Mesajimla umitlenmene öyle sevindim ki aynı yollardan duygulardan ben de geçtim canim seni cokk iyi anlıyorum.insallah en kısa zamanda sağlıkla darısı basinaAllahim darısı başıma Rabbim evlat nasip ederse birdaha ümitliyim bu msj dan sonra inşallah 38 haftaları görürüm bende sizin gibi☝
merhaba, bende bebeğimi aynı sebepten 18.haftada kaybettim, 3 ay oldu ama hep aklıma geliyor şimdi şu kadar olcaktı vs. sizi çok iyi anlıyorum,dr 12. haftada dikiş atacağız bi dahakine diyor Allah tüm isteyenlere nasip etsin bize de, ama korkuyorum da ama umudumuzu kaybetmemeliyiz inanıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alcaz,, bu durumu yaşayan arkadaşlar birbirimizw destek olalım lütfenAllahim darısı başıma Rabbim evlat nasip ederse birdaha ümitliyim bu msj dan sonra inşallah 38 haftaları görürüm bende sizin gibi☝
dr korunma süresi 3 ay mı verdi? ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım, adetiniz düzenli mi? amin inşallah sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun bize ve tüm isteyenlereHayırlı geceler bende kasım 2016 da rahim ağzı yetmezliğinden 16 haftalık oğlumu kaybettim serklaj uygulanması gerekiyor dedi doktor diğer gebeligin 14.haftasında. allah hiç bir anneye yaşatmasın boyle bir durumu gerçekten çok zor allah bütün annelere evlatlarını sagsalim kucaklarina almayı nasip etsin inşallah
Amin çok zor acaba erkenden dikiş atılırsa işe yarar mıHayırlı geceler bende kasım 2016 da rahim ağzı yetmezliğinden 16 haftalık oğlumu kaybettim serklaj uygulanması gerekiyor dedi doktor diğer gebeligin 14.haftasında. allah hiç bir anneye yaşatmasın boyle bir durumu gerçekten çok zor allah bütün annelere evlatlarını sagsalim kucaklarina almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim çok işime yaradı paylaştığın linkhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...igi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/
Biz bu topik te yazisiyoruz.bu adresten bu acıyı yaşayan çok arkadaş var.bir cok bilgi alabilirsiniz.umarim sizlere yardımcı olur
Rica ederim canim.Çok teşekkür ederim çok işime yaradı paylaştığın link
Doktorum 6 ay dedi adetim de sürekli düzenli olarak geldi inşallah şimdi tekrarhamilelik düşünüyorum adetimden de 3 gün geçti yarın gidip kan testi yaptiricam inşallah allah nasıl eder tüm anne adaylarınadr korunma süresi 3 ay mı verdi? ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım, adetiniz düzenli mi? amin inşallah sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun bize ve tüm isteyenlere
Genelde olumlu sonuç veriyor serklaj işlemi kurtaricimiz gibi bişeyAmin çok zor acaba erkenden dikiş atılırsa işe yarar mı
Sağol cevap içinGenelde olumlu sonuç veriyor serklaj işlemi kurtaricimiz gibi bişey
Rica ederimSağol cevap için
Merhaba bana rahim agzi yetmezligi yuzunden 22.haftamda acil serklaj yapildi.Suan 34.haftadayiz.Serklaj kesinlikle hayat kurtaran bir müdahale.Rahim agzi yetmezligi onceden bilinirse önlem amacli 13 14.haftalarda yapiliyor.Amin çok zor acaba erkenden dikiş atılırsa işe yarar mı
Merhaba seklaj atılmadan önce suyun geldimi açılma oldumu birdaha gebe kalırsam dr 11. Haftada atacak umarım 9 ayı görürüm.Merhaba bana rahim agzi yetmezligi yuzunden 22.haftamda acil serklaj yapildi.Suan 34.haftadayiz.Serklaj kesinlikle hayat kurtaran bir müdahale.Rahim agzi yetmezligi onceden bilinirse önlem amacli 13 14.haftalarda yapiliyor.
Amin insallah sen de guzel haberleri alirsin.Benim rahim agzi uzunlugum 24 mm düsmus.Doktorum dikis atarken keseyi görmus yani kese de disari cikmaya yakinmis ama cok sukur atlattik riskli bir operasyondu.Zaten su gelmesi gibi bir durumda dikis atilmiyor.Dogumun baslamamis olmasi gerekiyor.Merhaba seklaj atılmadan önce suyun geldimi açılma oldumu birdaha gebe kalırsam dr 11. Haftada atacak umarım 9 ayı görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?