- Konu Sahibi hidennisko
-
- #46.041
öncelikle yeni gelen arkadaşlar olmuş üzxülerekten başınız sagolsun bende 3 melek annesiyim kızlar rabbim acılarını göstermesin işşallah bir daha evlatlarımızın işşallah
beni soranlar olmuş allah razı olsun hatırlanmak gzüel birşey saolun hatırlamaynalarında canı sag olsn
annemi hastaneye götürdüm kroner kap hastası çıktı kalbinin damarlarında daralma varmış bugün memlekete gitti selevatladım içim acıdı yollarkendiyet süper gidiyor diyemicem malesef yeyip durrudm yarın eski diyetime geçicem işşallah umarım bu aralar canım çok sıkkın kızlar ne siz sorun ne ben söylüyüm biraz kendimle kalmaya ihtiyacım var yanlızlık iyi gelicek bana
şunu anladımki herkezi kendim gibi biliyormşm yanılmışım malesef ondan canım çok yanıyor
herşey boşmuş emeklerim hayallerim herşey adetim 3 aydır hiç sekmiyor hem 26 olyorum bu ay umutlu degilm eşimle 2 kere evcilik oynadıkeşim bende uzaklaşıyor gibi paranoyamı yapıyorm anlamış degilim evliligim çatırdıyor galiba kızlar
ne yaparasam yapıyım beyendiremiyorum kendimce beyfendiye ban okadar uazak kaldıki bebege bile vesile olmuyor artık görücez 26 gelince 29 da ömürümüm güzel kıızmın senesi geliyoriçimi çeke ieçe agladım bugün kızım diye diye ablalarımın erkek kardeşim çockları var benim yok bugün ablama diyorum eger bir daha denerim allah korusun gene gdierse ben benden giderim haberin olsun dedim eymen her geçen gün gibi güzle bir bebek içim içimi yiyor seviyorum sıpamı ama artık onunlada bazı sebeplerden dolayı bagları kopardım artık sık gitmeyi düşünmüyorum
eşimle bugün kavga ettik ablam yüzünden artık evden dışarı çıkmamı istemiyor evden çıkma paşa sakınailenle görüşme paşa paşa ne yapsın evden dışarı çıkamıyorm malesef bugün annemi yolladım memlekete oda otogara götüremedim eşim yollamadı artık bir tuaf oldu adam marketten eksik var dedim sen yaz ben alırım dedi deidm bende geliyim yok dedi ben alırım gitti eksikleri aldı artık pazarada gidemicem ben getirim eksik olursa dedi ev kuşu paşa ailesini göremicek paşa ablamada yollamıyor bir daha gitmicen ablana dedi ban çok istiyorsa o gelsin dedi artık yok abla filan dedi bana nazaramı geldik biz ya oyna nede mesuttutk eşimle herşeye takar oldu bu aralar ne yapıcam ben bu adamla kafayı yemek üzereyim ben bu aralar giremzsem ksra bakmayın olrmu canım sıkkın da merak ettiginiz için girdim yoksa giresin yok canım hiç birşey yapmak istemiyor inanın nefes alamıyorm bu aralar okadar canım sıkkın evv degil tımarhane sanki ya neyse ben çııkıyım eşim başında yakalamsın kızar :18::18:allah yardımcını zolsun hepinizin paşa klunuzdan sevgiler
Ohhhhhh 26 yı bitirdim şükürler olsun 27 den gün almaya başladım şükürler olsun kikalkıp dans edesim var :))
Haydi bakalım şimdi 28e inşallah :))
Günlerimizzzz suuuuuuu gibi aksın gitsin inşallah. Hele bebek çantaları hazırlayanları duyduklar bende şevke geldim. Allahım hepimize yaşatsın bunu!!!
kızlar bugün çok mutluyummm
eşim bana sürpriz yapmak için dün gitmiş 10-17haziran izin almış.
bizim ilk dügünümüz haziran 12 adana da.. izmitteki düğünümüzde 13haziran da olmuştu.
tam evlilik yılı haftamızda tatile gideriz diye düşünmüş..
ama dayanamadı sonra söledi hemen:) tur şirketlerine bakmaya başladık.
bende dedim ay daha yazın cok bası,evlilik yıldönümü önemli deildi daha sonra gitseydik ...
ama sonra düşündümde haziran sonu lgs sınavından sonra annemler gelcek..sonra ramazan..
