Rahim ağzında yara

ben 3 özel 2 devlete gittim hepsi yakılması lazım dedi
özeldeki 2 seansta falan yaparım dedi
diğer bi özeldeki biraz takip edelim 3 ay sonra yapalım dedi (bence her ikisi de daha fazla para vermem için yaptı)
devlettekiler de çok uzun zaman sonraya sıra verdiklerinden (smear testi 40 gün sonra çıkıyo o zaman gel dediler) ben özel bi muayenehanede yaptırıcam.
En güzeli özel zaten.10 dakikada yapıyorlamiş

Kızlar bende uzun senelerdir kendimi bildim bileli akinti var. rahim ağzı yarası bu yuzden oluşmuş olabilir mi? böyle belirtisi olan var mı aranızda?

Kızlar bende uzun senelerdir kendimi bildim bileli akinti var. rahim ağzı yarası bu yuzden oluşmuş olabilir mi? böyle belirtisi olan var mı aranızda?

yara olduğunda akıntı miktarı artıyormuş
tedavi edilmeyen enfeksiyonlar yaraya dönüşebiliyor galiba.

Canım bende de kendimi bildim bileli akıntı var ama bence o öncelikle idrar yollarındaki iltihaptan kaynaklanıyor.benim ayaklar çok üşürdü ve çorap giymezsem yanma olurdu.devamli günlük ped kullanırdım.rahim ağzı yarası da idrar yolları iltihabınin da katkısıyla dış etkenler (sabun,kokulu ped,kayganlastirici gibi kimyasal maddeler vs.) Ve cinsel iliskideki tahrislerden kaynaklanıyor sanırım.devamli dikkatli olmak gerekiyormus :KK14:

Canım bende de kendimi bildim bileli akıntı var ama bence o öncelikle idrar yollarındaki iltihaptan kaynaklanıyor.benim ayaklar çok üşürdü ve çorap giymezsem yanma olurdu.devamli günlük ped kullanırdım.rahim ağzı yarası da idrar yolları iltihabınin da katkısıyla dış etkenler (sabun,kokulu ped,kayganlastirici gibi kimyasal maddeler vs.) Ve cinsel iliskideki tahrislerden kaynaklanıyor sanırım.devamli dikkatli olmak gerekiyormus :KK14:

küçükken sanırım iki yaşında falan çok şiddetli idrar yolu iltihabi geçirmişim ve cok uzun süre kuvvetli antibiyotik kullanmak zorunda kalmışım. su an rahim ağzı yarası akinti vs ile de birlikte başka hastalıklarim da var. bazen düşünüyordum açıkçası küçükken geçirdiğim bu hastalık akintinin sebebi olabilir mi diye. sanırım gerçekten bağlantılı çünkü ergenligimden beri bu yogun akinti devam ediyor bende.

küçükken sanırım iki yaşında falan çok şiddetli idrar yolu iltihabi geçirmişim ve cok uzun süre kuvvetli antibiyotik kullanmak zorunda kalmışım. su an rahim ağzı yarası akinti vs ile de birlikte başka hastalıklarim da var. bazen düşünüyordum açıkçası küçükken geçirdiğim bu hastalık akintinin sebebi olabilir mi diye. sanırım gerçekten bağlantılı çünkü ergenligimden beri bu yogun akinti devam ediyor bende.
Evet aynen ben de kucukken şiddetli idrar yolu iltihabı geçirmisim hatta tam yürümeye başladığım sıralarmış ve yürümeyi unutmuşum :KK48: sonra sık sık yasadım bu sıkıntıyı.akintim hiç bitmedi.dogru soyluyorsunuz hep etkileri bunlar:olamaz:

Bence en yakın zamanda jinekolojik muayene gştmelisin canım evlendiğinde pişmanliğini çok yaşarsın benden sana nacizane bir tavsiye☺️

