- 28 Mayıs 2013
- 255
- 136
- 83
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.061
Ayy olamaz nasil yanikarnım gerildi nefesim kesildi demişsin kasılma olabilir mi acaba? dikişten sonra kasılma yaşanabiliyor.bende de arada sancı oluyo. dün gece dikişlerimin acısını hissettim resmen. göbek deliğimin çevresi ağrıyo arada. kanama yada akıntıda artış yok. sürekli bi ağrı da değil. ondan sakinleşmeye çalıştım. druna sor bakalım belki nidilat prepar falan verir. yada normal der ağrılar için.sürekli dru da aramak istemiyorum.benim belimde düzleşme var bide yattığım için ağrım çok oluyo. sancı belimden gelirse allah etmesin hayatta ayırt edemem
Cok zooor vslla her an nobetteyim hep dinliyorum kendimi insallah normaldir sende de kasilma olmusmuydu ve kac haftaliksin canim ve ayrica amniyon sivisi sizsa anlasilir dimi cunku her gun degistiryorum ic camasirimi ve kuru herhangi bi islaklik yok rica ediyorum beni bilgilendirin Rabbimin izniyle insallah bu kez bebegime saglikla sag salim alacam kucagima insallah aklim gidiyo yavruma bisey olmasinkarnım gerildi nefesim kesildi demişsin kasılma olabilir mi acaba? dikişten sonra kasılma yaşanabiliyor.bende de arada sancı oluyo. dün gece dikişlerimin acısını hissettim resmen. göbek deliğimin çevresi ağrıyo arada. kanama yada akıntıda artış yok. sürekli bi ağrı da değil. ondan sakinleşmeye çalıştım. druna sor bakalım belki nidilat prepar falan verir. yada normal der ağrılar için.sürekli dru da aramak istemiyorum.benim belimde düzleşme var bide yattığım için ağrım çok oluyo. sancı belimden gelirse allah etmesin hayatta ayırt edemem
Cok zooor vslla her an nobetteyim hep dinliyorum kendimi insallah normaldir sende de kasilma olmusmuydu ve kac haftaliksin canim ve ayrica amniyon sivisi sizsa anlasilir dimi cunku her gun degistiryorum ic camasirimi ve kuru herhangi bi islaklik yok rica ediyorum beni bilgilendirin Rabbimin izniyle insallah bu kez bebegime saglikla sag salim alacam kucagima insallah aklim gidiyo yavruma bisey olmasin
Canim benim sen varya yuregime su serpiyorsun suuuuKasilma icin daha cok kucuksunuz 20 haftanin uzeinde nidillt veryo dktrlar ayrca bna dktrm o hap cok masum bi ilac degil dedi bunu dyen docent dktrdu yani cok zor durumdayken kullnmak gerkli saatte 4 kez kasilma yasarsan onemli o zamn kesin verrler ben hala duzensiz kasiliyorm buda norml her gebe yasiyo ama cok skur hic duzenli olmadim.bol su icmek bide 20nci haftdn snr magnezyum kullanmaya basladim faydasida oluyo.su sizmasi da lavabdyken idrarini tut brak eger tuttgnda sizinti varsa o zmn supelen bide camasirinda fazla bi islaklik olnca .eczande de trnusol kagtlari satliyo sizinti yi ogrenmek icin ondan alabilrsin.dikis atlirkn boyu ne kadrdi
Canim ameliyattan 1 hafta once dr um decavit vermisti onu kullaniyorum ve progesteon kullaniyirum sabah aksam yarin gidecem dr ma herseyi soylucem amnion sivisina baksin gider eczaneden alirim ve bol bol su iciyorumKasilma icin daha cok kucuksunuz 20 haftanin uzeinde nidillt veryo dktrlar ayrca bna dktrm o hap cok masum bi ilac degil dedi bunu dyen docent dktrdu yani cok zor durumdayken kullnmak gerkli saatte 4 kez kasilma yasarsan onemli o zamn kesin verrler ben hala duzensiz kasiliyorm buda norml her gebe yasiyo ama cok skur hic duzenli olmadim.bol su icmek bide 20nci haftdn snr magnezyum kullanmaya basladim faydasida oluyo.su sizmasi da lavabdyken idrarini tut brak eger tuttgnda sizinti varsa o zmn supelen bide camasirinda fazla bi islaklik olnca .eczande de trnusol kagtlari satliyo sizinti yi ogrenmek icin ondan alabilrsin.dikis atlirkn boyu ne kadrdi
