- Konu Sahibi hidennisko
-
- #42.561
Aminnnn...
Canım ender saraç da lor en sağlıklı diyor. hatta tarif vermiş 5 kilo süte 1.5 limon suyu atıyorsun bez torbada süzüyorsun kesilince yerken az zeytinyağı önerdi ben dün az yaptım hazır satılandan çok güzel oldu...
bu dikiş olayında benim 24 mm de dikiş atıldı..sonraki ölçümlerde hep uzun çıktı..Anladım canım..Mumudihabanınkini şöyle tahmin ediyorum;shkidor usulü yapıldı ya onunki..Yukardan dikildi..Ve anladığım dr 2cm lik bir kısım dikti...Yani kısalsa bile en az kalacağı cm 2 cm diye anladım ben..çünkü dikiş 2 cmlik..
Canım birde arda bey 6.haftada ve 9.haftada yaptığı ölçümü vajinalmi yaptı?
Mrb kizlr insaallah herkz iyidr bende iyiym cok sukur sonunda 28 oldk insaallah 38 de olurz hersey yolunda giderse norml dogm istiyorm cok korksmda ciger gelstricide acil bisey olmzsa vurulmaya gerek yok dedi doktorm bukez rahm agzinni olcmedi kasilma olmadkca 3 cm cikiyodu kasilncada 2.5 olmstu insaallah daha fazla kisalmz kasilmmalr var ama 10 saniye suruyo cok sık sayilmz arada dikiste agri oluyo sanki alttn igne batiriyolr gibi oluyo basi asagidyms o baski yapiyoms insaallah bebek buyudkce baski yapip dikise zarar vermmzde 39 dogururm insaallah
bide kizlr dogum kolay olsn diye hani geziyolr ya peki biz dikis varken nasl gezecz ilerleyn haftalrda gezsek olurmu gezmek zarar verirmi dikise gezmzsekte nasl norml dogm yapacz ben artk yatmktn skildm 34 olursm insaallah artk gezebilrmiym zaten doktorm yatma dedide ben yatiyorm surekli degil tabi mide yanmam cok oluyo yatamiyorm genelde oturuyorm havalr cok guzel ilerleyn haftada gezebilrmiyim acaba
kızlar bhcg yaptırdım <2 çıktı
Nasil canım yaa hamile degilmisinkızlar bhcg yaptırdım <2 çıktı
Saray beşik hellobaby.com.tr bunu aldım canım hellonun magzasinan aldım indirimle 280 e geldi memnunum canım görüntü olarak cok sık yatak odamda gece yatarken yatağın dibine çekiyorum mizmizlaninca sallıyorum ama 6-7 aya kadar yatar herhalde uzun vadeli degil ben yazın odasını hazırliyacam zaten ama doğumdan once hazırlamak daha kolay olur cok eşyası oluyor
kızlar bhcg yaptırdım <2 çıktı
çok üzüldüm canım kimyasal gebelik mi deniyor buna?
Demek besikleride aynı evet piyasad 350-450 tl arası burda uygun kampanyada olunca baya uyguna geldi şansCanım aynı gün doğan oğullarımızın beşikleri de aynıymış.
Gurbetçi
Bende memnunun canım. Benim anneler almış. Ana eylülgülü nün fiyatı çok uygun.
Demek besikleride aynı evet piyasad 350-450 tl arası burda uygun kampanyada olunca baya uyguna geldi şans
Eylülgülü,Metal kızlar beşiklerinize bayıldım..Allah sağlıklı günlerde kullandırmayı nasip etsin.
Olsun canım saglik olsun bende arkadaşımın sepetini alcaktim 6 ay yatacak gerek yok diyordum ama annemleri ikna edemedim biz alalım yeni olsun dediler arada dered kaldım sonra bunu ucuza görünce eşimde biz alalım dedi,annemlere bıraksaydım ordaki magzadan 360tl üstelik tül cibinligde yoktu o yuzden o zaman aldirmamistim iyi yapmisinHastaneye yaymasaydım bende int. Araştırıyordum oradan alacaktım. Öyle olunca annemlet gidip buradaki bi mağazadan almış. Fiyatını söylemediler fakat eminim 350 üstü sür. Burada ki şahıs Mağ. Çok kar payı koyarlar. Nasip böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?