- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.361
evet canım çok korktum bende
elim ayağım tıtrıyo çpok korktum allah yaşatmasın bıdaha
Bılmıyorum meerkezı marmara dıo ama evde eşim var oda benı tutuyo sakın ol dıye of allahım beterınden korusun
Ayy hiçç anlamadımm benn kütahya da olmuş deprem ege de hissedildi diyor.İstanbulda da hisseden olmuş telefon geliyor ama ben hiç hissetmedim.Ufak artçılar olabilir diyolar korkmayınn kızlarr sakin olunn
Ayy hiçç anlamadımm benn kütahya da olmuş deprem ege de hissedildi diyor.İstanbulda da hisseden olmuş telefon geliyor ama ben hiç hissetmedim.Ufak artçılar olabilir diyolar korkmayınn kızlarr sakin olunn
Merhaba arkadaşlar..deprem olduğunu bu topiği açınca mesajlardan öğrendim..Hiç hissetmedik biz,haberimiz de olmadı...Şu an batı karadeniz yakınlarında bir ilde oturmamıza rağmen hiç bir şey hissetmedik..İnşallah can-mal kaybı yoktur..Geçmiş olsun hepimize...
Batı kardenızde hıssedılmedı ege marmara vurdu galıba benım ailemde boluda onlarda bışey hıssetmemişler
ayy canım nasıl hissetmedin :26: boşver korkmamışsın daha iyi biraz önce wcye gittim başım döndü hala etkisindeyim
köylerde evler yıkılmış galıba ınş can kaybı yookytur
biz hissizmiyiz neben de aa deprem olmuş dedim topikteki yazıları görünce...
Yok canım hiç hissetmedim evde eşimin yiğeni var oda hiç hissetmemiş .Merkez kütahya'nın simav ilçesiymiş.Benim oturduğum semtin zemini kayalık belki ondan hissetmedimm.Hepimize çok geçmiş olsun..Malesef türkiyede 6 şiddetinde depremde bile can mal kaybı oluyor İnşallah bişey yoktur Kütahya da bir kaç gün öncede siyanürle gümüş araması yapılan barajın setlerinde cökme tehlikesi oldu..Hatta içme suyuna karıştığı konuşulmuştuu..
Ntv de uzman konuşuyor izmir de çok hissedildi deniyor
Canımm ben büyük marmara depremin de istanbuldaydımm,ardından 1 ay sonra izmite gittik 6 sidetinde artçı olduu merkez üssü izmitti, O kadar şiddetli depremlere şahit oldum ki sanırım bunlar beni etkilemiyor Hissizleşmişim
Ben de 99 depreminde İstanbul'daydım. Çok korkmuştum. Annem ve babamın yatağına geçip kelimei şehadet getirmiştik. Ben kıyamet kopuyor sanmıştım o zaman. Allah herkesi korusun...
beni özleyen olmamış bakıyorumdaküstük size kesme şekerimle bugün 3,5 şiddetindede marmarada oldu sabah 7.5 da oldu naber misafir vardı geçmiş olsuna geldiler kadınlar deprem olunca hemen geç oldu diye kaçtılar korkudan eeeeeee 5 kat burası ne güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?