Canım merhaba

Ben de ikinci tüp bebek denememde ikizlere hamile kaldım. 10. hafta maalesef birini kaybettim. Daha sonra da 1,5 cm açıklık, 21 mm rahim ağzıyla 21+1 de atıldı serklajım. Ben de çok korktum panikledim senin gibi. Pek umudum da yoktu açıkçası ilk zamanlar. Çok zordu psikolojik olarak da. Ama bak kasılma önleyici ilaçlar ve yatak istirahatiyle çok şükür 37. haftamı tamamlıyorum 2 güne

İlk 1 ay çok dikkat ettim ama sonrasında doktorumun yönlendirmesiyle yavaş yavaş ayaklandım. Asla ağır bir iş yapmadım. Temizlik vb. Eğilme uzanma konularına dikkat ettim. Ama yemeğimi de yaptım dinlene dinlene. Evimi de toparladım. Yeri geldi avm ye gidip nokta atışı dolaşmadan mağazadan alacağımı alıp çıktım da. Ama doktor kontrollerimi asla aksatmadım. Haftalık olarak kan ve idrar tahlillerim yapıldı. Su takibi yapıldı. Çok şükür korktuğum gibi geçmedi, bugünlere geldik

darısı senin başına, sıkı bir doktor takibiyle üstesinden gelirsiniz inşallah yavrunla

Herkesin hikayesi çok farklı ilerleyebiliyor. Evet olumsuz hikayeler de var ama bak bizim gibi güzel hikayeler de çok inan buna