Birdeciğim bana kist patlayınca hormon tahlili vermişlerdi. Dün regliminin 3 günüydü doktora gittim ultrasonda artkı kistimin olmadığı nisöyledi burada kist patlarkenki çekilen ultrasonuda gösterdim baya büyük bir kistin varmış ama rahim boş artık dedi. TSH FSH E2 LH için kan verdim. 21. günde proloktin ve prdgestrona bakacaklarmış tekrar kan alıp.
Burada önce başka bir hastaneye gittim. Kadını gördüm ters suratlı bir kadındı. Benim kistimden çok ameliyatıma takıldı. Nasıl anlaşıldı. Kanamam vardı uzun süreli o yüzden gitmiştim ultrasonda gördüler rahimdeki sorunu dedim. Bişyelri çürütme derdinde. Yok septum kanama yapmaz falan. Bende çok doktora gittim ilaçlı film laparoskopide septum olduğu anlaşıldı dedim. Sonra ben muayene olmak istemiyorum dedim. Sevkimi iptal ettirdim parayıda geri alıp çıktım hastanden. Zaten bugün olsun hala korkarak gidiyorum hastaneye birde onun mahkeme gibi suratını görünce iyice korktum. Neyseki muayene bile ettirmedim kendimi.
Selam kızlar, ben geldim.. demek yeni yerimiz burası :) güzelmiş pek beğendim...ama o kadar üzülüyorumki eski yazılarımızın hepsi gitti..yazık olduama hayat devam ediyor napalım..
Zeynep çiğim, iyi hormon testlerini de yaptırmışsın...çok sevindim...inşallah sonuçların iyi çıkar ..iyi geceler
bu arada ben şu erkek infertilitesi konulu başka bir foruma da girmeye başladım..iyi ki de girdim..sperm sayısı ve hareketi için keçiboynuzu kürünü öğrendim ordan..şimdi uyguluyoruz..1 ay sonra test vermeye karar verdik..bakalım keçiboynuzu kürünün bir faydası olacak mı??
bu arada ben şu erkek infertilitesi konulu başka bir foruma da girmeye başladım..iyi ki de girdim..sperm sayısı ve hareketi için keçiboynuzu kürünü öğrendim ordan..şimdi uyguluyoruz..1 ay sonra test vermeye karar verdik..bakalım keçiboynuzu kürünün bir faydası olacak mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?