- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.781
saol canım bana çok destek oluyorsun, bugün dr la telde konuştum tekrar, kaç cm olduğunu öğrendim 3 cm dedi, ama 2.5 cm ve altı olanlra genelde dikiş uygulanıyormuş, dinlen ve yorulma dedi eğer gebeliğin ilerleyen zamanlarında bir tehlike olursa hastane yatışı oluyormuş, içim biraz rahatladı, ama uzun yol hakkında bir şey demedi, bu hafta kısa bi seyehate gidicem 4 saatlik falan, ama sonrasında kardeşimin düğünü var 8 saatlik yol,uçak fobim de var, nasıl gitmemki kimse anlayış göstermez bu durumda sanırım ama, gitmemem gerekiyorsa gitmicem kimse alınıp kırılmasın benim bebişim daha önemli...
kızlar bişey sorucam,bugün biraz yoğundum çok yürüdüm,ve sanki rahmim aşağı düşecekmiş gibi hissettim bir baskı vardı,size böyle bişey oldu mu?? acil cvp lütfen
yavrukirpicim sen beni hep korkutuyosun kısssss.......zaten bunalımdayım....öle deme ben kaç tane doktordan dikişin %90 etkili olduğunu duydum...tv de bile...dikiş varken sancı başladığı zaman sancının durdurulma ihitmali de yüksek biliyosun...
ama biliyo musun bir arkadaşımın da 23 haftalıkken aniden sancısı başladı onunki de benim doktorum hemen doktora gitti...huni şeklinde açılma vardı bebek geliyodu...acilen dikişe aldılar 1-2 hafta ayağa kalktığında hala bebek rahime baskı yapıyodu sancılanıyordu...sonra şükür geçti şu an 33. haftasında maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?