğinde evlatlarımızı sağlıcakla kucaklayacağız.allah evlatlarımızı bize bağışlasın inş.
liste hangi sayfadadır ki 4000 küsür sayfa var burda :)
Merhaba canım,zaten Arda beyle bir tek su serklaj işinde anlaşamadım bende..Merhaba Merrycim,
Serklaji Arda bey ikizlerde önermiyoruz dedi... hersey cok rahat geciyordu 22 haftada tesadufen sadece 15 mm tutuyor dedi ve hastaneye yatirdi Arda bey... sonra enfeksiyon cikti rahimde 6 gun sonra dust ve eve döndum... iki haftaa evde yattim iki gun önce sabah suyum geldi... apar topar hastaneye geldik... daha önce kaybim yok ama su an doktorlar hic ic acici konusmuyorlar moralim cok bozuk surekli agliyorum... oglumla kizimla konusuyorum.. oglumun suyu hic yok enfeksiyom kaparsa gebelik sonlandirilirmis ve dogum baslarsa yine ikisinide kaybetme ihtimalim var...
benim gibi suyu gelipde haftalarca yatan varmi?
ben bu doktorları anlayamıyorumDUN DR KONTROLUMUZ VARDI
sıkayetın neyse ona bakıyor dıkışım sankı dıkenlı telmış gıbı acıyordu vede çok kustuğum için gıttık
vajınal baktı dıkış ıyı olması gereken zaten dedırahım kronıkleşmiş yanı acılma baslamış dıkış atmak doğru karar olmuş dedı mıde bulantı ılaçmı değiştirdı geçmezse zofran verdı onu en son care verıyoruz ve o ilaçı içtiğimizde bır dha ömür boyu mıdemız bulanmıyacakmış
bebeğime hiç bakmadı blıe bır göremedım
ayyyyy kızlar dr söyledıklerıne hayretler içinde kaldım sasırdım formdan bahsettım nette yazan çoğu seye ınanma dedı bende alıntı yazı değil gerçek yasam hıkayelerı dedım ve basladık
rahım kısalığımı ölcermısınız dedım neden ölçeyım dedı eee dedım kısalmış mı dıye bakmayacaksınız hayır artık rahım kısalığını ölmeye gerek yok her ölçtüğümde 2 mm çıkacak çünkü
neden iki çıkacak çünkü 2 mm den dıkışın var altına düşmeyecek pekı form da arkadaşlarımın neden kısalıyor demekkı onların dr tam uctan dıkıyor rahıme bebek baskı yaptıkça kısalıyor aaaa çok çokkk sasırdım normalı budur dedı
pekı sız bana ilk görüşmemıde enfeksıyon dedınız durdunuz sımdı hıçbır önlem almıyorsunuz neden
sıkayeın olmadan neden ben senın vucuduna ilaç yuklemesı yapayım ama tedbır alalım ben korkuyorum korkulacak bırsey yok idrarında yanma yok yada ates basması gıbı sıkayetın yok demekkı enfeksıyonun yok o zaman iğne yapın aylık varya deposılın gerek yok dıyorum
20 gun sonra görüşelim dedı ben rısklı gebeyım benı 2 haftada bır çağırın dedım senı sık sık görmem olacak olan seyın önüne geçmez dedı
veeee çıktık geldık
canım önceki kaybın için çok üzüldüm başın saolsun benimde 22 haftamda bir kaybım var.acını korkunu sıkıntını anlıyorum.arkadaşlar inşallah ikizlerim olacak.tüp bebek ile hamile kaldım. bir yıl önce ikizlerimi erken doğum ile kaybettim 23+3 günlüktüler. yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. pazartesi doktorum serklaja gerek var mı diye bakacak.ikiz annelerine de tüp bebek grubuna da yazdım ama kimse cevap yazmadı. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
liste hangi sayfadadır ki 4000 küsür sayfa var burda :)
Zetay hos geldin cnm kaybin icin uzgunum
Bende lokman hekime gittim orda nezih durmazlar var ama acil gitmistim eylem hanim bakti oda tatli bi bayan gercekten:))
Gecen beni aradi sasirdim nasilsin iyimisin diye ..
Ama ben ozgur derene gidiyorum tecrubeli dr tavsiye ederim daha iyisini bulursan banada haber ver:))
Benimde uc kaybim var bu dorfuncu cnm 28 i gectim sukur darisi herkese :))
mmery çok güzel ve umut dolu bir liste. çok teşekkür ederim . pazartesi dr gittikten sonra bende sonucu gireceğim. benim doktorlardan biri ikiz olmasına rağmen serklajı yapalım dedi ama riskli gebelik uzmanı pazartesi tekrar bakmak istedi. ben yapılmasını istiyorum . aslında elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. bu sefer onları sağ salim kucağıma almak istiyorum.biliyorum burada ki herkes beni çok iyi anlıyor. ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?