Rahim ağzı yetmezliği

Nurr08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
1
0
1
36
Merhaba arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim ve bende daha yeni rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşıldı doktor ölçümde 28 cm olduğunu söyledi böyle bi durum yaşayan var mı aranızda birde progestan fitil verdi

Benimde aynı sıkıntım var 21 mm benimki Progestan hap ve haftalık iğne kullanıyorum senin gebeliğin nasıl geçti karamsarlığımı çözecek ışık arıyorum

Serklaj yapilmasi oneriliyor canim kardesimde yasadik bubdurumu onlemi serklaj

Hım gebelikte sürekli yatarak mı geçti doktorum 17 . Hafta diye biraz geç gibi düşündü sanırım

12. Haftada serklaj yapiliyor evet sanirim ondan yapilmadi ki ilk gebelikde bu gec anlasiliyormus canim kardesimde yegenimizi kaybettik Rabbim kimseyye yasatmasin ikincide 12. Haftada serklaj dendi ,sukur ki sizde dusukle sonuclanmadam anlasilmis tedbir olarak surekli yatmaniz sadece tuvalet ihtiyaci icin kalkmaniz digru olan kardesimde bu durum bilinmediginde ki cok iyi bir dokyora gidiyordu kendide bu konuda ehildi ama bilinemedu , bilinseydi yatak istirahti ile hersey cok daha farkli olabilirdi ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve evlat acisi yasatmasin

Maalesef bende 17 haftada bebeğimi kaybettim daha hala etkisindeyim rahim ağzı yetmezliği dendi kızım sağlıklıydı erkenden suyum geldi ve normal yolla doğurdum meleğimi

Maalesef bende 17 haftada bebeğimi kaybettim daha hala etkisindeyim rahim ağzı yetmezliği dendi kızım sağlıklıydı erkenden suyum geldi ve normal yolla doğurdum meleğimi
Ayy geçmiş olsun cnm atlatılması Eminim zordur allahtan benim serviks toparladı ama plasenta aşağıda şimdi bizim bebişte her hafta bi aksiyonu var . Ama üzülme diğer gebeliğinde temkinli olursunuz artık . Herşeyin hayırlısı

Can'ım herşeyin hayırlısı doktor çok önemli ben o gün doktora gittim ulturasonda girdim herşey yolunda denilip gönderdi bizi akşamına yaşadım bu olayı farketseydi belki şuan yaşıyor olabilirdi Allah kimseye evlat acısı göstermesin Bebek bekleyen tüm annelere kucaklarına almayı nasip etsin

Merhaba bende 22 haftalik bebeğimi kaybettim dikiş kesin çözüm mü

Dikis yada kelepce uygulamasi ama en guvenlisi kesin olani kelepce , Rabbim sabir versin Rabbim yasatmasin birdaha kardesime ve bu durumda olan tum anne adaylarina aminn

Dikis yada kelepce uygulamasi ama en guvenlisi kesin olani kelepce , Rabbim sabir versin Rabbim yasatmasin birdaha kardesime ve bu durumda olan tum anne adaylarina aminn
Amin kardeşim içim sızlıyor kızım aklımdan çıkmıyor allahim bu nasıl bir rahatsızlık ben bebek sahibi olmayacakmi yım kesin çözüm kelepçe mi

Merhaba bende 22 haftalik bebeğimi kaybettim dikiş kesin çözüm mü
Can'ım benim doktorum 12 haftada dikiş Dedi %90 şans var Dedi hatta dikiş atılıp sonra sezeryan olan bile varmış açılmıyormuş dikişi alsan bile inşallah Allah bir daha nasip eder bu sefer kucağımıza alırız

Amin kardeşim içim sızlıyor kızım aklımdan çıkmıyor allahim bu nasıl bir rahatsızlık ben bebek sahibi olmayacakmi yım kesin çözüm kelepçe mi
Canim ayni aciyi 21 haftalik iken kardesimde yasadi ve ailecek hepimiz yasadikk cok zordu, normal dogum yapti bi gece ansizin suyu geldi servikal boyinu surekli olctur ve cozumu kelepce yada 12. Haftada serklaj yani dikis atilmasi , ece kumkaleyi okumani tavsiye ederim oda ayni sekilde ilk cocugunu kaybetmis ancak su an uc tane evladi var insallah guzel gunler gelucek Rabbime sığın

Amin canım Rabbim bizede hayırlısıyla evlat nasip etsin benim dikişı geç attılar rahim açıldıktan ve suyu hafif geldikten sonra attılar geç kalındı dikiş için Ondan mi bilemedim tutmadı 4 gün sonra doğum oldu yaşamadı bebeğim. Merak etiğim erkenden dikiş atılırsa 9 ayı görürmü yüz yoksa dikiş tekrar o haftalarda bozulur mu

Çok teşekkür ederim

Canim kardeşimde de aynisi oldu , suyu geldi once calistigi hastaneye gitti orda suyu dahada gelmesin diye dikis atilmaya calisildi dikis atilmaya calisirkende suyu tamamen patladi

Ben de ilk hamileliğinde 22.haftada kaybettim bebeğimi.daha sonra 13.haftada serkilajla kızımı 38.haftada sezeryanla kucağıma aldım.simdi yine 14.haftada serkilajla 32 haftalık hamileyim.yatarak geçiyor hamileliklerim ama yılmayın kesinlikle umudumuzu yitirmeyin.

Allahim darısı başıma Rabbim evlat nasip ederse birdaha ümitliyim bu msj dan sonra inşallah 38 haftaları görürüm bende sizin gibi☝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…