Atsana bi resmini bende atayım hatta yorumlayalımHadi hayırlısı olsun insallahhhhbende sabah erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi çıktı ama hiç emin olamadim mecbur adet bekliyeceğizz
Ben konu açtım az önce oradan bakabilir misin çok zor yükledim de resmiAtsana bi resmini bende atayım hatta yorumlayalım
Atsana bi resmini bende atayım hatta yorumlayalım
Bakayım bende açmıştım sende oraya gelBen konu açtım az önce oradan bakabilir misin çok zor yükledim de resmi
Benimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadım
Testin fotosu varmı? Gönderebilirmisiniz?
Ben konu açmıştım orda var canım bakabilirsinBenimde bikaç aydır öyle oluyor, 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor, önceden testlerimde hiç öyle çizgiler çıkmazdı, kimyasal oluyor belkide bende anlamadım
Testin fotosu varmı? Gönderebilirmisiniz?
Özelden yazdım.Bende yaşadım canım senin dediğin gibi batmalar ve ben adete 7 gün kala kaset testte öğrendim gebeliği
Sonuç ne oldu?Merhabalar , durumunuz ne oldu acaba benimde reglime 8 gün var batmalar ve ani bıçak batması gibi şeyler yaşadım bugün. Bu bir hamilelik belirtisi mi çok merak ediyorum
Batma nasıl bi his, yanma gibi mi? Sanki sıcak su dökülmüştü içten içe yanıyor gibi?Bende aynı durumdayım batmalar var hep bide hazımsızlık var adetime tam 8 gün var inşallah hamişizdir
Hamile değildim , bir sonraki ay hamile kaldımSonuç ne oldu?
Yok yanma değildi batmaydıBatma nasıl bi his, yanma gibi mi? Sanki sıcak su dökülmüştü içten içe yanıyor gibi?
Batma dediğin af edersin kasıkların altı sanki operasyon geçirmiş gibi kazınma, oyulma gibi his mi? Benim öyle ve adetime var.Yok yanma değildi batmaydıgeçtik ama dönemi şükür
Hayır kazınma felan değil batma hissiydi hassasiyet vardı sadeceBatma dediğin af edersin kasıkların altı sanki operasyon geçirmiş gibi kazınma, oyulma gibi his mi? Benim öyle ve adetime var.
Merhaba canım ne zaman geçti o batmalar. Bende de oluyor şu sıraYok yanma değildi batmaydıgeçtik ama dönemi şükür
Adete bir hafta varken başladı hamileliğimin 5. Haftasında azaldı sonrada geçti zaten yerleşene kadar olurmuş diye duymuştum tabi adet belirtisine de benzetenler oluyorMerhaba canım ne zaman geçti o batmalar. Bende de oluyor şu sıra
Heh evet benimki de benziyor regl sancısına, ara ara giriyor. Teşekkür ederim canım cevap içinAdete bir hafta varken başladı hamileliğimin 5. Haftasında azaldı sonrada geçti zaten yerleşene kadar olurmuş diye duymuştum tabi adet belirtisine de benzetenler oluyor
Rica ederimHeh evet benimki de benziyor regl sancısına, ara ara giriyor. Teşekkür ederim canım cevap için
Yarın benim bat. Dün gece kan testi yaptırdım. Çıktı gebelikRica ederimKaç gün var adete canım
Yaa çok sevindim sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz inşallahYarın benim bat. Dün gece kan testi yaptırdım. Çıktı gebelikşimdi sağlıklı olması için dua ediyorumm canımm
Merhaba adet 13.günün çok acılı batma var sizinde mi öyleydi acabaSelam arkadaslar
Adetime 7 gun var dun geceden beri rahim kisminda arada agri oluor anlik igne batmasi sekline benzior tam ifade edemiorm kasik agrm ve bel agrim da var
Bu rahm alt karin bolgemdeki igne batmasi bni umtlandirdi var mi yasayan ?
Merhaba size bir şey sormak istiyorum bu batma hissi adete kaç kala başladı ben lh pilinden sonraki 5. Günüm bugün ilk defa bu iğne batması gibi his başladı.ayakta kaldım 1,5 saat oda çok bir zaman değil onun sonrasında bel ağrısı başladı. Sizde ne gibi belirtilerİnşallahHepimiz hamiş oluruz
Merhaba ağrıların nedeni neymiş acaba bende de varBende aynı durumdayım batmalar var hep bide hazımsızlık var adetime tam 8 gün var inşallah hamişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?