Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin amin sen benden de cok aci cekmissin bidaha yasamayiz ins peki bunda da acil mi atildida acilman oldu .neden riskli oldu
Evet acil serklaj oldu 3 cm açılmam vardı 6 yasında oğlum var onun dogumu zor olmuştu vakumla alınmıştı rahim hasar Görmüş bebeği taşımıyor bunda Teşhis kondu ama geç kondu kısmette yatmakta varmış

İnşallah Ben yemegimi bile yatakta yan dönüp yiyorum sadace wc kalkıyorum bende evet aşagıda oldugu için bende kasıklarımda bi agrı var sürekli baskı hissediyorum dr sana hangi ilacları verdi
canim cefaks die antibytk verdi progestan kullaniorum gunde 3kere bitane fitil verdi vajinadan 7gun kullancam krem verdi oda vajinaya suruluo magnesum diasprl verdi onu kullaniorum canim.drum bana ölü gibi yatmna gerek yok dedi kalk dolan evinin gunlk islerne bak agir kaldrma temizlik yapma dedi sadece ne bilim bende tuvlte kalkiom sadece geriside artik taktiri ilahi canm insallh saglkla kucagmza aliriz ☺☺☺

Tesekkurler canim. Gitgide kisaliyor malesef. Dun 1.6 idi olcumu. 28 hafta olduk. Bakalim ne kadar daha dayanacak.aglayip duruyorum. Bunalima girdim valla. Kocam da sagolsun bu aralar bir okuze bagladi ki.. anlamiyorum. Sanirim o da bunalima girdi. Allahim bi yardim etse,bi gorse beni.hersey iyi gitse burdan sonra. Allah tum hamilelere acisin,kimseyi evlatla test etmesin.

Ay uok.bakma sen doktora.ben prof dr recep ... gittim o fa dedi evde dolas diye simdi nidilatla dutuyorum.hiiic bisi yapma sen.yat bol bol.salla gitsin evi.hastaneye yatmak daa fena

Buarada dr um agrim olursa parol verdi ve dusuk onleyici progeston verdi gunde 2kez aliyorum benimde 3 kasim p.tesi randevum var
Canim benim.cok gecmis olsun.hersey hayirkisi ile tamamina ersin.ama sana soyleyecegim druna sor pruluton depot diye bir igne var olayimmi diye. Ben su anda 3 gunde bir oluyorum.serklaj yok 1.6 ile geldik 28. Haftaya. Banyoyu isi salla. Dogurunca bol bol yapariz is.bu Aralar en buyuk hayalim yer silmak ve doya doya banyo yapmak. Ayrica da karismak gibi olmasin ama dr randevu aran cok fazla geldi bana. Dra bisisoyleme bu hafta ara agrgetir. de ya da ne bileyim oyle bisi at git gorun derim. Oyle 2 hafta ara cok fazla gibi. Aonucta bizler normal hamile degiliz. Ben haftada 2 kez gidiyorum dra. Ne seytan gor ne salavat getir

Maşallah ne güzel bisey sorcam ayakta uzun süre durabiliyo mydun yuruyus flan.ben hala yatiyorum korkuyrum ayakta durmaya
Yok cnm yuruyus falan yapmadim kendimi hic yormadim belli bir sure sonra doktorum yuruyuslere basla dedi 34 haftaydi sanirim o zaman dolanmaya basladim[/QUOTE]
Yurumeyin.is yapmayin.banyo bile yapmayin.bol bol yatin ne olur. 5. Hamileligim bu benim. Sadecr yatin ayaklarinizi dikin.poponuzu kaldirin yatin. Her defasinda daha aci oluyor inanin. Dinlenin sadece. Allahim hepimize yardim etsin.hep yanimizda olsun evlatlarimizi korusun insallah

sen yinede kalkma yer çekimine magruz kalırsın açil Dikiş atılmış bide ben bi odadan digerine geçerken bile hemen baskı hissediyorum banyomu bile Dr gitcem zaman yapıyorum korkudan

Yok cnm yuruyus falan yapmadim kendimi hic yormadim belli bir sure sonra doktorum yuruyuslere basla dedi 34 haftaydi sanirim o zaman dolanmaya basladim
Yurumeyin.is yapmayin.banyo bile yapmayin.bol bol yatin ne olur. 5. Hamileligim bu benim. Sadecr yatin ayaklarinizi dikin.poponuzu kaldirin yatin. Her defasinda daha aci oluyor inanin. Dinlenin sadece. Allahim hepimize yardim etsin.hep yanimizda olsun evlatlarimizi korusun insallah[/QUOTE]

Geçmiş olsn 5inide raydan dolayi mi kaybttin

Sagol canim aminn hepimizin insallah 22 ekimde serklaj oldum cok sukur basarili gecti dr um 30 unda gelebilirsin baktin agrin yok 3 kasimda gel ne kadar gec olursa o kadar ii dedi bilemiyorumki simdi Ayyy valla 5gun oldu ben hasret kaldim banyo yapmaya 2gunde bi yikanan ben cok zor gelio buarada yemek yerken oturuyormusun canim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallah buarada sizinde ikincimi

Ya arkadaslar sizden yardim istiyorum uykudayken affedersiniz idrarim geliyo ve idrar torbasi rahmime inanilmaz baski yapiyo resmen dikislerim acilacakmis gibi ve cok aciyo yani demek istedigim benim gibi olanlar varmi bide durum boyleyken bebisim buyudugunde bu kez bebegim baski yaparak daha cok aci mi cekecem rica ediyorum cvp bekliyorum caresiz hissediyorum.kendimi

Serklajdan sonra benim de sızma olmuştu dikkat et amniyo sıvısı olmasın bence kontrole git ben 15. haftada yaşamıştım.

