- 15 Ekim 2009
- 126
- 21
- 318
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.021
Mrb canım geçmiş olsun öncelikle ben ilk gebeliğimi 24. haftada rahim ağzımın açılmasıyla kaybettim acil serklaj yapıldı ama enfeksyn oluşmuştu şimdi tekrar gebeyim 15. haftanın başında rahim ağzı boyum 33mm olmasına rağmen serklaj önerdi ve geçen hafta serklaj oldum rahim ağzın kısalmış açılmadan attır derim açıldıktan sonra enfeksyn oluşuyor zaten 27 hafta bitmiş hayırlısıyla kucağına alırsn yavrunu inşallahBugun 27 . Haftaya girdik kizimla. Gecen hafta ve ondan oncekihafta hastanede yattik. Kanama ve kasilmalar basladi. Artiii rahim agzi olcum 2.2 cm. Su anda nidilat ve haftada bir kere pruloton depot kullaniyorum. Aklim cook karisik. Bu arada dun gittigim bi dr bana acil serklaj onerdi. Gala dusunuyorum. Dr profesor ve cok emindi kendinden. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Yasim 34 zaman geciyor. Evde resmen teror estiriyorum.sinirlerim allak bullak. Gorur muyum 34 35 haftayi??
Ameliyatiniz nasil gecti nasil bi anestezi uygulandi size kontrole gittiniz mi ilk dusunuzu ne zaman aldiniz bu arada gecmis olsun insallah sag salim bebislerimizi ku agimiza alirizMrb canım geçmiş olsun öncelikle ben ilk gebeliğimi 24. haftada rahim ağzımın açılmasıyla kaybettim acil serklaj yapıldı ama enfeksyn oluşmuştu şimdi tekrar gebeyim 15. haftanın başında rahim ağzı boyum 33mm olmasına rağmen serklaj önerdi ve geçen hafta serklaj oldum rahim ağzın kısalmış açılmadan attır derim açıldıktan sonra enfeksyn oluşuyor zaten 27 hafta bitmiş hayırlısıyla kucağına alırsn yavrunu inşallah
mBanyo yapmismiydin hemen banyo suyu falan mi degdi acaba[/QUOTE]Ba
Cnm dikisi almadan once ellemuayene etti doktor 2cm dedi..bende korktum normal dogumdan iri bebek falan dediler usg olcumleride hataliymis bize 4 kilo uzeri diolardi bebek icin 3200 dogdu sanirim doktorunda sezeryan kolayina geliyo risk almamis oluyorlar..dikis nededn apse yapti bilmiyorum yumruk gibi sisti kontrolde sıktı doktor 3 4 gundur akiyo antibiyotik yazdi tekrar dikis yerinde delik var uff yinede sukur bu gunumuze
KIZLAR BI SORUM OLCAK SERKLAJ YAPILDIKTAN SONRA BEBEK YUKARI CIKIYOMU GERI ASAGDAMI DURUO..OGLUM COK HAREKTLI TEKMELRI BAZEN ACITIO ASAGDAN VURUO HEP ACABA BU TEKMELERIN ATILAN DIKISE ZARARI OLURMUKI.
Yok canm aynen bende senin gbi hep asagida hissediodum hep vajinaya vuruyodu ama hic kisalma sorunm olmadi cok sukur bebek büyüdüğünde pek fazla kalmio sıkıntı
canim sana kacinci hftada atildi dikis.bende 30lari gorrmuyum ya.boyle biseyi hic duymamstm dra gittigmde açılma nekadr falan die hic sormadm dr baya acilmis tek yapcamiz dikis dedi 3 4 hfta durdrrsak yetr dedi drum sonra amliyttn sonra umdgumdan cok cok iyi gecti dedi ne kadr durr acaba boyle 25li haftalrda atilan dikis etkili olmuo diolar ya aklim karamn corman.bide vajinmda ic tarfta hafif agrilar oluo normldr demi
amin canım inşallh serklaj işlemi çok kısa sürüyo zaten herşey hazır olduğunda genel anesteziyle uyuttular ama çok az veriyoruz bebişine zarar vermyck dediler ilk banyomu 3 gün sonra yaptım ama ertesi gün yapbilirsn demişlerdi kanamm olmaı ben ilk iki gün birkaç damla ilk kontrolüme 1 kasımda gdcm inşallah sen serklaj oldun muAmeliyatiniz nasil gecti nasil bi anestezi uygulandi size kontrole gittiniz mi ilk dusunuzu ne zaman aldiniz bu arada gecmis olsun insallah sag salim bebislerimizi ku agimiza aliriz
