- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.761
merhaba arkadaşlar..yeni doğum yapaan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..dikişi olan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun..hayırlı sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirir ve hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..
eski arkadaşlar veya geçmiş sayfaları okuyanlar beni belki hatırlarlar..benimde iki yıl önce rahim ağzı yetmezliğinden 21 haftalık ikiz kaybım oldu.. iki yıl sonra tekrar tedaviyle çok şukür hamile kalabidim...şu an sekiz haftalığım eğer bir aksilik çıkmazsa ağustos ortalarında benimde serklajım olacak..Eski arkadaşlarımızla burda çok güzel paylaşımlarımız oldu birbirimizin acılarıyla ağladık.. mutlu haberleriyle sevindik.. bana kötü günlerimde burda destek olan arkadaşlarıma bu haberi verebildiğim için çok mutluyum..inşallah Rabbim banada hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..
merhaba arkadaşlar..yeni doğum yapaan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..dikişi olan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun..hayırlı sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirir ve hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..
eski arkadaşlar veya geçmiş sayfaları okuyanlar beni belki hatırlarlar..benimde iki yıl önce rahim ağzı yetmezliğinden 21 haftalık ikiz kaybım oldu.. iki yıl sonra tekrar tedaviyle çok şukür hamile kalabidim...şu an sekiz haftalığım eğer bir aksilik çıkmazsa ağustos ortalarında benimde serklajım olacak..Eski arkadaşlarımızla burda çok güzel paylaşımlarımız oldu birbirimizin acılarıyla ağladık.. mutlu haberleriyle sevindik.. bana kötü günlerimde burda destek olan arkadaşlarıma bu haberi verebildiğim için çok mutluyum..inşallah Rabbim banada hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..
yarenim merhaba,, canım çok sevindim... inşallah serklajında iyi olacak ben inanıyorum. rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin canım... haberlerini bekliyorum burdan...öptüm...
yarencim hamilelik haberine çok sevindim canım.allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.güzel haberlerini bekliyoruz canım.zemuszemus
Allah analı babalı büyütsün,uykusuz gecelere hoşgeldin :)
Çok teşekkür ederim.arkadaşım.senin ikizler nasıl nasıl bakımları zor oluyormu biraz dertleşelim.benim yanımda görümcem var yardımj ediyor.sen ne yapayorsun.erken doğumundan dolayı beslenme problemi yaşadınmı.
samyelicim sizlerin desteğiyle inşallah bu zor günleri daha rahat atlatıcam.. en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini almayı diliyorum canım:)) sen klomen tedavisi görüyordun canım ne yaptın ben tüp bebekten sonra tekrar klomene başladım klomenle hamile kaldım canım..
canım klomen 1 ay kullandım olmadı, şi,mdi iğnelere başlıcaz...[/QUOTE
inşallah tez zamanda güzel haberlerle dönüceksin sende canım..opuyorumnanaktan
selam canlarrrr
bende yarın allahın izni ile oğluma kavuşuyorum
sonunda yolun sonuna geldimm allahıma hamd olsun bugünleri gördüm
darısı hepinizin başına allahım hepimizin yardımcısı olsun
hepiniz için dua edicem hasretle bekleyen ve kavuşmak için gün sayan herkes için dua edicem
bilmiyorum canım... yarencim gebelik sebebiyle işten ayrılcan yaaa tazminat alcan mı canım....
merhaba arkadaşlar,
dün aşırı kusmam ve ishalim oldu ve bebek iyimi diye bugün dr a gittim, 14 haftalık gebeyim ve bana rahim ağzın kısa dedi, bu ne demek falan dedim 37. haftadan erken doğum dedi, dikkatli olmak gerek dedi ve bana ne dikişten ne de ilaçtan bahsetti, ve ben bunu araştırmasam bilmeyecektim,çok enteresan bir durum, o kadar üzüldüm ki içim karardı...lütfen bana yardım edin, moralim çok bozuk
yaren58
canım şuan 14 hafta 4 günlük gebeyim sanırım ilk çocukta dikiş olmazmış, 3 hafta sonra 3 lü taramam var acaba doktoruma gitmeyi beklesemmi? bilmiyorum ki, canım çok sıkkın, sanki artık hayal falan kurmak istemiyorum, boğazımda bir düğüm, çok duygusallaştım, eğer evde dinlenmem gerekiyorsa da 3 ay falan heyet raporu alacağım sonra zaten 2 ay doğum öncesi yasal izin hakkım var, ben hep son aya kadar çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atarım diyordum,ama hiç bir şey planlandığı gibi gitmiyor,ve hiç bir şey benim minik kuzumdan daha önemli olamaz...Allah'ım onu bana bağışlasın ve herkesin yar ve yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?