- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.141
selam arkadaşlar inşallah sorunsuz geçiyordur bugünleriniz kızım 26 gün oldu hala küvezde emzirmeye gidiyorum ama hala küçük dualarınız eksik etmeyin lütfen
Kızlar merhaba..Bir kaç gündür bilgisayarı bile açamadım...Merak edenler olmuş..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çok yakın iki akrabamı 1 er gün arayla kaybettim..Hastane,ev,duası derken bugüne geldik..Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim bende..Allah sabır versin..Gerçekten insan yıkılıyor.Bu aralar fazlasıyla yoruldum.Ama yapacak bişey yok..
Doğum yapan arkadaşlar olmuş..Hepsini tebrik ederim..Allahım yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin..
Yeni gelen arkadaşlarada sabır diliyorum..
Ah canm ben kucuk yerdeym gersey burada yapilmiyo mesela hic vajinadn kultr vermedm akintm koyu sari bazen azaliyi bazen cogaliyo suanki doktorm kasilmalarmn bu kadr sklastigni bilmiyo cunku gecen hafta yoktu nidilatida bu vermedi zaten nidilt kullandgmi bilmiyo antibiyitigm bitince gidecm ozamn herseyi konusacm serumda takiyolr ama bos serum sanirm kasilmalari enfeksiyona bagliyorm o gecse azalack sanirm dun cok az oldu 5kez faln bugnde azdi aslinda 12 yle bir arasi cok oldu simdi yine yok enfeksyonm zaten hic gecmemsti idrar kultrmde temz cikmsti bilmiyirm anlamadm bu kasilmalr ne olack canm du ad latmz seninle _2 yemi girdn ben seni _1 e girdn saniyodm ben daha 31+2 oldmah bir 37 38 olsk senin b endn sansli tarafn kuvezn hazrms insaallah gerek kalmz benm ne olacagmda belli degl nere bossa oraya gonderecklr bisuru tanimadk insn zaten dogmdn korkuyorm 36 dn once ne zamn yaparsm yapaym burada yapamicm dogmu oda beni korkutuyr
kolay gelsin canım çalısınca zamanın kalmıyordur haklısın..meryciğim ben de özledim. Bakıyorum çıkıyorum. yoğunum bu aralar. okulda bilgisayar kursuna da kalıyorum. yazacak bir şey de bulamıyorum.
bursa gurubu ben de merak ediyorum sizi...
efulim maşallah günler ilerliyor...
sahbamus kaç günde adet oluyorsun. mesela 30 ise 30 -14 te yumurtlama olur genelde bir iki gün öncesi baş ve işaret parmağında uzayan akıntı olur yumurtlama akıntısıdır...
paşam nasılsın?
tüm arkadaşlar siz?
Ahmet Arda geceleri huzursuz ben de uykusuzum okul da var. idare ediyoruz...
hidennsco canım Bademze de geçmiş olsunBenim aynen öyle olurdu, dene o günleri atlama derim :)))
Efulim az kaldı cnm sık dişini, bebişinle karşılaşınca hepsi unutulacak :)))
Benimde 11 gündür kızım hasta( balgamı öksürüğü bitmedi bir türlü
Doktor ilaç da vermiyor((
Kızlar merhaba..Bir kaç gündür bilgisayarı bile açamadım...Merak edenler olmuş..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çok yakın iki akrabamı 1 er gün arayla kaybettim..Hastane,ev,duası derken bugüne geldik..Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim bende..Allah sabır versin..Gerçekten insan yıkılıyor.Bu aralar fazlasıyla yoruldum.Ama yapacak bişey yok..
Doğum yapan arkadaşlar olmuş..Hepsini tebrik ederim..Allahım yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin..
Yeni gelen arkadaşlarada sabır diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?