Canım banada acil Dikiş 20+5 atıldı 3 cm Açıklık vardı ve bebeğim normal dogum pozisyonunu almıştı suan 26 haftanın içindeyim sürekli yatıyorum bizim hedefimiz 28 en azından Dr sana 34 haftadan bahsetmiş durumun o Kadar'da kötü deyil üzülmecanim sana kacinci hftada atildi dikis.bende 30lari gorrmuyum ya.boyle biseyi hic duymamstm dra gittigmde açılma nekadr falan die hic sormadm dr baya acilmis tek yapcamiz dikis dedi 3 4 hfta durdrrsak yetr dedi drum sonra amliyttn sonra umdgumdan cok cok iyi gecti dedi ne kadr durr acaba boyle 25li haftalrda atilan dikis etkili olmuo diolar ya aklim karamn corman.bide vajinmda ic tarfta hafif agrilar oluo normldr demi
Evet carsamba gunu oldum bana sedasyon denilen anestezi uygulandi 10dk kadar surdu zaten bide bacaklarim cok titremisti kastim kendimi heyecan yaptim anestezi verilirkende oyle kalmisim ben uyuyorum hicbiseyden haberim yok bacaklarim titriyormus halen dr um zorlanmis biraz ama cok sukur basarili gecti iyiyim suan ,siz ne zaman serklaj atildiamin canım inşallh serklaj işlemi çok kısa bnda genel anesteziyle uyuttular ama çok az veriyoruz bebişine zarar vermyck dediler ilk banyomu 3 gün sonra yaptım ama ertesi gün yapbilirsn demişlerdi kanamm olmaı ben ilk iki gün birkaç damla ilk kontrolüme 1 kasımda gdcm inşallah sen serklaj oldun mu
Canım banada acil Dikiş 20+5 atıldı 3 cm Açıklık vardı ve bebeğim normal dogum pozisyonunu almıştı suan 26 haftanın içindeyim sürekli yatıyorum bizim hedefimiz 28 en azından Dr sana 34 haftadan bahsetmiş durumun o Kadar'da kötü deyil üzülme
Buarada dr um agrim olursa parol verdi ve dusuk onleyici progeston verdi gunde 2kez aliyorum benimde 3 kasim p.tesi randevum varamin canım inşallh serklaj işlemi çok kısa sürüyo zatenagriey hazır olduğunda genel anesteziyle uyuttular ama çok az veriyoruz bebişine zarar vermyck dediler ilk banyomu 3 gün sonra yaptım ama ertesi gün yapbilirsn demişlerdi kanamm olmaı ben ilk iki gün birkaç damla ilk kontrolüme 1 kasımda gdcm inşallah sen serklaj oldun mu
canim 34 hafta degil üç ďört hafta durdurrsak yetr dedi hedef 28i gormk bizimde cok zor uzucu bi durum insallah durr bebislerimiz ve saglickla aliriz yavrularmizi bende yatiorum tuvalte kalkiorum yemk ymye bide cok tuvalrte gidiorum ya bebek hala asagda oldgu icinmi acaba.Canım banada acil Dikiş 20+5 atıldı 3 cm Açıklık vardı ve bebeğim normal dogum pozisyonunu almıştı suan 26 haftanın içindeyim sürekli yatıyorum bizim hedefimiz 28 en azından Dr sana 34 haftadan bahsetmiş durumun o Kadar'da kötü deyil üzülme
Ben hedeflemiyorum canım dr hedefliyor bende cok isterim günümü tamamlayıp yavrumla eve gelmeyi yavrun için beşınsaolsun aynı acıları bende yasadım 23 haftalık dogum yaptım ve benim yavrum 8 ay yasadı ben kuvez koşelerinde 8 ay bekledim rabbim saglıklı bişekilde kucagımıza almayı nasib etsin 28 yada 40 haftanın bi onemi yok benim içinNie 28i hedefliyosun ki benim onceki bebegim 27 haftalikken dogdu ve 3 gun yasadi .onu oyle grmek oyle zordu ki nrmal bi bebek gbi ama cok ufakti .eger yaşasaydı cok zorlu büyüyecekti yavrum ama dayanamadi bedeni nefes almada güçlük çekti .duanizi tam dileyin lutfen rabbim bütün yavrularimizi günümüzde kuveze girmeden kucaklamayi nasip etsin
İnşallah Ben yemegimi bile yatakta yan dönüp yiyorum sadace wc kalkıyorum bende evet aşagıda oldugu için bende kasıklarımda bi agrı var sürekli baskı hissediyorum dr sana hangi ilacları verdicanim 34 hafta degil üç ďört hafta durdurrsak yetr dedi hedef 28i gormk bizimde cok zor uzucu bi durum insallah durr bebislerimiz ve saglickla aliriz yavrularmizi bende yatiorum tuvalte kalkiorum yemk ymye bide cok tuvalrte gidiorum ya bebek hala asagda oldgu icinmi acaba.
Ben hedeflemiyorum canım dr hedefliyor bende cok isterim günümü tamamlayıp yavrumla eve gelmeyi yavrun için beşınsaolsun aynı acıları bende yasadım 23 haftalık dogum yaptım ve benim yavrum 8 ay yasadı ben kuvez koşelerinde 8 ay bekledim rabbim saglıklı bişekilde kucagımıza almayı nasib etsin 28 yada 40 haftanın bi onemi yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?