• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim aldırma bilgisi olan lütfen yazabilir mi

melekhm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
40
9
6
27
Annem 50 yaşında geçen doktora gittiğinde rahminin alinmasi gerektiğini söyledir çok korkuyor o korkunca bizde korkmaya basladik nasil bi ameliyat zormu kolay mı Allah annelerimizi bize bağışlasın herkesin🥺🙏🏻

Benim görümcemin aldılar çok kanaması var diye ama çok zorlandı baya zorlandı. Rahim aldırınca bağırsak düğümlenmesi riski de oluyormuş. Dikkat etmek lazım iyi bir doktor iyi bir hastanede olması lazım bence

Geçen ay annem oldu,biz de korkuyorduk ama annemin vajinadan alınınca maşallah çabuk toparladı.
Ameliyat biraz uzun sürdü 3,5-4 saat

Benim görümcemin aldılar çok kanaması var diye ama çok zorlandı baya zorlandı. Rahim aldırınca bağırsak düğümlenmesi riski de oluyormuş. Dikkat etmek lazım iyi bir doktor iyi bir hastanede olması lazım bence
Sizede çok gecmis olsun peki suan iyimi

Benim 3 tanıdığım var üçüde yaşı 60+ yaş gibi ve memnunlar bu durumdan ameliyat olma seneleri birininki 20 yıl olmuş o döneme göre sorun yaşamadım çok korkuttular beni demişti
Allah annenize iyi bir doktorla kalıcı şifa versin inşallah 🤲

Annem 50 yaşında geçen doktora gittiğinde rahminin alinmasi gerektiğini söyledir çok korkuyor o korkunca bizde korkmaya basladik nasil bi ameliyat zormu kolay mı Allah annelerimizi bize bağışlasın herkesin🥺🙏🏻
Benim annem geçen sene ameliyat oldu. Korkmayın sadece iyi bir doktora gidin sorunsuz hallodu çok şükür. Ameliyat ilk haftası biraz zor oluyor ama sonrası rahat. Ankara yı tercih ettik koru hastanesinde oldu. Neden alınması gerekiyor

Benim arkadaşım da oldu, iyileşme süreci sezaryenden bir tık daha uzun ve zordu ama şuan çok memnun. İyi bir doktor bulursunuz inşaAllah.

Benim annem geçen sene ameliyat oldu. Korkmayın sadece iyi bir doktora gidin sorunsuz hallodu çok şükür. Ameliyat ilk haftası biraz zor oluyor ama sonrası rahat. Ankara yı tercih ettik koru hastanesinde oldu. Neden alınması gerekiyor
Sizede cok gecmis olsun. Annemin genetik teyzemde oldu annemdede varmış hani kadinlar göğüs ve rahim kontrolüne gidiyor ya belirli aylarda annem gitmeyene kadar bilmiyomus bile doktur solemis genetik iste benle beraber 2 evladi var bakalim ben sehir dışında yaşıyorum 1 haftaya yanlarina gidicem bakalim

Merhaba 37 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. Devamlı sancılı regl oluyordum myomlar rahmimi ve döl yatağını sardığı için ameliyat olmaya karar verdim. Eski bir kadın doğum çalışanı olarak araştırmalarım sonucu prof dr ali akdemiri buldum en büyük şansım. Kapalı ameliyat oldum. Ege üniversitesinde görev alıyor. Çok güzel geçti ameliyattan sonra hemen yürüdüm hastanede yürüyüş yaptım diğer günde taksiye binip evime geldim. Kapalı ameliyat çok büyük bir rahatlık en önemlisi o.

Back
X