- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.321
Bu arada kızlar, saçını nereden gördüler. Ben de merak ettim. Yeni avatarın süper olmuş...
Bence de o 28. haftalar bir gelse, her gün çizelgeme bakıyorum, özelliklede gece 12'den sonra, o zaman ertesi güne geçmiş oluyor ve 1 gün daha atıyor, aslında doktor bana hep yat demedi ama ben endişeyle hep yatıyorum. Bazende ''Acaba çok mu abartıyorum?'' diye kendimle konuşuyorum. Allah yatalak hastalara sağlık, sıhhat ve sabır versin.
evet cok zorallah yatan hastalara darda olanlara yardım etsin bence de dinlen ama arada gezmek kafamızı boşaltıyor aradada gezmeliyiz tabi ama yormadan bende senin gibiym ama bak bu haftalara geldik rabbim sonuna kadar gelmeyi nasip etsin benim için kendiliğinden hamile kalmak bile mucizeydi
Bu arada kızlar, saçını nereden gördüler. Ben de merak ettim. Yeni avatarın süper olmuş...
Canım ben dün kuaföre gittim saçımı boyatmaya sonrada avatarımı değiştirdim saçlarım böle oldu diyeonlar da ordan söylüyorlar saçların güzel olmuş diyee
:
gercekten yaa nerde bakılıyor :26: bende merak ettim saç rengini
Heee, ben de teknoloji özürlü biri olarak bu kızların resimleri bir yerlerde var da ben yerlerini bilmiyorum diye düşünmüştüm. Ben bu arada Alminanın açtığı guruba nasıl dahil olacağımı da bilmiyorum...
Arada çok yormadabn gezmek olabilir ama geçmişte rahat ol deikleri halde hep yatan ve kontrolde iyiki yatmışsın kısalma başlamış diyen doktor çok gördük. Yatın sonra çok yorulcaksınız zaten... Bebişler çok yoruyor insanı...
evet stres bizim başımızın belası ahat olmak elimizden geleni yapmaktan başka caremiz yok :97: hayırlısı artık.. evet benim için bu haftalara gelmek bile mucize rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeCanım,zaten korkular daha önce yaşadığımız olumsuz tecrübelerimizin eseri..Haklısın korkmakta ama sen yinede stress yapmamaya çalış canımm..Nts yi internetten araştırsan biraz belki istediğin bilgileri öğrenebilirsin.Ohh cıksınn minnoş yukarlara.Bir bakmışsın 28 hafta olmuşsun..bende yazarım sana gamze bak bir 28 haftalık olsam diyordun diyee ..
Tatlı arkadaşlarım benimm Canım saçlarımı normal bir kahve rengine boyattım kendi tonumun biraz açığına yani herşey normall Facebook a falan yeni saçımı koymadımm zaten saçta bir değişiklik yok sadece beyazlarım kapandı .Kızlar kuaföre gideceğim dediğim ve sonra da avatarı değiştirdiğim için onlarda güzel olmuş diyorlar
evet doğru söylüyorsun dr bebek iyi diyorlar sonra birden her şey zorlaşıyorbende kısalmadan cok korkuyorum :18:
evet stres bizim başımızın belası ahat olmak elimizden geleni yapmaktan başka caremiz yok :97: hayırlısı artık.. evet benim için bu haftalara gelmek bile mucize rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizebak unutma ama haftalarımı
hıı anladımbende avatara resmini koydum sandım bende boyatmak istiyorum :84: :84:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
Bence de o 28. haftalar bir gelse, her gün çizelgeme bakıyorum, özelliklede gece 12'den sonra, o zaman ertesi güne geçmiş oluyor ve 1 gün daha atıyor, aslında doktor bana hep yat demedi ama ben endişeyle hep yatıyorum. Bazende ''Acaba çok mu abartıyorum?'' diye kendimle konuşuyorum. Allah yatalak hastalara sağlık, sıhhat ve sabır versin.
boncuk hoşgeldin, nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?
hoşbulduk canım adım esin bu arada
seninki neydi
iyi gidiyor canım salı günü kesemizi gördük
herşey yolunda şimdilik
sadece sağ yumurtalığımda zararsız bir kist var
bebek büyüdükçe kist küçülecekmiş (inş.)
yada büyürse daha fazla 4. ayda ameliyat yapılıyormuş
bakalım 31 mayısta kalp atışları için gideceğim
sen nasılsın canım geçmişi okumaya çalışıyordum
bu arada dr.un kimdi canım
ben nilgün başmak var ona gidiyorum
progestan bile vermedi şimdilik gerek yok dedi
şaşırdım
ama ben işimi şansa bırakamam
içiyorum ben
burda herkes kullanıyor bildiğim kadarıyla
nilgün hn. adını duydum. devlet hastanesinin doktoru.
sende demi rahimağzı yetmezliği var. daha önce hamile kalmışmıydın? benim doktorum ümit hastanesinde tanser bey canım.
evet daha önce konuşmuştuk ama unuttun sanırım
2 kere hamile kaldım 2. si boş gebelik
ilk hamileliğim rahim ağzı yetmezliğinden 6,5 aylık doğdu oğlum ve 15 gün yaşadı
bu konunun başlarında var benim yazdıklarım zaten
ama son zamanlarda pek katılamadım sohbetlere
eskilerden kimse kalmadı
ama yavaş yavaş aranıza katılmaya başlasam iyi olacak
kalp atışını duyunca gamze benide listeye ekler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?