biliyorum canım ben çok şükür hiçbir kötü tecrübe yaşamadan öğrendim durumumu ve şimdi ona göre temkinli davranarak gideceğiz Allahın izniyle 2 haftada bir gidicem kontrollere daha sık yani.Biliyomusun rahim sla doğru olduğu için yumurtalık da solda tüm belirtilerimi solda hissediyorum sağda hiç his yok.belim ağrıyor inanılmaz sol bacağıma ve sol kalçama vuruyor.kasıklarım batıro ayakta kalınca daha şimdiden
geç buldum erken kaybetmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bana beta hcg için kan verdim bu sabah sonucunu alıcam öğlenden sonra.inşallah keseyi görürüm tez zamanda ve kalp atışlarını duyarım.çok heyecanlıyım.çok mutluyum.ama biyandan da içim buruk hala kan sonucu almadan rahatlayamicam.
sakın umudunu kaybetme.doktor kontrolüne git.yumurta takibi yaptır.ona göre çatlatma iğnesi vurulup doğal yoldan dene.ben bir de incir suyu içtim yumurta gelişimi için.çok faydasını gördüm bitanecik yumurtam oluşmuştu ama bak işte Allahım izin verdi o döllendi bana bebişimi getiricek:) tabi daha kesin konuşamıyorum inşallah kanda güzel çıkar değerim.
demekki benim yumurtalarım büyümüyodu yada büyüyodu çatlamıyodu klomen ve alternatif tıpın faydasını gördüm tek yumurta yakalasak yeticek demişti zaten doktorum öyle de oldu.demekki yumurtlamam zayıfmış.Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya darısı sizlerin başına sonucumu alınca hemen yazacağım.Benim için dua edin...
canım ara ara bakıyorum bu topıge cunku bende rahım anomalısı olanlardanım cok ama cok sevındım canım kesınlıkle allah tamamına erdırır ınsallah bende cıft rahımlıyım bır tane kaybım var sana bır sorum olacak canım cevaplaran sevınırım yumurta gelıstırıcı ılac olarak klomen turu bırsey kullandın herhalde bu ılacı kullanırken ıncır kurunu uygulamanın bır sakıncası yok degılmı
songülcüm benim lap+his bu hafta salı günüydü hastaneye gittim pazartesi günü hemen yatış dediler tamam dedim.ama öğleden sonra ne olduysa gruplar mı ne karışmış benimki perşembeye kaldı.benim dr 1. grup kemal bey imiş,,, ben şu güne kadar hiç dr görmedim tabi.cünki bütün tetkikler filmler dışardıda özelde çekildi yani tanı özelde kondu.neyse ben yarın hastaneye gidiyorum bugün aradıl nihayet dr zeynep hanım (kısa saçlı gözlüklü bir dr)...bakalım perşembe günü operasyon geçireceğim.
senin durumun nedir..lütfen arada gir birşeyler yaz kader arkadaşımmm
canım saolasın cevabın ıcın bende bu ay tedavısız bır donemdeyım laparoskopı ve hıstereskopı oldum da ben daha bır kere adet gordum doktor 1 2 ay deneyın olmazsa serophene verıcem demıstı klomen turu bır ılac . bu ay tedavısız donemdeyım rutın denıcez bakalım sogan kurunu uygulamayı dusunuyorum aynı zamanda bende polıkıstık over var canım sen klomenı nasıl kullanmıstım ben sabah aksam bır tane seklınde
duydum sesini arkadaşım nisan da ilk denememiz di olmadı bu ay ikinci denememiz ilaç kullanmıyorum. inşallah tedavisiz olur. stres yapmamaya çalışıyorum söylediğin doktoru tanımıyorum bayan doktor benimle ilgilenen olabilir hastaneden çıkınca haberini bekliyorum inşallah başarılı geçer
ARKADAŞLAR SİZE MÜJDELİ HABERLERİM VAR.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
BUGÜN ADETİMİN 32. GÜNÜ NORMALDE 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM YANİ 2 GÜN GECİKTİ.İDRAR TESTİ YAPTIM EVDE KENDİM VE KOPKOYU BİR İKİNCİ ÇİZGİ MERHABA DEDİ BANASİLİK FALAN DA DEĞİL BASBAYA BELİRGİN SONUNDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ARKADAŞLAR ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.YARIN İÇİN RANDEVU ALDIM SABAH BAKTIRICAM KANDA HAYIRLISIYLA İYİ BİR BETA HCG DEĞERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAH BANA.HALA İNANAMIYORUM ADETİMİN 13. GÜNÜ OVİTRELLE VURULMUŞTUM BUGÜN İĞNEDEN SONRAKİ 20. GÜNÜM İĞNENİN ETKİSİ DEĞİLDİR DİMİ ?
