Rahim ağzında yara

bende çok araştırdım. kendi doktorum zaten donduracağız dedi. gerek yok lüzumsuz anesteziye dedi. ayrıca yakma işlemi sonradan da ağrılı oluyor.. annemin doktoruna danıştık aile dostumuz kendisi aynı zamanda. yakma işlemi mi kaldı bu devirde dondurun dedi...

pffff yaa neden bana yakalım dedi ki doktor. ben de güvendiğim bir jinekologun tavsiyesiyle gittim kendisine, bi ton da para vericem sonra acı çekmek istemiyorum. en iyisi tekrar danışayım dondurma işlemini neden yapmadığına dair.

biraz araştırdım
benim yara boyut olarak büyük olduğu için dondurma işlemi başarılı olmayabilirmiş. o yüzden yakmayı tercih etmiş olabilir gittiğim 5 doktor da.
ayrıca doktoruma tekrar soracağım tabiki işlemden önce.

Hadi son bi daha yazayım :)
Kafam çorba olmuştu ama bana uygulanacak işlemin adı LEEP imiş. Yakma, dondurma ve lazer gibi geleneksel işlemlerin yerini alan bir tedaviymiş. Alınan örnek de patalojiye gönderilecekmiş.
Doktora gidince detaylı öğrenip yaptıracak olanlara yazarım

Merhaba zeynep. bende de rahim agzi yarasi var. ama LEEP yöntemi rahim agzinda hpv tedavisi icin kullanılıyor diye biliyorum.. yoksa genel bir tedavi mi acaba?

Merhaba zeynep. bende de rahim agzi yarasi var. ama LEEP yöntemi rahim agzinda hpv tedavisi icin kullanılıyor diye biliyorum.. yoksa genel bir tedavi mi acaba?
Merhaba şöyle bir bilgiye rastladim

2017-05-31-08-22-27.webp
2017-05-31-08-22-27.webp

Merhaba kızlar bende de rahim agzı yarası çıktı.smear testlim temiz çıktı.ancak doktor bana ne ilaç verdi ne fitil.ve başka doktora da gitmeye cesaret edemşuyorum çünkü muayene yapılırken inanılmaz canım yanıyor.acana kendiliğinden geçmez mi bu Bebekde düşünuyoruz

Merhaba kızlar bende de rahim agzı yarası çıktı.smear testlim temiz çıktı.ancak doktor bana ne ilaç verdi ne fitil.ve başka doktora da gitmeye cesaret edemşuyorum çünkü muayene yapılırken inanılmaz canım yanıyor.acana kendiliğinden geçmez mi bu Bebekde düşünuyoruz
Ayni durumdayız canım.yaranin büyüklüğü hakkında birşey demedi mı?ilacsiz geçmez bence ama yara kucukse ilaçla geçiyormuş küçük değilse dondurma ya da yakma.yani ben dün doktoru aradım sordum ilaçları kullan gel iltihap kurusun dondurcaz dedi :110:

kendiliğinden geçme durumu yok malesef
antibiyotik ile geçme ihtimali var
başka bir doktora gidin
son gittiğim kadın doktor benim canımı çok acıttı
sonraki doktorun ne yaptığını anlamadım bile.

bende yaktırdım uyuşturmadan ve uyutmadan maalesef işlem ortasında kendiliğimden bayıldım :-)

çok acılı mı?
doktor bana sedasyon verecekmiş yarın
peki sonrasında iyileşme döneminiz nasıldı?
valla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hatta

valla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hatta

doktor sanırım beni o yüzden uyutacak
işlem pek hoş değil dedi
:D
size de geçmiş olsun ya yanık et filan tahmin edebiliyorum çok fena olmalı
kanamanız vs oldu mu peki sonrasında? yani yaktırıp kurtulabildiniz mi :)
1 senedir yarayla yaşıyorum da artık bitsin istiyorum

Ayni durumdayız canım.yaranin büyüklüğü hakkında birşey demedi mı?ilacsiz geçmez bence ama yara kucukse ilaçla geçiyormuş küçük değilse dondurma ya da yakma.yani ben dün doktoru aradım sordum ilaçları kullan gel iltihap kurusun dondurcaz dedi :110:
Yani ilaçla geçecegını zamnetmıyorum dedi genede vereyim dedi ama eczaneye gittiğimde yazmamiş bile.özel hastane olduğundan insanın aklına herşy gelıyor. Dondurma yaptıgında daha fazla para kazancak sonuçta aman bilmıyorum ya ne zormuş kadın olmak

Hormon testi yaptırıcam adetin 3. Günü gidicem bir daha.o zaman daha detaylı sorarım bi

Yani ilaçla geçecegını zamnetmıyorum dedi genede vereyim dedi ama eczaneye gittiğimde yazmamiş bile.özel hastane olduğundan insanın aklına herşy gelıyor. Dondurma yaptıgında daha fazla para kazancak sonuçta aman bilmıyorum ya ne zormuş kadın olmak

ben 3 özel 2 devlete gittim hepsi yakılması lazım dedi
özeldeki 2 seansta falan yaparım dedi
diğer bi özeldeki biraz takip edelim 3 ay sonra yapalım dedi (bence her ikisi de daha fazla para vermem için yaptı)
devlettekiler de çok uzun zaman sonraya sıra verdiklerinden (smear testi 40 gün sonra çıkıyo o zaman gel dediler) ben özel bi muayenehanede yaptırıcam.

Back
X