Rahim Ameliyatı Olanlar ve Ankara'da Tavsiye Doktor

MelekAnne77

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
2
1
1
48
Bayanlar Merhaba...
Ben 44 yaşında,iki çocuk annesiyim.Yıllardır uzun süren aşırı yoğun ve parçalı adet kanamalarım ve sancılarım oluyor.Rahimde kalınlaşma ve endometrium sebep gösteriliyor.Miyomlarım da var ama küçük.Mirena taktırdım fakat çok sancı yaptı ve çıkarttırdım.2,3 sene içerisinde menapoz gözüküyor ama tabii net zaman bilinmez.Doktorlar yumurtalıkların bırakılıp,rahmimin alınması gerektiğini söyledi...Çok endişe ediyorum,kararsızım.Memnun olan kadar olmayanlar da var...Ankara'da bu konuda tavsiye edeceğiniz doktor arıyorum, özellikle devlet... Ameliyat ve doktor konusunda fikirleriniz benim için değerli... Mesajlarınızı bekliyorum... Sağlıcakla kalın.

Yumurtalıklarıızın alınmaması çok önemli. Kemik erimesi başlıyor hızlı bi şekilde böyle en azından biraz daha ertelemiş olursunuz sizde olmaz umarım ama kadınların büyük çoğunluğunda kaçınılmaz son malesef. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Yumurtalıklarıızın alınmaması çok önemli. Kemik erimesi başlıyor hızlı bi şekilde böyle en azından biraz daha ertelemiş olursunuz sizde olmaz umarım ama kadınların büyük çoğunluğunda kaçınılmaz son malesef. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Evet çok şükür yumurtalıklarda sıkıntı yok şimdilik.Dediğiniz gibi maalesef belli bir yaştan sonra bir de onunla uğraşacağız,kemik-kas güçlü tutulmalı...Amin inşallah,çok teşekkür ederim.

Back
X