Serklajdan sonra benim de sızma olmuştu dikkat et amniyo sıvısı olmasın bence kontrole git ben 15. haftada yaşamıştım.
Yani sonuc ne olur ?bu kez bebegimi almak istiyorum Allahin izniyle insallah persembe kontrolum var beklesemmi kotu bisey olmaz dimi ayrica amniyon sivisini sizdigini nasil anlarimki

Arkadaslar lutfen acill carsamba gunu serklaj oldum belim ve kasiklarim karnima siddetli agri girdi gerildi nefesim kesildi esimi bekliyorum hastaneye gitcgz ne olursun bisey soyleyin kotu bisey yoktur dimu

Arkadaslar lutfen acill carsamba gunu serklaj oldum belim ve kasiklarim karnima siddetli agri girdi gerildi nefesim kesildi esimi bekliyorum hastaneye gitcgz ne olursun bisey soyleyin kotu bisey yoktur dimu

Canim panik yapma agri uzun sürdü mu yoksa girip çıktı mi agrin

2dk ya yaklasik surdu simdi iyiyim korkuyorum bisey olurmuki acaba

Canim usuttun mu acaba ondan da olur yada enfeksiyndan olblir öyle hic korkma bence biseyin yktr sen tedbirini almissin ve dikkat ediyosn rabbim korur ins oku ufle rahatlarsin.bende öyle korktgm zamnlar olmustu ama cok skur bisey cikmadi.enfksynuda tedavi elilmesse sıkıntı olur cok korkma yani

[QUOTEsendenyy, post: 37502096, member: 511063"]Canim usuttun mu acaba ondan da olur yada enfeksiyndan olblir öyle hic korkma bence biseyin yktr sen tedbirini almissin ve dikkat ediyosn rabbim korur ins oku ufle rahatlarsin.bende öyle korktgm zamnlar olmustu ama cok skur bisey cikmadi.enfksynuda tedavi elilmesse sıkıntı olur cok korkma yani[/QUOTE]
Allah senden razi olsun canim insallah rabbim tek avazda kurtarir seni cocuguna bagislasin icime su serptin insallah dedigin gibidir benimde aklima geldi usutmus olabilirim die esim ben ii olunca dr gidip gitmemeyi bana birakti kendi doktorumuza guveniyo sadece acildeki dr yanlis bisey yapmasindan korkuyo yarin gidecegim kismet insaallah sabaha kadar bisey olmasinda ve 2gundur basim agriyo sanirim sedasyon anestezinin etkisidir oylemi sence senden ricam sag salim bebisimi kucagima saglikla almam icin dua et banada

Allah senden razi olsun canim insallah rabbim tek avazda kurtarir seni cocuguna bagislasin icime su serptin insallah dedigin gibidir benimde aklima geldi usutmus olabilirim die esim ben ii olunca dr gidip gitmemeyi bana birakti kendi doktorumuza guveniyo sadece acildeki dr yanlis bisey yapmasindan korkuyo yarin gidecegim kismet insaallah sabaha kadar bisey olmasinda ve 2gundur basim agriyo sanirim sedasyon anestezinin etkisidir oylemi sence senden ricam sag salim bebisimi kucagima saglikla almam icin dua et banada[/QUOTE]

Uzun suren gecmeyen ve şiddetli agrin olunca korkuluyo.aynen benimde olmustu dikis snrasi bas agrim ama yinede tansiyonunuda ölçtür mutlaka .bazn aci yedigim zamnda karnimda adet agrisi gaz sancisi oluyo ama afedersin lavaboya cikinca rahatliyodum .inan dusunceye dalinca acaba surda bişey mi var die gercekten psikolojk olrak orasi agriyo. Allah senden de razi olsn.hepimizin yavrusunu gününde kucağımiza almayi nasip etsin

Uzun suren gecmeyen ve şiddetli agrin olunca korkuluyo.aynen benimde olmustu dikis snrasi bas agrim ama yinede tansiyonunuda ölçtür mutlaka .bazn aci yedigim zamnda karnimda adet agrisi gaz sancisi oluyo ama afedersin lavaboya cikinca rahatliyodum .inan dusunceye dalinca acaba surda bişey mi var die gercekten psikolojk olrak orasi agriyo. Allah senden de razi olsn.hepimizin yavrusunu gününde kucağımiza almayi nasip etsin[/QUOTE]
İnsallah canim amiiiiiiin evet tansiyonum da dusuyo galiba bugun sayisini bilmem kac kez oldu basimdan asagiya sanki biseyler cekiliyo gibi oluyo yani bunlar normalmi bide ameliattan sonra ilk kez agrim oldu cok korktum Allahim yavrumuzu bize bagislasin insallah cok tesekkur ederim bilgilerin gercekten beni rahatlatiyo

karnım gerildi nefesim kesildi demişsin kasılma olabilir mi acaba? dikişten sonra kasılma yaşanabiliyor.bende de arada sancı oluyo. dün gece dikişlerimin acısını hissettim resmen. göbek deliğimin çevresi ağrıyo arada. kanama yada akıntıda artış yok. sürekli bi ağrı da değil. ondan sakinleşmeye çalıştım. druna sor bakalım belki nidilat prepar falan verir. yada normal der ağrılar için.sürekli dru da aramak istemiyorum.benim belimde düzleşme var bide yattığım için ağrım çok oluyo. sancı belimden gelirse allah etmesin hayatta ayırt edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…