ramazan sonu 2 kuzenimin düğünü var..hem de bir engel çıkar gidemeyiz belki die sustum hemen
geçen sene de hamileyim die gidemedik..
kötü günler yaşandı ve tatile ihtiyacı var eşimi de anlıyorum.
umarım güzel gelir bize
Mmery, allah icine sindirsin cok iyi olmus , nice mutlu yillara simdideneminim cok iyi gelecektir
Benim septum değil canım tek taraflı rahim face kullanmıyorum o yüzden kusura bakma. Rutin kontrollerime özel bir hastanede gidiyorum bir de rıza madazlı ya gittim geçen hafta birdaha 22. Haftada çağırdı.ECEBEREN----------yeme abur cubur..meyveden yoğurttan bişey olmaz aksine yararlılar....ama abur cubur yasak bebem....
YORGUNBULUTLAR----------hiç korkulacak bişey yok..öyle basit bi operasyonki ruhun duymuyor zaten...dikişten sonrada hissetmiyosunki zaten dikiş nere atıldı nerde diye..normal devamk ediyosun yaşantına...ama tabi yatacaksın dikişten sonra...ben yatmadım da kaybettim dikişe rağmen...
HÜLYAMESUT---bebeğe konsantre olup yaparsan bebek tutmuyor...aklın orda olunca psikolojikmen etkileniyor..bu öyle bişeyki ummadığın anda hamiş olduğunu öğreniyorsun....
CANOOOMM ------korkma rahat ol...sana diyeceğim sakın mc donald dikişi attırma...SCHİLARD dikişi attır...o daha garanti...ve dikişten sonra yat ..ben 4 kere kaybettim...4.de dikiş atılmıştı bilemedim dikiş çeşitlerini mc donald atmışlar ve kaybettim...çalışmaya devam ettim..yatsaydım belki tutardı bilmiyorum...bidaha deneyeceğim ve yatacağım farklı dikiş attıracağım bu sefer...
ERCELF----en iyi doktorlara git canım...aman..bu işler belli olmuyor..kötü sürpriz ler olabiliyor malesef...KİM SENİN DOKTOR ???rahim filmin varmı ERCELF....varsa facede gruba yüklermisin..ben yükledim filmimi...gurbetci çok küçük olduğunu söylüyor onunkisi balon gibi büyükmüş...bana doktorlar rahmin küçük felan demedi hiç..sadece septumvardı kestirdim ama hala septum var azcıcık...sen bi rahim filmin varsa yüklermisin karşılaştırma yapmak istiyorum... alttan vajinal ile ölçüm yapılıyor iyice sokmadıkları için zarar vermiyor bebeğe...
MERRA GURBETCİ--------------SİZİN ÇANTANIZI FOTOĞRAFCINIZI ŞEKERİNİZİ SEVSİNLER.... havanız batmasın emiiisürtüneyim sizede banada geçsin.....
bencede dr una guven..rahım agzı uzunlugu yeterlı ıse boşa dikişe gerek yok..bende takıp altındaydım her 15 gunde bır uzunluk ölçuldu ve 18.hafta da acılma farkedılınce peser uygulandı..21-22 haftaya kadar yolu var..gecmiş olsun...
Transvaginaş ultrason dediğin bildiğimiz doktorun odasındaki ultrason değil mi kendisi odasında ölçüyor yani?Vajınal ultrasonla bakılıyor.spekulumla açıklığıma bakıyodu dr.parmak olayıda öyle.transvagınal usg çektırıceksın canım.benım dr.um nerdeyse her hafta bakıyo 3haftadr hiç baktırmadım.progesteronda ben 24ten bu yana pruluton depot vuruluyorum iğne formunu verdi dr.bence mutlaka verıcektır.bıde devamlı yattığım için cleksan 0,4 kan sulandırıcı.ama progesteronun erken doğumu önleyıcı katkısı varmış çokda makale okudum canım.
DENİİİZZZZ ----ilköğretimden mezun olmana 2 haftan kalmış.... sonra 32 ..haftaya kadar lise okucaksın
MMERRYYY----- kız belki tatilde bişeyler olur ha ne dersin...bak gör içime doğdu...
