tolunay sagol cnm...ben istanbuldayım o zaman burda da profları araştırırım..izmire gleme şansım olmaz heralde...ama uyardıgın iyi oldu sagol cnm..bakıcam artık buralarda..bide ne kadara yaptırdıgını özelden yazar mısın cnm..aşagı yukarı bende ögrenmiş olurum.
tamamdır canım umarım gönderebilmişimdir ve faydalı olabilmişimdir ve herzaman her sorunda yazabilirsin :)
tolunaycım sevindim tüplerin açıkmış boşuna üzülmüşün bence biraz zaman vermelisin benim bu ay da olmadı doktor bişey kullanma dedi ama klomen kullanayım diyorum kendim kontrolümü yaptırıcağım adetin 12. günü belli oluyor yumurta olduğu her ay beklemekten çok yoruldum umarım biran önce olur.
teşekkür ederim canım arkadaşlarım siz olmasanız naparım bilmem...desteğiniz inanın çok iyi geliyor...bide şu eşime söz geçirebilsem...2 günü üst üste atladık bile...yorgunmuş beyimiz...neyse hayırlısı artık ...öptüm hepinizi:))
merhaba arkadaşlar aranızda tek rahim ağızlı çift rahim olan varmı benim bebğim 16.haftada karnımda öldü daha sonra rahim filmi çektirdim rahim ağzı tek ama çift rahim dedi doktor böyle olanınız varmı yardım edermisiniz ne yapacağımı bilmiyorum...[/QUO
tatlım çok geçmiş olsun.bunun için bir operasyon geçirmen gerekecek diye düşünüyorum.çift olan rahim birleştirilecek tek hale gelecek.aslında yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde çocuk sahibi olan birine rastlamıştım bir topikte ama net hatırlamıyorum açıkçası.kesinlikle üniversite hastanelerine git.özellerde olmuyo bu işler. ne mutlu tüplerin sağlam ve hamile kalabiliyorsun.çok sıkılacakbir durum yok sende.sakin ol.takibini yapan dr varmı.nerde görevli veya özelmi??
merhaba arkadaşlar aranızda tek rahim ağızlı çift rahim olan varmı benim bebğim 16.haftada karnımda öldü daha sonra rahim filmi çektirdim rahim ağzı tek ama çift rahim dedi doktor böyle olanınız varmı yardım edermisiniz ne yapacağımı bilmiyorum...[/QUO
tatlım çok geçmiş olsun.bunun için bir operasyon geçirmen gerekecek diye düşünüyorum.çift olan rahim birleştirilecek tek hale gelecek.aslında yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde çocuk sahibi olan birine rastlamıştım bir topikte ama net hatırlamıyorum açıkçası.kesinlikle üniversite hastanelerine git.özellerde olmuyo bu işler. ne mutlu tüplerin sağlam ve hamile kalabiliyorsun.çok sıkılacakbir durum yok sende.sakin ol.takibini yapan dr varmı.nerde görevli veya özelmi??
merhaba arkadaşlar aranızda tek rahim ağızlı çift rahim olan varmı benim bebğim 16.haftada karnımda öldü daha sonra rahim filmi çektirdim rahim ağzı tek ama çift rahim dedi doktor böyle olanınız varmı yardım edermisiniz ne yapacağımı bilmiyorum...
çift rahimli doğum yapanlar oluyor bende hamile kaldığımda öğrenmiştim ama hamileliğim devam etmedi rahim filmi çektirdim çift rahim dendi laparoskopi yaptırmadım tehlikeli diye kaç yıldır hamile kalamayınca laparoskopi histeroskopi yaptırdım çift rahim değil septum olduğu anlaşıldı düzeltildi boşuna kendimi üzmüşüm üniversitede iyi bir doktor bul laparoskopi dersede korkma hemen yaptır derim o zaman belli oluyor umarım yardımcı olmuşumdur çok geçmiş olsun
aynen bana da çift rahim dediler.septum çıktı:) kesinlikle arkadaşıma katılıyorum bir an önce laparoskopini yaptır
çift rahimli doğum yapanlar oluyor bende hamile kaldığımda öğrenmiştim ama hamileliğim devam etmedi rahim filmi çektirdim çift rahim dendi laparoskopi yaptırmadım tehlikeli diye kaç yıldır hamile kalamayınca laparoskopi histeroskopi yaptırdım çift rahim değil septum olduğu anlaşıldı düzeltildi boşuna kendimi üzmüşüm üniversitede iyi bir doktor bul laparoskopi dersede korkma hemen yaptır derim o zaman belli oluyor umarım yardımcı olmuşumdur çok geçmiş olsun
canım ben adıyamanda çalışıyorum o yüzden rahim filmimi daha geçen ay çektirebildim 6 ay önce bebbeğim karnımda öldü kaybettim rahim filmine bakarak doktor rahim ağzı tek ama çift rahim yada ortada kalın bir perde var dedi net olarak anlaşılması iin laporoskopi yapılabilir dedi ben de korktum çünkü bir tanıdığım amaliyet olunca rahimden yapışıklık oluşmuştu zarar verilirse diye korkuyorum burada profösör olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorunm sende de böylemiydi yani laporoskopi falan oldunmu
çok yarıdmıcı oladun canım bana daha yeni dediler laporoskopiyi rhaim fimine bakarak çift rahimmi yoksa kalın bir perde mi bilemedi doktor laoroskopiden korkuyorm rahime zarar verirlermi diyesen nerede yaptırdın ben doğuda olduğum için doktor bulmam zor bu arada sen laporoskopiden sonra aaçık amaliyatlamı aldırdın septumu
merhaba Tolunay özelden mesaj diye bişey varmış bu sitede nasıl özelden mesaj atabiliyoruz
songülll gibi ben de ege üniversitesinde oldum ameliyatımı.korkulacak hiç birşey yok ki benim kadar korkak kimse olamaz ben anestezi den bile korkan bir insanım :) çok rahat geçti.bende korkudan ve bazı olanaksızlıklar yüzünden uzun süre beklemek zorunda kaldım.ama inan korkulacak birşey yok.herşey laparoskopiyle belli oluyor sakın geciktirme canım.ve de sakın özel kadın doğum dal merkezlerinde falan yaptırma operasyonunu.kesinlikle üniversite hastanesi olsun gideceğin yer.:)) geçmiş olsun canım..tez vakit bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?