Bende yaşadım canım senin dediğin gibi batmalar ve ben adete 7 gün kala kaset testte öğrendim gebeliğiSelam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bu rahm alt karin bolgemdeki igne batmasi bni umtlandirdi var mi yasayan ?
Tsk ederm ümitlendim simdi :))))Bende yaşadım canım senin dediğin gibi batmalar ve ben adete 7 gün kala kaset testte öğrendim gebeliği
Cnm adetten 15 gun once ovulasyona denk gelior ogunlernizi yakip ediormsnuz en gzli ovulasyn Testleri bunun icin Bn onla takip ediormBende de böyle bir durum var ama adetime en az 15 gün var. 20 gün kala kasıklarda bu batmalar, sırt bel ağrısı çıktı.. bir de bazen şeffaf bazen beyaz bazen çook açık sarı akıntı oluyor ama yoğun değil .. regl tarihimi bekliyorum.
Merhabalar , durumunuz ne oldu acaba benimde reglime 8 gün var batmalar ve ani bıçak batması gibi şeyler yaşadım bugün. Bu bir hamilelik belirtisi mi çok merak ediyorumSelam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bende aynı durumdayım batmalar var hep bide hazımsızlık var adetime tam 8 gün var inşallah hamişizdirMerhabalar , durumunuz ne oldu acaba benimde reglime 8 gün var batmalar ve ani bıçak batması gibi şeyler yaşadım bugün. Bu bir hamilelik belirtisi mi çok merak ediyorum
İnşallaaaahhBende aynı durumdayım batmalar var hep bide hazımsızlık var adetime tam 8 gün var inşallah hamişizdir
Bende yaptım bugün dayanamadım 2 saat sonra silik çıktıİnşallaaaahhbenim 4 gün kaldı ama test yaptım negatif çıktı sanırım değilim
Bence adetin gününün geçmesini bekleyip öyle testi tekrarlayalım pes etmeyelim..İnşallaaaahhbenim 4 gün kaldı ama test yaptım negatif çıktı sanırım değilim
2 saat sonrası çok doğru olmayabilir ya , adeti beklemek en iyisiBende yaptım bugün dayanamadım 2 saat sonra silik çıktıoluyor mu öyle ? Başta negatifti bilemedim
Baya pembe çizgi aslında ama bilemedim bekleyip bakcaz artık bidaha2 saat sonrası çok doğru olmayabilir ya , adeti beklemek en iyisi
Yarın sabah testi tekrarla istersen pembeyse daha net çıkabilir. İnşallah hamilesindirBaya pembe çizgi aslında ama bilemedim bekleyip bakcaz artık bidaha
Benimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadımBende yaptım bugün dayanamadım 2 saat sonra silik çıktıoluyor mu öyle ? Başta negatifti bilemedim
Canım bunun sebebi gebelikte olabilir, hafif iltihap ta olabilir. İnşallah gebeliktirSelam arkadaslar
İnşallahYarın sabah testi tekrarla istersen pembeyse daha net çıkabilir. İnşallah hamilesindir
Tekrar test yaptın miii çok merak ettimİnşallahHepimiz hamiş oluruz
Tekrar test yaptın miii çok merak ettim
Yapmadım henüz testim yokki cuma alıp yaptım neden daha fazla almadıysam ofTekrar test yaptın miii çok merak ettim
Hadi hayırlısı olsun insallahhhhYapmadım henüz testim yokki cuma alıp yaptım neden daha fazla almadıysam ofeşimede bişey yansıtmıyorum içim kıpır kıpır o çizgi yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?