Canim benim sen varya yuregime su serpiyorsun suuuuSen ne kadar araliklarla kasiliyorsun haftada birmi mesela cok sukur benim bi daha tekrarlamadi agrim insallah hep beraber ii olacagiz valla minigime o kadar baglanmisimki umutluyum Rabbim kucagimixi bos birakmasin insallah buarada gecmisine baktimda guclu bi kadinsin Rabbim yardim ediyo sana
Canim benim sen varya yuregime su serpiyorsun suuuuSen ne kadar araliklarla kasiliyorsun haftada birmi mesela cok sukur benim bi daha tekrarlamadi agrim insallah hep beraber ii olacagiz valla minigime o kadar baglanmisimki umutluyum Rabbim kucagimixi bos birakmasin insallah buarada gecmisine baktimda guclu bi kadinsin Rabbim yardim ediyo sana
Benim ilk gebeligimde teshis konuldu ve gebe kaldiktan sonra dr um olcmek istedi ölcemedi zarar vermek istemedi panik yapti sanki o yuzden bilemiyorum ilkinde 22haftalikken 2 cm acilma rahim boyu 1,5 cm di servikal yetmezligi teshisi o zaman konuldu 2gun sonra yavrumu kaybettimBen buyudukce gunde 6 7 kez kasildigim oluyo dktra srdum duzensiz olnca olur dedi.bende buranin sayesinde cok sey ogrendim ve benim dktrm riskli gebelik uzmani diil ama braz da bura sayesinde kendi dktrma guvendim saglsn cok faydasini grdum.sende rahim boyu ne kadardi
Yemek yerken oturuyorum canim.hatta tv izlerkende. 3 kasima birakma git 30unda.alma risk. sık gorunmekte bi zarar ypk canim. Agir is yapma,fikren rahat ol.unutmaki ne olursa olsun allahin dedigi olur.Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.tum hamilelere ve annelere en iyisini nasip etsin ama bizim gibi hamilelere de daha iyisini versin.hayirli evlatlar isler cikarsin karsimiza hep. Pruluton depotu da sor druna. En azindan haftada 2 kere vurul. Yine en iyisini senin drun bilir. Ama sormakta fayda var. Magnezyum ic bol bol. Alkahim hayirlisi ile aldirsin evladini kucagina,zaman bizim gibiler icin hizli aksin.hersey iyi giysin insallah.ajlina bisi takilirsa hiic cekinme sor. :))))) uykularini guzel yasa.Sagol canim aminn hepimizin insallah 22 ekimde serklaj oldum cok sukur basarili gecti dr um 30 unda gelebilirsin baktin agrin yok 3 kasimda gel ne kadar gec olursa o kadar ii dedi bilemiyorumki simdiAyyy valla 5gun oldu ben hasret kaldim banyo yapmaya 2gunde bi yikanan ben cok zor gelio buarada yemek yerken oturuyormusun canim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallah buarada sizinde ikincimi
Yurumeyin.is yapmayin.banyo bile yapmayin.bol bol yatin ne olur. 5. Hamileligim bu benim. Sadecr yatin ayaklarinizi dikin.poponuzu kaldirin yatin. Her defasinda daha aci oluyor inanin. Dinlenin sadece. Allahim hepimize yardim etsin.hep yanimizda olsun evlatlarimizi korusun insallah
Yemek yerken oturuyorum canim.hatta tv izlerkende. 3 kasima birakma git 30unda.alma risk. sık gorunmekte bi zarar ypk canim. Agir is yapma,fikren rahat ol.unutmaki ne olursa olsun allahin dedigi olur.Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.tum hamilelere ve annelere en iyisini nasip etsin ama bizim gibi hamilelere de daha iyisini versin.hayirli evlatlar isler cikarsin karsimiza hep. Pruluton depotu da sor druna. En azindan haftada 2 kere vurul. Yine en iyisini senin drun bilir. Ama sormakta fayda var. Magnezyum ic bol bol. Alkahim hayirlisi ile aldirsin evladini kucagina,zaman bizim gibiler icin hizli aksin.hersey iyi giysin insallah.ajlina bisi takilirsa hiic cekinme sor. :))))) uykularini guzel yasa.
