- Konu Sahibi hidennisko
-
- #42.641
chnb
sıra sibelle bize geldi hayırlısıyla...
bu günlere geldik ya hala inanamıyorum ben..
Allahım hepinize nasip etsin inşallahhh
iyi saatte olsunlarım geldi bugün üzerime.
tüm gün canım sıkıldı yattım ölece..gribimi de atlatamadım.
dün geceden beri herseye aglıyorum bir nedeni de yok
bugünde eşim dısarı cıkalım dedi yok dedim agladım.
evde oturduk canım sıkıldı dedim ağladım.
adam ne yapacagını şaşırmış durumda...
benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama:111:
aminnnnnnn can ı gönülden amin diyorum.chnb
sıra sibelle bize geldi hayırlısıyla...
bu günlere geldik ya hala inanamıyorum ben..
Allahım hepinize nasip etsin inşallahhh
Hayır olsun canım. Olur arada.
ben de bu saatte oğlanın kahvaltı sırası bizde bütün sınıfa fırında malzeme pişiriyorum:))
ben enyy yi çok merak ediyorum teli de yok(
aminnnnnnn can ı gönülden amin diyorum.
fırında malzeme ha isimde güzelmiş:) ohh kokusu buralara kadar geldi
enny i hiç deme benmde aklım onda.aslında bizim durumumuzda insanların birbirinde teli olması güzel bir sey.
bende bugün sutanesine msj attım gurbetçi h-daha hastane de diyince arayamadım.
müsait olursan sesini duymak isterim dedim hala kötü demek ki..
ona da çok üzüldüm...
iyi saatte olsunlarım geldi bugün üzerime.
tüm gün canım sıkıldı yattım ölece..gribimi de atlatamadım.
dün geceden beri herseye aglıyorum bir nedeni de yok
bugünde eşim dısarı cıkalım dedi yok dedim agladım.
evde oturduk canım sıkıldı dedim ağladım.
adam ne yapacagını şaşırmış durumda...
benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama:111:
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
Geçen haftalarda umudum1981 demişti kasıklarımda ağrı var diye sonra yumurtlamadandır demiştiniz. Ben de şimdi 3 gün kadar ağrı oldu ve geçti peki bebek için ilişki nezaman olsa bebek ihtimali daha yüksek olur acaba; ağrı sırasında mı yoksa ağrıdan hemen sonra mı ki? Ağrı sırasında acaba yumurta mı çatlıyor ki?
kızlar doktorla telefonda konuştum zaten dün adet oldum. niye böyle oldu kimyasal gebelik mi dedim. tam olarak değil bir gel muayene edeyim adetin 4.günü dedi. canım çok sıkkın o gün eşim gebelik haberinden beridir ilk defa evdeydi ne hayaller kurduk. çok ağladım destek olmaya çalışıyor çok üzüldü kendi hayallerinden çok bana. kendini bırakıp bana üzülüyor. bende onun bana üzülmesine üzülüyorum...
kimyasal gebelikte 2 katına çıkmıyor sanırım değer ama benim çıkmıştı. ondan seval hanım kimyasal gebelik demedi heralde birde ben acaba bebek vardıda kan sulandırıcı yüzünden tutunamadı mı diye düşündüm onuda sorcam çarşamba gitçem...
Allahım sizin bebeklerinize ömür versin banada dua edin kızlar olur mu?
çok moralim bozuk teyzemin iki kızı önümüzdeki ay doğum yapçak gelinimiz hamile bende böyle hevesim kursağımda kala kala yaşıyorum.
eşime bir bebek vereyim çok istiyorum...
Kizlar gunaydin...
Dun cok berbat bi gun gecirdim aglama krizine girdim.resmen kendimi durduramiyordum neyse tabi 5 dk da bir kasilmalarim olmaya basladi hemen 112 ile hacettepeye gittim ordada yer yok geri lokman hekime geldim kasilmalarim gecti sukur ...
Simdi kafamda ben acil bi dogum olsa ne yapacagim kuvezi iyi bi ora var dr bu gun arayip konusacagim insallah hacettepeye yatarim yoksa acil bi seyde rezil olurum yollarda en iyisi doguma kadar hacettepeye yatiyim...
Kizlar gunaydin...
Dun cok berbat bi gun gecirdim aglama krizine girdim.resmen kendimi durduramiyordum neyse tabi 5 dk da bir kasilmalarim olmaya basladi hemen 112 ile hacettepeye gittim ordada yer yok geri lokman hekime geldim kasilmalarim gecti sukur ...
Simdi kafamda ben acil bi dogum olsa ne yapacagim kuvezi iyi bi ora var dr bu gun arayip konusacagim insallah hacettepeye yatarim yoksa acil bi seyde rezil olurum yollarda en iyisi doguma kadar hacettepeye yatiyim...
Çok seviniyorum canım iyi haberlere. Haber ver doğuma giderken...
sonra da bebekler topiğine de yaz
Kizlar gunaydin...
Kizlar gunaydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?