BEN YARIM RAHİMLİYİM SOL TÜPÜM VE SOL YUMURTALIĞIM VAR VE RAHMİM SOLA DOĞRUYMUŞ.İNŞALLAH DAHA SIKI KONTROLLERLE BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALIRIM ALLAHIM NASİP EDER.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
UMUDUNUZU HİÇ KAYBETMEYİN.
arkadaşlar klomen ilacımı kullandım nihayet...sabah 1 akşam 1 demişti doktorum... bugün ilaç bitiyor...2 gün bekleyip perşembe günü doktoruma gidicem...yumurtama bakıcakmış...cuma günü diğer gelişmeleride anlatırım...gelişen bir şey olursa tabi:))
canım çok teşekkürler iyi dileklerin için benim de dualarım hep sizlerle unutma ben tek tüplüyüm ve o tek tüpteki tek yumurtayla hamile kaldım.klomeni ilk ay günde 1 içmiştim hiç folikül gelişmemişti doktorum da çok moral verdi sağolsun sankın moralini bozma daha tedavinin başındayız sadece yumurtalıklarını uyarmış olduk dedi bu ay 2 tane kullanmıştım 1 yumurtam gelişti beni 3 kez takibe çağırdı 3. günümde çatlamamıştı hala biz çatlatalım işimizi şansa bırakmayalım dedi ve iğne oldum.sonra da işte çalıştık 4 akşam üstüste sen de öyle yap inşallah yumoşun varsa ve iğne olursan iğne vurulduğun akşamı boş bırak sonraki akşam başla çalışmaya.
bana doktor ultrason fotoğrafını verdiğinde doktorum yumurtanın dedim ki 1 tanecik mi sadece ??
o kadar ilaç içtim sadece 1 tanecik mi gelişti dedim sonra da içimden geçirdim Allahım isterse o 1 yumurta döllenir ve bana bebeğimi getirir dedim.Çok içten istemişim demekki bak oldu Rabbimin mucizesine 1 örnek benim.
O YÜZDEN BURDAN TEK TÜPÜ OLAN YADA 2 TÜPÜ OLUP DA BİRİSİ TIKALI OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM DOKTORLARIN HEMEN SİZİ TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRMESİNE İZİN VERMEYİN 1 TÜPLE BİLE HAMİLE KALABİLİRSİNİZ YETERKİ AÇIK OLSUN.TÜP VARSA UMUT DA VAR DEMEKTİR.ÖNEMLİ OLAN O TÜPTEN YUMURTLAYABİLMEK.VE TÜP AÇIKSA TAKİP LE MUTLAKA YUMURTA YAKALARSINIZ.UMUDUNUZU HİÇBİRZAMAN KAYBETMEYİN.NE İSTİYORSANIZ RABBİMDEN İSTEYİN KENDİNİZİ İNANDIRIN VE İÇİNİZ ASLA KARARTMAYIN :)))[/QU
ne kadar güzel senin adına çok sevindim.Allah bizim yüzümüzü de güldürür inşallah.kendimi çocuk düşüncesinden alamıyorum ve ister istemez ağlamaya başlıyorum.doktorların hiç birine güvenim kalmadı artık.kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım....
canım çok teşekkürler iyi dileklerin için benim de dualarım hep sizlerle unutma ben tek tüplüyüm ve o tek tüpteki tek yumurtayla hamile kaldım.klomeni ilk ay günde 1 içmiştim hiç folikül gelişmemişti doktorum da çok moral verdi sağolsun sankın moralini bozma daha tedavinin başındayız sadece yumurtalıklarını uyarmış olduk dedi bu ay 2 tane kullanmıştım 1 yumurtam gelişti beni 3 kez takibe çağırdı 3. günümde çatlamamıştı hala biz çatlatalım işimizi şansa bırakmayalım dedi ve iğne oldum.sonra da işte çalıştık 4 akşam üstüste sen de öyle yap inşallah yumoşun varsa ve iğne olursan iğne vurulduğun akşamı boş bırak sonraki akşam başla çalışmaya.
bana doktor ultrason fotoğrafını verdiğinde doktorum yumurtanın dedim ki 1 tanecik mi sadece ??
o kadar ilaç içtim sadece 1 tanecik mi gelişti dedim sonra da içimden geçirdim Allahım isterse o 1 yumurta döllenir ve bana bebeğimi getirir dedim.Çok içten istemişim demekki bak oldu Rabbimin mucizesine 1 örnek benim.
