- Konu Sahibi hidennisko
-
- #107.721
Bazen olabiliyor kasılmamda var demiştin kasılma kısaltıyor kendi doktorun ne dedi konuştunmuKızlar bgn detaylı USG kontrolün vardı. 2 günde 1.5 mm kısalarak 22.2 olmuş. Bugün yada yarın dikisi yapmalıyız dedi. Ben kendimi hazırlamak için yarın dedim ama bilemedim de opsiyon sunduğu için yarını bekleyebilirim gibi geldi.Kaldi ki bugün detaylı ultrason olmasa bayram sinrasini bekleyecektim. 1 günde büyük bir değişim olmaz dimi?
Buraya yazdıktan sonra doktoru yeniden aradım o da yarın için sorun olmaz dedi. İdrar yolu enfeksiyonum olmasa ilk tespit ettiğim gün yapardım demişti ama kasılmaları rahatlatacak ve enfeksiyon giderecek ilaca başlatmak durumunda kaldı. Şimdi dört günluk antibiyotik kullanmış olucam o yüzden içim biraz daha rahat edecek. Bugün bı kaç kasılma hissettim o kadar düne göre yüzde 90 daha az.Bazen olabiliyor kasılmamda var demiştin kasılma kısaltıyor kendi doktorun ne dedi konuştunmu
Benim rahim boyum düzeldi çok şükür 33 ölçüldü en son. Başka sıkıntılar var şuan bebegimin suyu azaldı maalesefBenimde erken doğum riskim vardı 33. Haftada doğum yaptım ama kasılmalarım oluyordu yani ağrı hissediyordum aynı korkuları bende sürekli yaşadım
Kaç cm olduğunu söylemedi doktor sadece bebek çok başlı yapıyor her an doğum olabilir diye aldıBenim rahim boyum düzeldi çok şükür 33 ölçüldü en son. Başka sıkıntılar var şuan bebegimin suyu azaldı maalesefSiz kac cm le dogum yaptiniz
Ben de etkili ama tamamen kesmedi, dozu mu artirsak dedim. Yan etkileri çok fazla.olur dedi. İki adetle üç arasında aslında pek fark yok aynı faydayı sağlıyor dedi, aklım karışıyor 8 adet kullanan varmışEvet devam etmişti hatta doktora sanırım bende işe yaramadı demiştim
Ben de etkili ama tamamen kesmedi, dozu mu artirsak dedim. Yan etkileri çok fazla.olur dedi. İki adetle üç arasında aslında pek fark yok aynı faydayı sağlıyor dedi, aklım karışıyor 8 adet kullanan varmış
Benimde bi hafta öyle oldu doktor normal demişti. Diğer hafta normal kilo almıştıYa kızlar acil bisey sormam lazım inşallah yardımcı olursunuz. Ben 29+2 günlük hamileyim bugün kontrole gittim bebegim 1315 gr olmuş. Suyunda azalma var. Kilosu haftasına göre normal ama geçen haftaya göre sadece 48 gr almışbu normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet onu bende gördüm burda ben iki tane kullanmıştım yan etki olarak ilk içtiğimde kalp atışlarım hızlanıyordu sonra normale dönüyordu kısa sürede bence sekiz çok fazlaBen de etkili ama tamamen kesmedi, dozu mu artirsak dedim. Yan etkileri çok fazla.olur dedi. İki adetle üç arasında aslında pek fark yok aynı faydayı sağlıyor dedi, aklım karışıyor 8 adet kullanan varmış
Bana da kardiyak problemi yapar dediEvet onu bende gördüm burda ben iki tane kullanmıştım yan etki olarak ilk içtiğimde kalp atışlarım hızlanıyordu sonra normale dönüyordu kısa sürede bence sekiz çok fazla
Ben haftada bir proluton kullanıyordum öncesinde Protestan iğne günde iki kere kanama çok yaşadığım içinBana da kardiyak problemi yapar dedi
Ben de haftada bir Proluton iğne kullanıcam, progestan da günde iki kezBen haftada bir proluton kullanıyordum öncesinde Protestan iğne günde iki kere kanama çok yaşadığım için
Sizin de suyunuz az miydi pekiBenimde bi hafta öyle oldu doktor normal demişti. Diğer hafta normal kilo almıştı
Sizin de suyunuz az miydi peki
Evet devam ediyor ama 4 kez nidicart kullaniyorum cok cok az oluyor en fazla 4-5 kez yaşiyorum.Kızlar aklıma hep kötü senaryolar geliyor. Serklaj sonrası kasılmalarınız devam ediyor mu?
Bi onceki gebeliğim de benimde suyumda azalma vardi hatta boyle oturdugumda biseyin aktigini hissedip test yaptirdim alan kişi buyuk ihtimal dogru alamadigi icin test negatif dediler. Sonra su iyice azalip gelişimi de yavaşlayinca cok bekletemedi 2.800 gr dogdu 36+5 de.Ya kızlar acil bisey sormam lazım inşallah yardımcı olursunuz. Ben 29+2 günlük hamileyim bugün kontrole gittim bebegim 1315 gr olmuş. Suyunda azalma var. Kilosu haftasına göre normal ama geçen haftaya göre sadece 48 gr almışbu normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayır sadece progestan kullanıyorum 1 buçuk aydır. Onun yanında kalsiyum, demir, magnezyum falan da içiyorumHayır normaldi. Siz endol falan kullandınız mı o suyu azaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?