- Konu Sahibi hidennisko
-
- #46.001
Aynen cnm bende oyle dusunuyorum bide akintim artti rahim agzi yumusuyor her hal..
Ayy valizine neler koydun cnm ..
merhaba kızlar...burada bikaç soru sormuştum sizlere durumumla ilgili cevaplayanlar hatırlar belki 20. haftada kromozom anomalisi...16. haftada suyun gelmesi...sizlerden duyduklarım beni rahatlatmıştı hep bebeğimi enfekiyondan kaybettiğimi düşünüyorum ama nihayet kontrole gittim 2. adetim bittikten sonra ve doktor alttan muayene ettikten sonra önce rahim ağzında yara var dedi. sonra da bütün o testlerim, ultrason görüntülerim ve anlattıklarıma dayanarak hamile kalınca 12. haftada dikiş atıcaz dedi..çok korktm haliyle ama sonra sizleri hatrladım..burdaki arkadaşlar maşallah doğuma yaklaşmışlar bu dikiş sayesinde..ben henüz korunuyorum ama şimdiden beni telaş aldı tahmin edersiniz ki..tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle rica etsem..bu serklaja nasıl karar verildi? kaçıncı haftada yapıldı? nasıl bir operasyonla yapıldı? sonrasında ağrı durumu nedir? ve en önemlisi 9.aya kadar yatılıyor mu dikişten sonra...çok sordum biliyorum ama benim için çok önemli..lütfen bilen arkadaşlar anlatsın..şimdiden teşekkürler...
merhaba kızlar...burada bikaç soru sormuştum sizlere durumumla ilgili cevaplayanlar hatırlar belki 20. haftada kromozom anomalisi...16. haftada suyun gelmesi...sizlerden duyduklarım beni rahatlatmıştı hep bebeğimi enfekiyondan kaybettiğimi düşünüyorum ama nihayet kontrole gittim 2. adetim bittikten sonra ve doktor alttan muayene ettikten sonra önce rahim ağzında yara var dedi. sonra da bütün o testlerim, ultrason görüntülerim ve anlattıklarıma dayanarak hamile kalınca 12. haftada dikiş atıcaz dedi..çok korktm haliyle ama sonra sizleri hatrladım..burdaki arkadaşlar maşallah doğuma yaklaşmışlar bu dikiş sayesinde..ben henüz korunuyorum ama şimdiden beni telaş aldı tahmin edersiniz ki..tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle rica etsem..bu serklaja nasıl karar verildi? kaçıncı haftada yapıldı? nasıl bir operasyonla yapıldı? sonrasında ağrı durumu nedir? ve en önemlisi 9.aya kadar yatılıyor mu dikişten sonra...çok sordum biliyorum ama benim için çok önemli..lütfen bilen arkadaşlar anlatsın..şimdiden teşekkürler...
Canim onlari bende koydum sadece hastaneden cikarken bisey koymadim zaten araba hastanenin onune geliyor cok his bi pijama takimi almistim lcw den onu giyer cikarim...
Bide ekstra belki sezeryan olursa diye manuel sut sagma pompasini aldim...
Bide bebek sekerini hastaneye goturecen mi yoksa evdemi ikram ediceksin bide logusa serbeti goturelimmi gelenlere ikram icin..
Bu biraz aklimi kuracaliyor bide iki tane hastane cikisi az ya zaten bitanesini giydiriyorlar yikanmadan onu benim yanima getirir getirmez cikartirim bence sezeryan riskini unutma acil durum olur diye uc gun tutuyorlar burda ben 4 takim koydum..
Bide fotograf makinasi makyaj mazemesi ..
Sen dogum fotografcisi tutun mu ben istiyorum ya bi daha bu ani yasarmiyiz diye istiyorum...
kızlar hepinize merhaba,
serlajla ilgili bakınırken burayı gördüm , bana da yardımcı olabilirmisiniz?
ilk bebeğimiz 20. haftada kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı şuan 14 haftalık hamileyim.
geçen hafta ölçümüm yapıldı ve açılma old. için yarın serklaj yapılacak ama ben meleğime birşey olacak diye çok korkuyorum, aranızda serklaj olan arkadaşlar inş. beni rahatlacak birşeyler yazarsınız...
Canım hiç korkma bişey olmayacak bebeğine allahın izniyle.ben bı hafta içinde iki kez serklaj oldum 10hafta önce.ustelik drum bebegımın ayağını kesesını itip dikti ki senın bebiş daha kucuk rahim ağzında yumusamamstır..hem erkenden farkedılmesıde cok buyuk avantaj.allah yardımcın olsun iyi haberlerını beklıyoruz
Kızlar yazdıklarınızı okurken o kadar heyecanlandım ki sizin adınıza :)artık hastane çantası konusuluyodarısı bizlere inşallah
Kızlar vajinal ultrason ile ölçülüyor ise kese ye bir şey olması mümkünmü ? Sizler çok tecrübelisinizdir bu konuda korkuyorumilk ölçüm için 12. Hafta erkenmidir?
kızlar hepinize merhaba,
serlajla ilgili bakınırken burayı gördüm , bana da yardımcı olabilirmisiniz?
ilk bebeğimiz 20. haftada kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı şuan 14 haftalık hamileyim.
geçen hafta ölçümüm yapıldı ve açılma old. için yarın serklaj yapılacak ama ben meleğime birşey olacak diye çok korkuyorum, aranızda serklaj olan arkadaşlar inş. beni rahatlacak birşeyler yazarsınız...
canım benim 31.haftadan beri çantam hazır nerdeyse.her an yüreğim ağzımda 36 hafta şuan hamdolsun 36+0 olduk
rabbime binlerce kere şükürler olsun bu günlere geldik,sizinde maşallahınız var
hamişler inş. sırasını şaşmadan doğurur ardından da yenileri eklenir listeye
Canom kaybin icin uzuginum ama yeni bi umudun var.dikistende hic korkma ben 15 dk surdu uyuyup uyanmam da dahil dusun o kadar kisa...
Elceft vajinal usgnin hic bir zarari yok cnm ama benim dr bi iki defa bakti o kadar gerek yok dedi..
Merra cnm benim esimde oyle diyor ama ben istiyorum 150-200 olursa istiyorum valla..
Bebek sekerinin fotosunu istiyorum cnm ben daha yaptiracam gelecek hafta dr giderken siparis veriyim diyorum gecmi olur bide 50 tane yetermi ..
Son soru miknatislida yaptirdin mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?