Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bende de kist vardı hamileliğim ilerledikce kist küçüldü cok nadir büyüyor amaliyatlık oluyor üstelik bende 2 tane vardı hem sağda hemde solda 14 haftada tamamen küçüldüler
tabiki eklerim sen ne zaman istersen

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın biraz daha inşallah benimkide küçülecek yokmuş gibi, düşünmüyorum fazla
31 mayısta kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla o zaman eklersin canım buraya yazarım zaten

tamam tatlım sen bilgilerini o zaman verirsin eklerim

Ben seni hatırlıyorum Boncuk. Ama ayrıntılarını hatırlamıyorum. Ben de geçen hafta boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. Senin 2. hamileliğin ne zamandı? Boş gebeliğin kürtajla mı sonlandırıldı? Genetiğe gitti mi? Neden olmuş belli oldu mu? Ne kadar sonra buna hamile kaldın? Doktor ne kadar süre korunun demişti? Canım biraz kendime benzettim de. Benim de 6 aylık geçen sene oğlum oldu 4 gün yaşadı. Ardından 9 ay sonra hamile kaldım boş gebelik oldu.( Bu arada fakülte boş gebelik dedi kendi doktorum ilerlemeyen gebelik dedi. Yolk kesesi yoktu boş gebelikte bu belirleyiciymiş.)Senin yolk kesesi var mıydı boş gebeliğinde? Çok sordum kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…