- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
Sağol canım.Çarşamba günü randevum var doktoruma bu konuyu söyleyeyim.
Değerlerin kaç olması lazım normal olması için?
Birde alttan ultrasonla bakılıyor buna sanırım.Çok ağrıtıyor mu bakarken.Normalde alttan muayene oldum ama hamile kaldıktan sonra hep üstten baktı.
Bazı alttan muayenelerde canım yanıyordu ama şimdi hamiş olunca daha fazla mı yanar?benneyaptımki
Hmile kalabiliyorum ama sonu gelmiyodu.Her seferinde ben,eşim,çevrem yıprandı.Son defa deniycem HAMİLEYİM.Hamile kalmadan folikasit ve bebe aspirini kulandım.Hamile olduğumu öğrendiğimde;heparin iğne(hergün)aspirin,progestan kullanmaya başladım.12 haftada serklaj yapıldı ve proluton ampul haftada kullanmaya başladım artı vitamin kan hapıı...ve en önemlisi sürekli yatıyorumm.herşey yatakta. Yatmak gerçekten çok zor Ama yapılacak en on o kaldı .Hergünüm endişeli geçiyo.Bu defa doktorumu aradığımda bulabiliyorum,her saate arayabiliyorum.Bu çok önemli.Bakalım bekliyorum...benim tavsiyem doktorunuzu iyi seçin,çok dikkatli olun.
sağol canım.okudum yazılarını sende kaybetmşsin seni anlıyorum.
.Şimdi hamilemisin yada ne gibi bi tedavi uygulandı yada bu şekilde zamanında doğuran varmı?merak ediyorum.
Hmile kalabiliyorum ama sonu gelmiyodu.Her seferinde ben,eşim,çevrem yıprandı.Son defa deniycem HAMİLEYİM.Hamile kalmadan folikasit ve bebe aspirini kulandım.Hamile olduğumu öğrendiğimde;heparin iğne(hergün)aspirin,progestan kullanmaya başladım.12 haftada serklaj yapıldı ve proluton ampul haftada kullanmaya başladım artı vitamin kan hapıı...ve en önemlisi sürekli yatıyorumm.herşey yatakta. Yatmak gerçekten çok zor Ama yapılacak en on o kaldı .Hergünüm endişeli geçiyo.Bu defa doktorumu aradığımda bulabiliyorum,her saate arayabiliyorum.Bu çok önemli.Bakalım bekliyorum...benim tavsiyem doktorunuzu iyi seçin,çok dikkatli olun.
çarşamba günü doktora gideceğim demiştin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:1hug:
Bu durumu sormayı unutmuşum ben malesef :1no2:
Bebeği görünce heyecandan tüm soracaklarımı unuttum:çok üzgünüm:
Kan hapı da vermedi bana onuda soracaktım,ilaçlarıma ne kadar daha devam edeceğimi soracaktım,hepsini unuttum.
inşallah bebeğinin heyecanını ömür boyu yeni yeni ilklerle yaşarsın heyecanını anlıyorum ALLAH(c.c) hepimize sağlık versin tekrar gittiğnde sorarsın sorularını zaten dr bir problem olsaydı uyarırdı sevgiyle kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?