- Konu Sahibi hidennisko
-
- #43.721
canim sıkıldı kizlar daldim oyle hemenn suyum azdi biliyosunuz yine az deyince dedim dr a acaba bobreklerinde mi problem var diye nitekim oyle 2 bobreginde de buyume biraz fazlaymis bundan sonra herhafta takip ediyoruz dedi dogar dogmaz da bobreklerini kntrl ettiriyoruz dedi kizlar sizinde basiniza gelmismiydi boyle birsey kafa olcumu ve kilosu 1 hafta onde cikti omurga olcumu haftasiyla uyumlu internetten biseyler okuyorum sacma sapan seyleer yazanda var rabbim hayirlisini versin herseyin en iyisini rabbim bilir
sahbamus
canım günleri nasıl geçirdiğimizi sormuşsun.
8.haftadan serklaja kadar yani 12.haftaya kadar 40 günlük rapor hakkından kullandım.daha sonra da heyet raporu aldım,bugünde izne ayrıldım yani çalışmadım
evdeyse wc hariç pek kalkmadım,çok sıkıldığımda 2 ay öncesine kadar arada eşim arabaya atar şöyle bir sahil turu yapar bişey yer dönerdik.2 ay önce onuda yasakladı dr.
Son kontrolümüzde de artık evde yanlız kalmayacaksın 1 bardak bile kaldırmayacaksın dedi.
öncesinde bu süreci düşünüp kafanı yorma.hamileye ve bebeğin durumuna göre değişiyor hayırlısı olsun.öyle böyle geçiyor günler
yeterki onlar zamanında doğsun sağlıklı olsun dr ne derse yapacağız el mahkum.rabbim herkese kolaylık versin.devlette çalışıyorsun sanırım o da ayrı bir rahatlık,eşim diyorki özel de olsan şimdiye kovulurdun:)
gunaydin kizlar:)
yeni bi hafta insallah bu haftasiyda sikintisiz atlatiriz..
Yeni uyandim desem inanirmisiniz kahvaltiyi yaptim 7 de 8 de uyudum yenice uyandim:)
dun aksam cok kasilmam vardi dualarla atlattim demekki cok yorulmusum..
Edlin cnm rabbim anali babali buyutsun insallah..
Asos cnm eylulgulununde azdi suyu ama bobrek problemi olmadi cocugun
uzme bebisi bol su ve meyve ye elinden meyve dusmesin eylulgulu oyle yapmisti sanirim..
Sahbamus simdiden bunlari kafana takma cnm dur bi o zaman gelsin
senin testleride esim hep unutuyor cnm burada ben cok paylastim gecmis sayfalarda ararsan bulabilirsin belki..
Sigorta isine gelincede geciyor cnm ak ve aksa sigorta hrs de de ozgurbey oranin hastasi olmadigi icin gecmiyor ama ozgur bey seni ordakilere rica ettirse yatarsan eger gecer:)
ozgur beye senden ve su tanesinden bahsettim cnm gelsin goruselim dedi senin icin
bende sibeli merak ettim.yazmamış..en son msj da hastaneye gidersem msj la haber veririm demişti..sibel_duru doğum yaptı mı acaba aramak istiyorum ama uygunsuz bir zamansa rahatsız edersem diye de cesaret edemedim.inş. çok güzel bir süreç geçirirler ve duru bebek sağlıkla anneciğinin kollarına kavuşur.ay ne heyecanlı
melek81 ve mulbery siz de durum nasıl kızlar hala tık yok mu:)))
hmm...seninkide bi ayrı geçmiş....yok ben özeldeyim...de ağustosta devlete geçicem inşallah.....heyet raporu alınca maaşların ödendimi merra peki...heyet raporunu kaç günlük veriyorlar nasıl oluyor...olaki devlete geçicem inşallah beni ne sıkıntılar beklicek bileyim :)
bende sibeli merak ettim.yazmamış..en son msj da hastaneye gidersem msj la haber veririm demişti..
uygun olup plmadığını bilmediğim için aramadım bende.....
bugün kontrolüm var...
hafiften bel ağrım var ama doğum habercisimi bilemicem bide baş ağrım var..akşam uyuyamadım ondan olabilir..
bakalım doktorumuz ne dicek bugün...
yazarım akşama...
artık geleydi kızım iyiydi ama
doğumdan önce enerji patlaması oluyormuş,sen daha doğurmuyacaksın bence sevdi kızın göbişi :)))
hadi hayırlısı.kontrolünüz güzel geçer inş.
Gurbetçi burada bikere özgür derende sigorta geçerli demişti ama yanlış mı hatırlıyorum ki?prof.özgür derenin kliniğini aradım..malesef sigortayla anlaşmaları yokmuş...ameliyat yaptığı hastanedede yokmuş....yani aslında hastanesinde varmış sigorta ama özgür deren buranın personeli değil dediler..o sadece ameliyat için burayı kiralar dedler...dolayısıyla sigorta karşılamaz ameliyatı felan dediler... dedim özel muayenesini arayım..ordanda en azından muayene ücretlerini az veririm heralde diye sorayım dedim..ama sekreter hiçbir sigortayla anlaşmamız yok dedi..
Bende merak ettim inş kendide bebeğide iyidir.mrb canım nasılsın bikaç gündür yazmıyorsun merak ettim seni umarım iyisinizdir.
dün bir akadaşla konuştum 29-30.haftada çok yoğun kasılmayla hastaneye gitmiş ve dr plasentasının çürümeye başladığını bebeğin besin ve oksijen alımında sıkıntı olduğunu söylemiş hemen hastaneye yatmış iğneler ilaçlar derken 37 ye kadar durum devam etmiş ve bebeği almışlar.küveze bile girmemiş bebeği 3 kilo olarak doğmuş.
