Rahim/alt karin bolgelernde igne batmasi ?

Paci34

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
200
128
18
37
Selam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bu rahm alt karin bolgemdeki igne batmasi bni umtlandirdi var mi yasayan ?

Selam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bende yaşadım canım senin dediğin gibi batmalar ve ben adete 7 gün kala kaset testte öğrendim gebeliği

Bende de böyle bir durum var ama adetime en az 15 gün var. 20 gün kala kasıklarda bu batmalar, sırt bel ağrısı çıktı.. bir de bazen şeffaf bazen beyaz bazen çook açık sarı akıntı oluyor ama yoğun değil .. regl tarihimi bekliyorum.

Cnm adetten 15 gun once ovulasyona denk gelior ogunlernizi yakip ediormsnuz en gzli ovulasyn Testleri bunun icin Bn onla takip ediorm

Of aynıyız var benimde 1 hafta var aynı ağrılar mevcut dayanamayıp test yaptım negatif çıktu

Selam arkadaslar
Merhabalar , durumunuz ne oldu acaba benimde reglime 8 gün var batmalar ve ani bıçak batması gibi şeyler yaşadım bugün. Bu bir hamilelik belirtisi mi çok merak ediyorum

Merhabalar , durumunuz ne oldu acaba benimde reglime 8 gün var batmalar ve ani bıçak batması gibi şeyler yaşadım bugün. Bu bir hamilelik belirtisi mi çok merak ediyorum
Bende aynı durumdayım batmalar var hep bide hazımsızlık var adetime tam 8 gün var inşallah hamişizdir

Bende yaptım bugün dayanamadım 2 saat sonra silik çıktı oluyor mu öyle ? Başta negatifti bilemedim
Benimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadım
Testin fotosu varmı? Gönderebilirmisiniz?

Selam arkadaslar
Canım bunun sebebi gebelikte olabilir, hafif iltihap ta olabilir. İnşallah gebeliktir

Yapmadım henüz testim yokki cuma alıp yaptım neden daha fazla almadıysam of eşimede bişey yansıtmıyorum içim kıpır kıpır o çizgi yüzünden
Hadi hayırlısı olsun insallahhhh bende sabah erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi çıktı ama hiç emin olamadim mecbur adet bekliyeceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…