Rahim/alt karin bolgelernde igne batmasi ?

Benimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadım
Testin fotosu varmı? Gönderebilirmisiniz?
Benimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadım
Testin fotosu varmı? Gönderebilirmisiniz?
Ben konu açmıştım orda var canım bakabilirsin

Merhaba canım ne zaman geçti o batmalar. Bende de oluyor şu sıra
Adete bir hafta varken başladı hamileliğimin 5. Haftasında azaldı sonrada geçti zaten yerleşene kadar olurmuş diye duymuştum tabi adet belirtisine de benzetenler oluyor

Adete bir hafta varken başladı hamileliğimin 5. Haftasında azaldı sonrada geçti zaten yerleşene kadar olurmuş diye duymuştum tabi adet belirtisine de benzetenler oluyor
Heh evet benimki de benziyor regl sancısına, ara ara giriyor. Teşekkür ederim canım cevap için

Selam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bu rahm alt karin bolgemdeki igne batmasi bni umtlandirdi var mi yasayan ?
Merhaba adet 13.günün çok acılı batma var sizinde mi öyleydi acaba

İnşallah Hepimiz hamiş oluruz
Merhaba size bir şey sormak istiyorum bu batma hissi adete kaç kala başladı ben lh pilinden sonraki 5. Günüm bugün ilk defa bu iğne batması gibi his başladı.ayakta kaldım 1,5 saat oda çok bir zaman değil onun sonrasında bel ağrısı başladı. Sizde ne gibi belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…