PAŞAA--------- benim eşimde bundan 2 ay önce bunalıma girdi.....çok kötü günler geçirdik..canım bişey istemiyo dedi..isteğim bile yok anlasana dedi... ne istyosun derdin ne dedim..ne isediğimi bilmiyorum dedi...oturuyo bilgsayar başına paso oyun oynuyo....daraldım bunaldım..dedim boşanmak mı istiyosun ağzını büzüyor bilmem diyor..hiç demiyor olurmu öyle şey sensiz ne ederim ....yanaşıyorum tık yok..bırak aşkım diyor istemiyorum anlasana...artık ruhsuz olmuşum diyor....ailesini hergün arardı aramazda oldu onlları...SİNİRLERİM HOPLADIMI valizimi doldurdum doğru ankaraya ...anlaşıldı dedim....yediremedim kendime....boşanıcam seninle dedim....ayrı yattım..sabah kalktım valizimin üstüne not yazmış..gitme aşkım seni seviyorum düzelicem demiş..ama ben gittim ankaraya......annemle babamla paylaştım böyle böyle dedim....bi haller oldu dedim....O BUNALIMDA KENDİ HALİNE BIRAK dediler...saçmalama..evlilik ha deyince bitermi dediler...neyse arada aradı beni ankaradaykene...nasılsın felan konuştuk gene telde...yani bana demişti ayrı kalsak diye...belkide boşanırsak sonra pişman olucam tekrar sana dönücem..BÖYLE APTAL APTAL KONUŞTU....yaşım 35 diyip durdu.....hiç mutlu olamadım..geçmişimde istediğim okulu ünv okumadım...sevmediğim bi işi yapıyorum....ailem parasız bıraktı..yurtlarda süründüm...i,stemediğim tarzda düğünüm oldu..farklı olduğumuz halde evlendik...sorunlarımız oldu...hep moral veren ben oldum..hep alttan alan ben oldum...ARTIK BIKTIM..bidaha ki,mseye moral vermicem..artık herkes bana moral versin...seni bile istemiyorum...seviyorum evet ama canım bişey istemiyo baksana....Bİ KADININ KOCASINDAN DUYMAK İSTEDİĞİ EN SON ŞEY BU..ÇOK ACIYDI....nasıl ağladım nasıll....o aralar yemeden içmeden kesildim işte..panik ataklarım ritm bozukluklarım....
aldım karşıma....dedimki bak canım YAŞIMIZ artık 32-35 olmuş..bu saatten sonra mantıklı düşün..ayrılsak çokmu iyi olucak...bi hedefimiz olmalı..oda çocuk...sende bende yıprandık..benim yüzümden sende yıprandın..ama boşansak yeni biriyle tanışsak sonra evleneceksin çocuk yapıcaksın derken düşünsene yaşımız iyice geçmiş olucak....mantıklı düşün...3 günlük dünyada birbirimizi kırmaya değermi...kavga gürültü az yapmadık hani...
velasıl PAŞA onu kendi haline bıraktım...ben biraz dine yöneldim....allahıma dua ettim hep..... yavaş yavaş mustafa eski haline döndü....ŞUAN SANIRSIN YENİ EVLİYİZ...HER AKŞAM SARILIYO SIKI sıkı....sevdiğini söylüyo.. evcil dir benim kocam..zor gezmeye götürürsün...ilk defa başbaşa pikniğe gittik...normalde kalabalık gideriz ya....ŞAŞIRDIM..allah allah gözüm açık gitmez artık dedim...YÜRÜYELİM GEZELİM YEMEĞE ÇIKALIM DEDİĞİMDE çok yorgunum boşver deyip geçen adam şimdi olur aşkım hadi çıkalım diyor...ÇOK ŞÜKÜR 6 SENEDEN DAHA DAHA MUTLUYUM.....KAVGA GÜRÜLTÜ SAÇMA SAPAN KISKANÇLIKLARI YOK ŞUANDA....
yatak faslımızda eski düzene girdi
VELASIL PAŞA DEMEM OKİ.....GELİP GEÇİCİ..KENDİ HALİNE BIRAK EŞİNİ....SÜREKLİ ONA ESKİLERİ GEÇMİŞİ AÇMA...peki aşkım de git....
ERKEKLER BİZ GİBİ DEĞİL...BİZ BURDA HER HALTIMIZI AÇIP KONUŞUYORUZ...İÇİMİZİ DÖKÜYORUZ...AMA ERKEKLER ÖYLEMİ..BENİM KOCAM HAYATTA AİLESİNE HİÇBİRŞEY ANLATMAZ..DOSTUNA BİLE ANLATMAZ...ya eşimle böyle sorunum var benmi hata yapıyorum diye dert yanmaz...DOĞAL OLARAK DEPRESYONA GİRERLER.....