Yemek yerken oturuyorum canim.hatta tv izlerkende. 3 kasima birakma git 30unda.alma risk. sık gorunmekte bi zarar ypk canim. Agir is yapma,fikren rahat ol.unutmaki ne olursa olsun allahin dedigi olur.Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.tum hamilelere ve annelere en iyisini nasip etsin ama bizim gibi hamilelere de daha iyisini versin.hayirli evlatlar isler cikarsin karsimiza hep. Pruluton depotu da sor druna. En azindan haftada 2 kere vurul. Yine en iyisini senin drun bilir. Ama sormakta fayda var. Magnezyum ic bol bol. Alkahim hayirlisi ile aldirsin evladini kucagina,zaman bizim gibiler icin hizli aksin.hersey iyi giysin insallah.ajlina bisi takilirsa hiic cekinme sor. :))))) uykularini guzel yasa.
Benim ilk gebeligimde teshis konuldu ve gebe kaldiktan sonra dr um olcmek istedi ölcemedi zarar vermek istemedi panik yapti sanki o yuzden bilemiyorum ilkinde 22haftalikken 2 cm acilma rahim boyu 1,5 cm di servikal yetmezligi teshisi o zaman konuldu 2gun sonra yavrumu kaybettim
Su an 5. Hamileligim.28. Hafta. İyi gidiyor bu sefer dicem ama yine acilma ve yogun kasilmalarim.benimkiler hep farkli nedenlerle gitti malesef. Karnimda olen de oldu. Kismet birazda. Allah hayirlisi neyse onu vetir kullarina diye dusunuyorum. Herkes icin iyisi. Bendeki rahim agzi kisaligi.o yuzden oluyor genelde.tutmadi mi tutmuyor iste[/QUOTE]uzunlugunost: 37510589 .!.:Geçmiş olsn 5inide raydan dolayi mi kaybttin
haftaya cumartesı kan testı yaptırcam ınsallah cıkar çıkmassa da bı an once adetım gelsın de aşılamamı oluyum bır yıl oldu dusurelı baya toparlanmıstır rahım ınsallah bekletmez bebeğimiz
iyiyim caanım sen nasılsın gunler cok yogun gecıo ama cumartesı test yaptırmıycam vazgectım eger o gune kadar adet olmassam ki inşallah olmam çarşamba gunu boş gunumde yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocagında yaptırcam bakalım canım benı sorarsan valla pek de bı belırtım yok ama zaten oyle kendımı de dınlemıyorum oyle yapınca herseyı belırtıye yoruyosun bakalım canım yhaa zaten ben kendımı aşılamaya adapte ettım bırazda o yuzden pek beklemıyorum hep aklımda adet oluyum hemen aılama için tedavıye baslıycam dıye nıyeyse artık bılmıorum canımhayırlısı olsun yhaa bende ne zamandır dusunuyodum senı neler yaptın bakalım daha ıyı oldun muCanım nasılsın? Bu ctesi yaptırcaksın değil mi test? Nasıl geçiyor günler, kendini nasıl hissediyorsun?
iyiyim caanım sen nasılsın gunler cok yogun gecıo ama cumartesı test yaptırmıycam vazgectım eger o gune kadar adet olmassam ki inşallah olmam çarşamba gunu boş gunumde yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocagında yaptırcam bakalım canım benı sorarsan valla pek de bı belırtım yok ama zaten oyle kendımı de dınlemıyorum oyle yapınca herseyı belırtıye yoruyosun bakalım canım yhaa zaten ben kendımı aşılamaya adapte ettım bırazda o yuzden pek beklemıyorum hep aklımda adet oluyum hemen aılama için tedavıye baslıycam dıye nıyeyse artık bılmıorum canımhayırlısı olsun yhaa bende ne zamandır dusunuyodum senı neler yaptın bakalım daha ıyı oldun mu
Selam kızlar benimde 21 haftalık kaybım var rahim agzı yetmezliginden süpheleniyorlar simdi yeniden hamileyim haftaya serklaj yapılıp yapılmayacagı belli olacak ama cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?