- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.801
duygular karşılıklı canım sagolasın bende istiyorm herkezin bebesi olsn facen varsa eklemek isterim seni özelime linkini at ekliyim konuşuruz
canım oglun evde terör estiiryor yaniya benim yaşadığım yerde birisi evini bağışlamış kuran kursu verilsin diye...3-5 kişi öyle hayrınahizmet ediyor işte...akşamları çalışanlara veriyor amma velakin ben akşam hep üşendim..saolsunher geçtiğinde evimin önünden gündüzleri hadi aşağıya in çalışalım der..öyle geldim bu günlere....bide tecvihli okuyorum...maşallah sesimde güzeldir...burda diyorlar kız bi mevlid okusan nasıl güzel dinlenirsin diye....
GİZLİ KAPALI Bİ GURP...DEŞİFRE ETMEYELİM KENDİMİZİ YABANCILARA DİYE....sen burdakilerle facede arkadaşsan onlar ekler ancAK SENİ...grup sahibi kimse o da eğer topikten biriyse ekler onu....sen önce faceden ekle bizleri bacım...
merak ediyorum tabi..grupta listeden bakıyom yazdıklarınızı okuyunca bu kimdi acaba diye kolay oluyor... sen facede herkesi ezbere biliyonmu....ben daha herkesi ezbere bilmiyom 2-3 kişi biliyom sadece...
AY PAŞAM BİDEFARANJİTMİ NE OLMUŞUM....DOKTORA GİTTİM ANTİBİYOTİKLİK Bİ DURUM YOK DEDİ...HAP ÖKSÜRÜK ŞURUBU VE GARGARA VERDİ....İLK DEFA BU KADAR UZADI BU...HEP ÖKSÜRÜK HİSSİ VAR BOĞAZIMDA..ÖKSÜRÜRSEM RAHATLIYORUM AMA 24 SAATTE OLMAZKİ CANIM...UYKUDA BİLE VAR..VAR BİŞEY ANLAMADIM..DİYOMKİ ACABA BU PAPAĞANMI YAPTI BENİ...ALERJİ FELAN....HİÇBİŞEYE ALERJİM YOK..GETİRDİĞİMDE 1 AY BİŞEYİM YOKTU...SON 2-3 HAFTA OLDU...BU KUŞUN KÜÇÜK TÜYLERİNDEN SANIRIM....AY Bİ DİDİKLİYO KENDİNİ..GEÇEN SİYAH KOLTUĞUN ÜSTÜNDE DİDKLEMİŞ DURMUŞ AY NE GÖREYİM KOLTUK BÖLE KEPEKLER BEYAZ MİNİK TÜYLERR DOLU...SÜPÜRÜYORUM AMA İLLAKİ HAVADA UÇUŞAN TÜYCÜKLER VAR....SENDE KUŞCUSUN HANİ...SENDE DE VARMI BÖYLE PROBLEMLER...BİDE SENİN 1 DEĞİL 2 DENE...:44::44::44: NÖRÜCÜM BEN ???
Oy canım teşekkür ederim:)kolay gelsin canım sana
AMAN PAŞAM ...SANKİ SENİN FACEBOOKUN GERÇEKTE....SAHTE Bİ FACE AÇMIŞIN...BUZ DEVRİNDEN Bİ HAYVANIN RESMİNİ KOYMUŞUN.....bu arada o facedeki senin gerçek adınmı??? haa değil tamam jeton düştü kaybettiğin kızının adı.....soyadın gerçekmi peki....neyse ne...hemen resimler yükle çabukk marş marş......BOZULUYORUM BU DURUMA HABERİN OLSUN HAAA ....
AMAN PAŞAM ...SANKİ SENİN FACEBOOKUN GERÇEKTE....SAHTE Bİ FACE AÇMIŞIN...BUZ DEVRİNDEN Bİ HAYVANIN RESMİNİ KOYMUŞUN.....bu arada o facedeki senin gerçek adınmı??? haa değil tamam jeton düştü kaybettiğin kızının adı.....soyadın gerçekmi peki....neyse ne...hemen resimler yükle çabukk marş marş......BOZULUYORUM BU DURUMA HABERİN OLSUN HAAA ....
bu arada bak gene suyn ısındı haberin olsun
kızlar,kaç gündür moralim bozuk,sizin de moralinizi bozmayayım diye bişi yazmadım.ben bazen çok kötü oluyorum.yaşadıklarıma hala inanamıyorum,belki de bebeğimi bana hiç göstermedikleri için olabilir.
Ben bu ay bebiş çalışmalarına başlıcaktım ya...öncelikle ilk defa olması gerekenden 3 gün önce regl oldum.aslında stresten kendi kendimi hastalandırmış olabilirim:)diş için röntgen çektirdim ya hamileysem diye korkuyordum düşük ihtimal de olsa. Bu arada perşembe günü son dolgumu yaptımak üzere dişçiye gitcem.check up da 14ünde,o zamana kadar reglim bitmiş oluyor diye seviniyorum tabi bi de.
Sinüzit yüzünden antibiyotiğe başladım dün.enfeksiyonlara da iyi geliyormuş.şimdi ben bu ay antibiyotik kullandığım için bebiş yapmamam mı gerek?pazar günü bitcek antibiyotik.o zamana reglim de bitcek.
Moralimin bozuk olma nedeni de yine kasık ağrım var,enfeksiyondan sanırım.fitiller de bitti,neden geçmiyor?dün dr.umu aradım açmadı,reglken de dr.a gitmek istemiyorum.ama içim içimi yiyor.ben bu ay da bebiş yapmaya cesaret edemiyorum.doğum yaptığımdan beri tam olarak iyi olamadım sanki ben.kasık ağrısı yaşayan oldu mu hiç?internette kötü kötü şeyler yazıyor.