öle işte.... ben papağanı ne diye aldım sanıyosun...evi terkedip ankaraya gittiğimde aldıydım..ikimizin ilgileneceği bişey olsun diye aldım...iyikide aldım....HAYAT BAZEN BİŞEYLERE VESİLE OLUYOR.....BUNDANDA DERS ÇIKARMAK LAZIM.....O PROBLEMLER OLMASAYDI BEN NAMAZA NİYAZA YÖNELMEZDİM....KURANI ÖĞRENMEZDİM.... alanyada yaşadım 6 yıl turistlerin içinde..buraya tayin çıktı..burasıda mutasıp biyer....insan etkileniyor bişekilde çevresinden...bende burda öğrendim ilmihal bilgileri....kuranı kerimi...EŞİM ŞAŞIRIYOR BANA.... maşallah aşkım .....valla sana inanamıyorum diyor
ama bunun suçlusu annemle babam...bana hiçbişey öğretmediler...hep kendim.....annem alevi benim..... hep kendim öğrendim işte...YANİ İYİKİ MUSTAFAYLA KÖTÜ ZAMANLAR GEÇİRMİŞİM.....BEBEĞİMİ KAYBETMEMDEDE Bİ HAYIR VARDI...BENİ RABBİMLE BULUŞTURDU....anladımki bu dünya dualar üzerine kurulu.....
MLKYYY---METAL41
aminnn inşallah...allah sevgili kullarına nasip edermiş....demekki buraya atanmamızda bi hayır varmış..bebeği kaybetmemde bi hayır varmışki beni kuran la namazla dualarla tanıştırmış....GERÇİ 5 VAKİT DEĞİLİM AMA...hiç yoktan iyidir...öğrendim ya artık gözüm açık gitmez....hep içimdeydi....alanyada ha kılacam ha öğrenicem diye diye erteleyip durdum....
ara ara yatsı kılıyorum arada öğle namazlarını kılıyorum..bi sefer sabah namazına kalktımdı......yani tek tük..maneviyatımı çok boşluktaydı eksikti....şükürler olsun ritm bozukluğu yok denecek kadar azaldı..ara ara oluyor....EŞİMLE ARAM MAŞALLAH MUHTEŞEM...hayırlısıyla herşey güzel olacak...
ANKARAYA ATANMA DURUMUMUZ OLACAK GİBİ..BEN AĞUSTOSTA ATANACAM İNŞALLAH...SONRA BEBEĞİM OLACAK...ÖNÜM ÇOK GÜZEL AÇILACAK..HERŞEY RAST GİDECEK..İÇİME ÖYLE DOĞUYOR NE BİLİYİM.... hayırlısı olsun
Merra , gurbetci masallah guzEl duunmussunuz , ben seker ayarlamadim yatinca kaldi , kismetse mevlutte bizzat kendim alip organize edecegim insallah , foto olayini kardesime cektireceim , bence pahali rakam , su an calismiyorun rapor parasiqna da guvenemem diye dusunuyorum ,
Gogus kalkani nedjir merra ?
Merra cnm ozgur beye gidersem 4,500-5000 gider cnm ona gidemem o kadar durumum yok ...
Burda ozel hastane var o dr taniyorum normal 600 sezeryan 1000 hem doguma esimde girer...
Sezeryan olursa girerim normal olursa girmem diyor:)))
Peki sen cnm..
Kızlar şekeri mıknatıslı magneti nettenmi alıyosunuz?ben hastanedeyim hiçbişey yapamıyorum eşim halletcem dıyo inşallah becerir
Kızımın duvar kâğıdı yapılıcak onu bile seçemiyorum hastane çantamı kayınvalıdem hazırlıyo bebegımın kıyafetlerınıde yıkayıp ütüledi.ben hiçbişey yapamıyorum efkarlandım yıneeeee:)bugun 29+bi bebek dogdu şişi inince 900gram kalmış yavrucak yogunbakıma götürmüşler babası perişanmış çok üzüldüm sag salim bebişlerıne kavuşurlar inşallah.aynı korkuları bende yasamıstım allah düşmanıma dahi vermesin.dua edin bebişe lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?