Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İzmir'den de epey var, çok sağol. Kaydediyorum bu listeyi hemen.

serklaj yapıldımı canım sana serklajdan sonra benim hiç vajinal ölçüm yapılmadı o yüzdende karından ölçüyo olabilir doktorun

aklımı kemiren bir konu daha var. Bebeğimi kaybettiğim o gün doktor vajinal ultrason yaptı, açılmayı fark etti sanırım, son elle baktı ama baya bir zorlamıştı. Acaba o açılmayı daha da artırmış olabilir mi? Bir arkadaşımdan duymuştum, alttan bakılması çok sağlıklı değil, düşüğe neden olabiliyor diye.
Sen de böyle yazınca şüphem arttı. Neden vajinal değil de karından ölçüm yapıyor doktorun?

J
Merhaba arkasim sorunu cevaplar ama bende fikrimi belirtmek istedim. Gecen hafta kasikta damarim cektigi icin acil doktora kostum. Rahim agzi 25 mm imis 24 hafta yani tam sinir dedi doktor. Boyle altan muayene bile dogumu tetikleyebilir dedi. Evham yapma dedi. Yani o bolgeye yapilan mudahalelet etki ediyor bencede

serklaj yapıldu sanırım nası oldunuz servikste durum nasıl

Bugün doktordan geldim alttan da üstten de 4.5cm ölçtü şükür tahlil verdm. ya bu doktrlar mi yaniliyo 5 gn once baska bi dktr krkutmustu beni 2.5 cm die insani panik yapiyolar bilmiyosan knusma madem bizde sikinti cekmeyelim boşa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok geçmi olsun kaç h da atıldı dikiş ve eger yeterince istiraat etmediysn b yuzden kısalmıs olabilir allah acil sifa versin simdi nasılsınız

Benim rahim agzinin boyu dikildikten sonra hep ideal olcude kaldi hic kisalma olmadi.ama benim asil sorunum rahim agzi yapisinin cok yumusak yani cok esnek olmasiydi.
kaç haftada doğum yapıstın canım benim de serviks cok yumusak 15+2 deseralj oldugumda asırı yumusamıs oldugunu söyledilerserviks uzunlugumda 2.7 lerde

25haftalık bebeğin yasıyor mu

daha önceki yazılarını okumustum canım 14 lerde ölcümün iyi cıkmstı iyi 17 e farkedilip bakılmıs seviks uzunlgun kac elca ismli arkadasım 1cmacıklık ve 3.2 hunilesmeyle 17 de farkedildi 20 de serklaj yapıldı su an 38 lerde inşallah sende öyle ilerlersin

Evet hamd olsun yaşıyor. Cok sorunlarla karşılaştık ama Allahım ol dedikten sonra hersey oluyor. Benim kızım hep ölümün kıyısından dondü cok sabırlı ve güçlü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim ins herkes bebegini kollarina alir saglikli bi sekilde

geçmiş olsun canımnasıl oldun bidaha kontrole gittnmi

19 da acil serklaj yapılmıs gecmiş olsun huilesme kac cm di ve acıklık var mıydı simdi 27 leri gördünüzsanırım masallah

bebiş tam 25 h mıydı celestone vurulmusmuydun kac gün küvezde kaldınız ercekten öyl Allah ömür versin yeter ki minicik doğmus yavrunuz cok sevindim yasamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…