30.haftada gittiğinde 1200-1300 grammış.aklıma sen geldin sana umut olsun diye yazdım içini ferah tut sende inş. 36-38 leri göreceksin.allaha emanet olun
al bendende okadar kimine iyi gelen doktor kimine iyi gelmiyor bir arda bey hariç sanırım.amaann ne bilem gurbetçi..o diyor bu doktor bu diyor şu doktor kafam karıştı valla....şu aydan biriye kafam takıldı..koru hastanesinide aradımda...tüm tahlil ameliyat felan...acil bişey olsa hastanede yatabiliyomuşuz felan...aradımda...sigortaları varmış...ama diyor önce aydan biriye muayene olun ona sorun detayıyla sonra hemen sigorta yaparsınız diyorlar.....sigortayıda anlamadım..yok yarı yatış tam yatış ayaktan yatarak..bu ne yahu....
Benim istediğim sigorta şöyle olucak...acil bişey olduğunda rahatca hastaneye gidip yatabileyim..öyle senin ki gibi hacettepede problemlerim olmasın..gönlümce hastanede kalabileyim...tahliller tetkikler herşeyimi yaptırayım beni yormasınlar o hastane bu hastane....muayene si 300 tl imiş rutin kontroller 250 tl imiş felan...aradımda az önce...
Gurbetçi burada bikere özgür derende sigorta geçerli demişti ama yanlış mı hatırlıyorum ki?
Bende merak ettim inş kendide bebeğide iyidir.
al bendende okadar kimine iyi gelen doktor kimine iyi gelmiyor bir arda bey hariç sanırım.
Aydan Biri'ye şimdi muayneye gitsek 300tl mi vercez yani rutin kontrol dediğin ne? Hamile olursak o kontrol mü?
Sende sigorta yok geliiba dimi yaptırcaksan en az 6 ay bekleme süresi var galiba sen okadar bekleyecek misin?
kız ben sana iizn verdiydim be çalışma diye aferim çalışmada bebeginden önemli degilyakızlaaaar doğum iznine ayrıldım:))
evrakları okula teslim ettik.
inş. bebişlerimiz 36-38. haftaları görür ve sağlıcakla dünyaya gelirler.
şimdi gelelim sanaO NE BEE..YASTIKLARLAMI YATTIN...YATANLARA SORALIM BAKALIM..SİZDE ORANIZA BURANIZA YASTIK SOKUŞTURUYONUZMU EY GÖBÜŞLÜLER
sende abartmışsın be paşam...yoksa yatarken yatmanındamı bi adabı var...yüzüstü yatılmaz onu anlarım...normal soluna sağına dönüp yatma bide sırtüstü..daha başka nasıl olabilirki... SAKIN PAŞAM HAMİLE KALDIĞINDA AMAN KENDİN OTOBÜSLE METROYLA GİDEYİM DEME AMAN...sen yine boşver tedbiri elden bırakma...yattımda ne oldu diye düşünme...gene yat...ama evde arada otour rahat ol..azcık azcık gezele ..o kadar..madem paso yatmıyacan bunları yap evin içinde...ama dışarı kendi başına gitmezsin heralde doktora demi..mecbur özel arabayla gidecen...parası evet çok falza ..bide biz 15güne bir gimemiz lazım..e muayenehaneler 15 güne bir alıyor o parayı ...yani ayda 800 tl eder...evet dikiş parasıda bulur bi 8-10 milyarı....napalım başka çaremiz yok...
bu arada bu ne orucu anlamadım..adağın felanmı vardı kurban oruç felan....
topigin yüz karası seni delü dogrsana artık anca bekle senbende sibeli merak ettim.yazmamış..en son msj da hastaneye gidersem msj la haber veririm demişti..
uygun olup plmadığını bilmediğim için aramadım bende.....
bugün kontrolüm var...
hafiften bel ağrım var ama doğum habercisimi bilemicem bide baş ağrım var..akşam uyuyamadım ondan olabilir..
bakalım doktorumuz ne dicek bugün...
yazarım akşama...
artık geleydi kızım iyiydi ama
Gunaydin sahbanus canm eylul gulune katiliyorm hamilelik seyri hepimzde farkli oldu bence senin durumunuda belirleyeck olan rahim agzi boyun mesela 3un altna duserse yatmk zornda kalabilirsn kanamn olmz ins.ozamnda mecburn yatarsn bide en onemlisi kasilmalr bence kasilmn olnca mebur yatisiyosn benim merranin ve gurbetcinin kasilmasi cok o yuzdn yatiyorz ama aramzdn en raht benm herhalde benimde fitratima yatmk cok aykirydi sirf icim raht etsn diye oturma odasina yatak serdrdm icinde uzanr vaziytte oturuyorm yatmk istedm ama mide yanmam cik oldugndn yatamadm kasilmalarm skkadmadn once daha rahattm evde dolasiyordm oturuyrdm simdi tualt namz vve su almk disinda yatagn icinde uzaniyirm simdidn yatamam diye kendini sartlama canm cok skintn olmzsa sende biraz taht davranrsn ama sunu unutma hicbir zaman norml hamile olamicz vucut agrin evin icinde az cok dolastign icin olmz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?