Rahim Anomalileri

çok pardon canım ben yanlış anlamışım eşin askere gidecek demek umarım bir an önce gider ve gelir ve aileniz bir bebeklede tamamlanır ben ameliyata kendimi hazırlamıştım aslında ama doktorum ameliyatın bazı riskleride olduğunu ve şansımızı denememiz gerektiğini söyledi ama çok uzun denemeler yaparmıyım bilmiyorum eğer tedaviden sonuç alamazsam ameliyatı isticem sanırım bir an önce acaba bebeğim olacakmı düşüncesinde n kurtulmayı çok istiyorum sanada doktor klomen tarzı ilaçları kullanmanın faydalı alabileceğini söyledi sanırım yanlışmı anladım bilmiyorum ama sen korunuyosun galiba şu an en azından bu stres senden bir mütdet daha uzak ve umarım hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın hayırlı bir zamanda konuşmak çok güzel geliyor paylaşımların için sağol
Şeniz:1hug:

Ayy77 canım sen ne düşünüyorsun bebeğim adlı arkadaşın sorunu hakkında ben ilk kez duydum septumu almadıklarını sen daha bilgilisin bu konularda.

Selam Bebeğim..Zeyhat arkadaşımıza katılıyorum..septum hamile kalmayı engelemez fakat bazı kadınlarda zorlaştırabiliyor (bu net olarak tespit edilmemiş ) fakat hamile kaldıktan sonra erken doğumu veya düşük riskini artırabiliyor (bu da bir ihtimal )..fakat bu ameliyat konusunda iki farklı ekol vardır bazı dr lar ameliyatan yana diğerleri ise ameliyat etmemeyi tercih ediyorlar fakat kimse tüp bebeğe veya aşılamaya ameliyat etmeden girmek istemiyor nedense? ben dr değilim ama dr uma güvendim ve ameliyat oldum..sonuçta kesin birşey yok...

Bebeğim, sen hormon testlerini yaptırmışsın galiba değil mi , peki eşin spermiogram testini yaptırdı mı ?

Bebeğim, sen hormon testlerini yaptırmışsın galiba değil mi , peki eşin spermiogram testini yaptırdı mı ?

merhaba canım benim ikinci doktorum bu kafam çok karışık ilk doktorum yumurtalıların çok iyi olduğunu düşünerek adet düzensizliğimde hiç olmadı hormon testlerine gerek görmedi o önce perdeyi ortadan kaldırmanın doğru olacağını düşünüyodu rahim filmi çektirmeden önce önce eşimden test istedi bir sorun yok testin sonucu olumlu şimdiki doktorda hemen ameliyat yapmak istemiyor ameliyatın belli riskleri varmış hiç hamile kalamadığım için önce bir gebe kalman için uğraşalım belkide düşük yapmazsın dedi ve hormon testlerimi istedi yaptırdım adetin 3. günü aynı gün muayenede etti hiç bir sorun yok dedi rahimdeki tek anormallik bu perdeymiş ve klomen verdi çok huzursuz ve gerginim perşembe kontrolüm var sendede perdeli rahimmi var ben yeni olduğım için henüz sizile ilgili bişey bilmiyorum bu ameliyattan sonra gebe kalınabiliyomu acaba hemen (bu arada kızlar sohpetiniz ve yardımlarınız için sağolun):1hug:

amin sende hoşgeldin :1hug:

merhaba brıde hamilesin okuduğum kadarıyla bende tebrik edrim umarım bir an önce kucağına alırsın çok bekletmişmiydi miniğin gelmek için sorunun neydi ben hepinizi tanımaya çalışıyorumda hem arkaaşlık kurmak çok güzel oluyo hemde seni anlayan ve seninle aynı şeyleri paylaşan insanlarla bir arada olmak çok güzel rahatlatı ve moral veriyo hepimize dua edermisin bu gece sen hamişsin hilelerin duası kabul olur inş.

merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.hepimize dua edeceğim.edamecrin inşaalah bebeğini kucağına alırsın çok sevindim.senin rahmindeki problem neydi? benim çift rahmim var.

Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. Bugün hepimiz birbirimize dua edelim. Banada dua edinde eşim sınıfını geçsin.

Öncelikle ben de hepinizin kandilini kutluyorum.Edamecrin Allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Tebrik ederim.Darısı hepimizin başına.Bugün herkes birbiri için dua etsin :)

Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. Bugün hepimiz birbirimize dua edelim. Banada dua edinde eşim sınıfını geçsin.

umarım geçer canım bu mübarek günde rabbim hepimizin kalbineki hayır dualarını kabul etsin ve hepimize anne olmayıda nasip etsin inş.sevgileryerimseniben

Bebeğim ayy77 ve bende septum vardı. İkimizde ameliyatı seçtik. Canım ameliyatı iyi bir doktorda olursan sorun yaşamazsın. Benim sana tavsiyem tabi doktorunu sen daha iyi bilirsin pek bu konuda kendine güvenmiyor gibi geldi. Yani etkilemekte istemiyorum ama. Şöylede bir durum var mesela düşük yada erken doğumu göze alabiliyorsan psikolojik olarak ameliyatı erteleyebilirsin. Benim ilk doktorum bana dene ondan sonra ameliyat dedi. Ama ben duygusalım düşüğü erken doğumu göze alamadım. Başka doktora gittim oda zaten ameliyat şart dedi. Ay77 bende olduk ameliyatlarımızı. İkimizde tekrar operasyon gerekmedi. Tek ameliyatla septumlarımız alındı.

Bu arada bu ameliyatı geçiren bir arkadaş doğum bile yaptı formdan. Hamile kalan çok canım.

Birde doktorum bizim bebek kararımızı bilmediği için hemen ilaçlara başlamak istedi. O gün ne mutlu oldum septumu halledik sıra gebelikte deyince. Eşimin işi netleşsin biz gene 3 ay kendimiz deneyeceğiz olmazsa ben ilaçalara başlayacağım.

canım bencede ilaçtan önce deneyin nasılsa ameliyat olmuş sorunu halletmişsin inş. bir sorun olmadan gebe kalırsın aslında bende düşük yapıp bebek kaybetmek hiç istemiyorum ama açıkcası bende eğer ameliyat olursam sanki tamamiyle kısır kalırım korkusu çok var bunu yenemiyorum ilaç konusunda çok kafam karışıktı neden bana verdi diye ama senin bu konuda söylediklerin beni çok rahatlattı ilaç yarın bitiyo perşembe kontrolüm var eğer sonuç alamazsam tekrar bir deneme yaparmıyım bilmiyorum çok heyecenlıyım bana çok dua edin olurmu ayrıca ayy77 demi ameliyattan sonra bebek denemedi hiç o neden gebe kalmadı

Ben hormonlarıma baktırdım. Normalmiş arkadaşlar baktı. Birde prolaktinle progestranoa baktıracağım. 8 ağustosta onlarıda alıp doktora gideceğim.

Seni çok iyi anlıyorum bende çok korkuyordum günlerce ağladım ya septumu aldırayım derken ya tamamen rahmimden olursam diye. Ameliyata hüngür hüngür ağlayarak girdim ve ayılarken rahmim duruyormu almadınız değilmi diye bağırarak uyandım. İlaçlara kafanı takma sağlıklı insanlarada veriyorlar canım.

çok iyi o zaman inş. onlardada bir sorumn çıkmaz canım burası terapi gibi insan aynı şeyleri yaşayanlardan bir şeyler duyup öğrenmedikçe rahatlayamıyor iki gündür söylediklerin beni çok rahatlattı tekrar tekrar sağol neredeyse ilacı bırakacaktım sanırım birazda çok geriliyorum sakin olmam gerekli biliyorum ama olmuyor işte sen ne kadar daha beklemek istiyosun bebek için eşin ne zaman dönecek seninde hamiş haberini duymak beni hem mutlu hemde çok umutlu eder:dance:

bebeğimmm bende birbirinden ayrı iki rahim var uterus didelphis de deniyor.benim 8 haftalık bir düşüğüm var.kürtajdan sonra öğrendim. inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. ssanırım sende septa var doktorların çoğu septanın alınması taraftarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…