O YÜZDEN BURDAN TEK TÜPÜ OLAN YADA 2 TÜPÜ OLUP DA BİRİSİ TIKALI OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM DOKTORLARIN HEMEN SİZİ TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRMESİNE İZİN VERMEYİN 1 TÜPLE BİLE HAMİLE KALABİLİRSİNİZ YETERKİ AÇIK OLSUN.TÜP VARSA UMUT DA VAR DEMEKTİR.ÖNEMLİ OLAN O TÜPTEN YUMURTLAYABİLMEK.VE TÜP AÇIKSA TAKİP LE MUTLAKA YUMURTA YAKALARSINIZ.UMUDUNUZU HİÇBİRZAMAN KAYBETMEYİN.NE İSTİYORSANIZ RABBİMDEN İSTEYİN KENDİNİZİ İNANDIRIN VE İÇİNİZ ASLA KARARTMAYIN :)))[/QU
ne kadar güzel senin adına çok sevindim.Allah bizim yüzümüzü de güldürür inşallah.kendimi çocuk düşüncesinden alamıyorum ve ister istemez ağlamaya başlıyorum.doktorların hiç birine güvenim kalmadı artık.kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım....
doktor çok önemli gerçekten canım ben hsg filmini başka doktorda çektirmiştim direk bana sen yarım rahimlisin hamile kalsan bile düşük yaparsın ya aerken doğum dedi
ondan sonra şimdiki doktorumu buldum hsg ile ona gittim detaylı muayne etti rahmin gebeliği taşıyabilecek kadar geniş gözüküyo sen kafana takma öncelikle psikolojiniz çok önemli aşılamicak bi durum dedil sol tüpün çok güzel açık dedi.hamile kalırsın bikaç aya biraz zaman gerekiyor dedi 3. ayda da bakarız gerekirse dikiş atarız herşeyin çaresi var dedi
ve kendisinin yine benim gibi yarım rahimli olup da 3.5 kg da normal doğum yapan bir hastası varmış bu da bizi çok rahatlattı sonuç olarak ona inandık ve güvendik ve hemencecik de oldu daha tedavimin başında:)
doktor çok önemli gerçekten canım ben hsg filmini başka doktorda çektirmiştim direk bana sen yarım rahimlisin hamile kalsan bile düşük yaparsın ya aerken doğum dedi
ondan sonra şimdiki doktorumu buldum hsg ile ona gittim detaylı muayne etti rahmin gebeliği taşıyabilecek kadar geniş gözüküyo sen kafana takma öncelikle psikolojiniz çok önemli aşılamicak bi durum dedil sol tüpün çok güzel açık dedi.hamile kalırsın bikaç aya biraz zaman gerekiyor dedi 3. ayda da bakarız gerekirse dikiş atarız herşeyin çaresi var dedi
ve kendisinin yine benim gibi yarım rahimli olup da 3.5 kg da normal doğum yapan bir hastası varmış bu da bizi çok rahatlattı sonuç olarak ona inandık ve güvendik ve hemencecik de oldu daha tedavimin başında:)
Bende hsg mi özel bir yerde çektirmiştim.bana da orda uterus bicornis teşhisi koyuldu.hamile kalamazsın yada kalsanda sağlıkla sonuçlanmaz düşük olur dendi.hiç tüplerin kapalı olmasından bahsedilmedi hemen operasyona alalım uterus anomalisini düzeltelim dediler.ama çoğu kişi üniversite hastanesinde yaptır operasyonunu dedi.ege ye gittim orda da kanallarımın sorunlu olduğunu söylediler.başka dr bir arkadaşım da kanallarımın sadece birinin kapalı olduğu; üniv hastanesindeki dr un ısrarla dış gebelik yaşarsın demesine anlam veremediğini dış gebeliğin sadece olasılık olduğunu anlattı.iyimser olana inanmak istiyorum ama içim içimi yiyip bitiriyor günlerdir.perşembe günü operasyon oldu.mecburen bir ay bekleyeceğim vücudum toparlansın diye.sonrası için prof un muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum.normal yolla hamile kalmak istiyorum.tüp bebek hem maddi hem manevi olarak beni mahvedecek.....umarım hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalırım.