Bendede sikayetler vardi smear testi yapildi temiz cikti.ancak rahim agzi yarasi var.doktor yaktiralim dedi fitil ve krem kullanmama ragmen gecmedi rahatsizligim.burayi okuyunca da kafam karisti yakmami donma mi.yaktirmak cok mu can yakiyor

Bendede sikayetler vardi smear testi yapildi temiz cikti.ancak rahim agzi yarasi var.doktor yaktiralim dedi fitil ve krem kullanmama ragmen gecmedi rahatsizligim.burayi okuyunca da kafam karisti yakmami donma mi.yaktirmak cok mu can yakiyor

merhabalar
aynı durum bende de vardı
sonunda bugün işlem yapıldı

yaktırma ve dondurma ve lazer'den başka bir operasyon geçirdim

bana yapılan işlemin ismi leep
doktoruma sordum
sorunlu bölgenin bir nevi traşlanması ve ardından ısı ile yakılmasını içeriyormuş
yakmaya daha benzer yani

bu işlem yaklaşık 15 dk sürdü
ve beni damar yolundan verdikleri sedasyon denilen hafif bir anestezi ile uyuttular
bu yüzden hiçbir şey hissetmedim
ve çok mutlu şekilde uyandım
10 dk dinlendim ve çıktım
çok hafif bir sızlama yaşadım bi kaç saat boyunca
ama şu an o da yok

3 hafta kadar kanama ve akıntılar olabilirmiş
fazla olmayacakmış
10 gün sonra kontrolüm var
sonrasında umarım kurtulmuş olacağım :)

devlet hastanesinde yaşadığım iğrenç muayenelere de lanet olsun.

valla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hatta
Rahim agzı yaranızı yaktırdıktan sonra mı gebe kaldnız? Bendede yara var doktor yakalım dedi ama burd aokudugum bazı yorumlar beni ürküttü. Hic dogum yapmadım henüz yakma işlemide engel gebeliğe yazılmmıs:(

Rahim agzı yaranızı yaktırdıktan sonra mı gebe kaldnız? Bendede yara var doktor yakalım dedi ama burd aokudugum bazı yorumlar beni ürküttü. Hic dogum yapmadım henüz yakma işlemide engel gebeliğe yazılmmıs:KK43:

yok cnm ben yaktıralı çok oldu 2007 de

Ayni durumdayız canım.yaranin büyüklüğü hakkında birşey demedi mı?ilacsiz geçmez bence ama yara kucukse ilaçla geçiyormuş küçük değilse dondurma ya da yakma.yani ben dün doktoru aradım sordum ilaçları kullan gel iltihap kurusun dondurcaz dedi :110:
Merhaba. Yaradan nasıl kurtuldunuz acaba:) aynı sorun bendede var. Gebelk yaradan sonra mı oldu.. bende bebek istiyırum ama doktor önce yarayı yakalım adetin sonra dedi..

Merhaba. Yaradan nasıl kurtuldunuz acaba:) aynı sorun bendede var. Gebelk yaradan sonra mı oldu.. bende bebek istiyırum ama doktor önce yarayı yakalım adetin sonra dedi..
Canım ben yaradan kurtulmadim valla dondurulacakti istemedim dondurmayi çünkü çoğu doktor doğum yapmadan müdehale etmeyelim diyor internette de çok araştırdım.bu ay da hamile olduğumu öğrendim.eger yaraya müdehale edilecekse hiç doğum yapmadiysan dondurmayi tavsiye ediyorlar canım

Canım ben yaradan kurtulmadim valla dondurulacakti istemedim dondurmayi çünkü çoğu doktor doğum yapmadan müdehale etmeyelim diyor internette de çok araştırdım.bu ay da hamile olduğumu öğrendim.eger yaraya müdehale edilecekse hiç doğum yapmadiysan dondurmayi tavsiye ediyorlar canım
Cvp icin col tesekkürler.. smeer somucuma göre dondururm ozaman.. Bebişte hayırlı olsun:)

Back
X