Geçen akşam misafir gelecekti,temizlik yaptıkça kasık ağrım başlıyor.dinlenince geçiyor.hiçbir iş yapmayıp oturursam oh ne ala,bişeyim yok.yorulunca yine başlıyor.böyle durumda bebiş yapılır mı ya?bütün işleri eşim yaptı sağolsun ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.sağlıklı olmak,işleri yapabilmek,mutlu olmak istiyorum.artık çok sıkıldım.eşimin de moralini bozup duruyorum
Chnb canim merak ettim yurtdisindaki bloglarda forumlarda trans abdomınal yanı karından serklaj yapılanlar yatmıyormus sen yattın hep degıl mı? Neden yattın? Arda bey yat mı dedı sana? Gercı sanırım pıhtılasma sorunun vardı hafıf ev ıcı gezınıyordun dıye hatırlıyorum ama, genede yurtdışında bunu yaşayanlara göre sankı bızde trans abdomınal çok daha rahatlatıcı bı yöntem degıl mı ne? Senın hıkayenın ortasını ve basını bılıyorum ama basını bılmıyorum ayda kaçırdım kusura bakmasen nerden anlamıştın rahım agzı yetmezlıgını? Daha oncekı dusuk ya da düşüklerden mı? Acını hatırlamıyorsam cevaplama canım. Bu arada bu septum amelıyatımdan kalan bombe yüzünden olmam gerekecek amelıyat çok canımı sıkıyo gercı Arda bey rahım fılmıne bakıp karar verelım dedı , tabıkı su an kı doktorumun demesıyle hareket etmeyecek. Allahım nolur nolur 2 septum amelıyatı, 1 21 haftalık kayıp sonrası bana artık anne olamazsınız gıbı bır cümle duydurma, yalvarıyorum sana. Dün gece 8 saat ağladım durmadan yatakta gozlerım kapandığında saat 6 gecıyordu. Gece kocamı kaldırdım ve bebegımız olmazsa ayrılır mısın benden sonuçta sen baba olma hakkın var dedım. Tabıkı çok kızdı ve ben sensız hayat ıstemıyorum bızım bebegımız olacak göreceksın dedı. Olmazsada evlâtlık alırız fılan dedı Allahım ne olur anne olmama ıcın bana şans ver ne olur
aryamia canım ne zaman kaybettin bebeğini...kaç ay geçti aradan....sanki yeni kaybetmiş gibisin öyle hatırlıyorum....
kızlar,kaç gündür moralim bozuk,sizin de moralinizi bozmayayım diye bişi yazmadım.ben bazen çok kötü oluyorum.yaşadıklarıma hala inanamıyorum,belki de bebeğimi bana hiç göstermedikleri için olabilir.
ben bu ay bebiş çalışmalarına başlıcaktım ya...öncelikle ilk defa olması gerekenden 3 gün önce regl oldum.aslında stresten kendi kendimi hastalandırmış olabilirim:)diş için röntgen çektirdim ya hamileysem diye korkuyordum düşük ihtimal de olsa. bu arada perşembe günü son dolgumu yaptımak üzere dişçiye gitcem.check up da 14ünde,o zamana kadar reglim bitmiş oluyor diye seviniyorum tabi bi de.
sinüzit yüzünden antibiyotiğe başladım dün.enfeksiyonlara da iyi geliyormuş.şimdi ben bu ay antibiyotik kullandığım için bebiş yapmamam mı gerek?pazar günü bitcek antibiyotik.o zamana reglim de bitcek.
moralimin bozuk olma nedeni de yine kasık ağrım var,enfeksiyondan sanırım.fitiller de bitti,neden geçmiyor?dün dr.umu aradım açmadı,reglken de dr.a gitmek istemiyorum.ama içim içimi yiyor.ben bu ay da bebiş yapmaya cesaret edemiyorum.doğum yaptığımdan beri tam olarak iyi olamadım sanki ben.kasık ağrısı yaşayan oldu mu hiç?internette kötü kötü şeyler yazıyor.
geçen akşam misafir gelecekti,temizlik yaptıkça kasık ağrım başlıyor.dinlenince geçiyor.hiçbir iş yapmayıp oturursam oh ne ala,bişeyim yok.yorulunca yine başlıyor.böyle durumda bebiş yapılır mı ya?bütün işleri eşim yaptı sağolsun ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.sağlıklı olmak,işleri yapabilmek,mutlu olmak istiyorum.artık çok sıkıldım.eşimin de moralini bozup duruyorum
Keyfim hic yok bugunsmear testimin sonucu ascus cikmus,ben de bu ay calismaya baslayalim istiyodum
canım ben yaklaşık 8 ay önce 25 haftalık doğum yaptım.sezeryan oldum tersti bebeğim,belki yaşar dediler o yüzden sezeryani kabul ettim.ama hiç göremediğim kızım 1 gün yaşadı yalnızca.ben senin hikayeni az çok biliyorum.yazdıklarını kimi zaman gülerek kimi zaman üzülerek okuyorum.allahım inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah sana da.
dr.um artık bebek yap diyor.2 ay önce rahim ağzı yarası vardı,ilaç kullandım geçti.enfeksiyon için de fitil kullandım,fitiller bitti ama akıntı tam geçmedi sanırım.arada da kasık ağrım oluyo.şu an regl dönemindeyim,akıntı var mı anlayamıyorum da pek.sinüzit yüzünden antibiyotiğe başladım.pazar günü bitecek.bu antibiyotikler bittikten sonra bebiş çalışmalarına başlasam sorun olur mu acaba? antibiyotik kullanımından sonra 1 ay geçmesi mi gerek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?