O YÜZDEN BURDAN TEK TÜPÜ OLAN YADA 2 TÜPÜ OLUP DA BİRİSİ TIKALI OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM DOKTORLARIN HEMEN SİZİ TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRMESİNE İZİN VERMEYİN 1 TÜPLE BİLE HAMİLE KALABİLİRSİNİZ YETERKİ AÇIK OLSUN.TÜP VARSA UMUT DA VAR DEMEKTİR.ÖNEMLİ OLAN O TÜPTEN YUMURTLAYABİLMEK.VE TÜP AÇIKSA TAKİP LE MUTLAKA YUMURTA YAKALARSINIZ.UMUDUNUZU HİÇBİRZAMAN KAYBETMEYİN.NE İSTİYORSANIZ RABBİMDEN İSTEYİN KENDİNİZİ İNANDIRIN VE İÇİNİZ ASLA KARARTMAYIN :)))
Bende hsg mi özel bir yerde çektirmiştim.bana da orda uterus bicornis teşhisi koyuldu.hamile kalamazsın yada kalsanda sağlıkla sonuçlanmaz düşük olur dendi.hiç tüplerin kapalı olmasından bahsedilmedi hemen operasyona alalım uterus anomalisini düzeltelim dediler.ama çoğu kişi üniversite hastanesinde yaptır operasyonunu dedi.ege ye gittim orda da kanallarımın sorunlu olduğunu söylediler.başka dr bir arkadaşım da kanallarımın sadece birinin kapalı olduğu; üniv hastanesindeki dr un ısrarla dış gebelik yaşarsın demesine anlam veremediğini dış gebeliğin sadece olasılık olduğunu anlattı.iyimser olana inanmak istiyorum ama içim içimi yiyip bitiriyor günlerdir.perşembe günü operasyon oldu.mecburen bir ay bekleyeceğim vücudum toparlansın diye.sonrası için prof un muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum.normal yolla hamile kalmak istiyorum.tüp bebek hem maddi hem manevi olarak beni mahvedecek.....umarım hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalırım./QUOTE]
seni çok iyi anlıyorum canım sen bence sana umut veren doktora gitmeye devam et umut veriyorsa bu işi başarma gebelik oluşturma isteği de vardır aksi halde daha kendi olumlu düşünmeyen doktor nasıl olumlu bir tedavi yapsın? içini çürütme bak bir adım daha yaklaştın bırak vücudun rahatlasın biraz dinlensin yakında olucak inşallah.tekrar hsg çekilicekmisin sen şimdi?ayrıca dış gebelik olursa herkesde olur düşük desen herkesde artık düşük tehlikesi var takma kafana herşeyin çaresi var..
teşekkür ederim canım...umut oldun yine bana...ama ben okadar şansızımki...klomen dün bitti iki gün bekleyip 3.gün (perşembe günü yani) doktoruma gidicem dedim ya ...perşembe günü 19 mayıs olduğundan doktorum 19 ve 20 mayısta çalışmıyor...cumartesi gel dedi...hep böyle oluyor...daha öncede hormon testi yapılacağı zaman adetin 3.günü Çapa ya gel demişti sigorta karşıladığı için adetimin 3.günü pazara gelmişti özelde 260 tlye yaptırmak zorunda kalmıştım...ondan önce HSG testi yaptıracağım zamanda adetimin ilk defa bitmeyeceği tutmuştu...her şeyim sorun...çok şansızım bu şansla benim nasıl çocuğum olacakki:))
neyse canım güzel haberlerini bekliyorum...tekrar görüşürüz...cumartesi günü doktordan sonra yazarım tekrar...
Bende hsg mi özel bir yerde çektirmiştim.bana da orda uterus bicornis teşhisi koyuldu.hamile kalamazsın yada kalsanda sağlıkla sonuçlanmaz düşük olur dendi.hiç tüplerin kapalı olmasından bahsedilmedi hemen operasyona alalım uterus anomalisini düzeltelim dediler.ama çoğu kişi üniversite hastanesinde yaptır operasyonunu dedi.ege ye gittim orda da kanallarımın sorunlu olduğunu söylediler.başka dr bir arkadaşım da kanallarımın sadece birinin kapalı olduğu; üniv hastanesindeki dr un ısrarla dış gebelik yaşarsın demesine anlam veremediğini dış gebeliğin sadece olasılık olduğunu anlattı.iyimser olana inanmak istiyorum ama içim içimi yiyip bitiriyor günlerdir.perşembe günü operasyon oldu.mecburen bir ay bekleyeceğim vücudum toparlansın diye.sonrası için prof un muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum.normal yolla hamile kalmak istiyorum.tüp bebek hem maddi hem manevi olarak beni mahvedecek.....umarım hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalırım.
canım çok geçmiş olsun. tüp bebek için acele etme birkaç ay bekle düzeldiğine göre normal yolla hamile kalabilirsin bana doktorum bekle dedi altı ay kadar zaman verdi olmazsa tedavi ye geçilir. sana bir ay dinlenmemi verdiler ben üç ay bekledim. normal yolla hamile olacağız.
canım benim beta hcg sonucum 2281 öbür forumda da yazdım ordan da okursan cevap yazarsan sevinirim darısı sizlerin başına Rabbim çok aratmadan hepimizin kucağını doldursun.İyice idrara sıkıştım öyle ultrasonla baktı üstten belli belirsiz gördü keseyi çok küçük daha minicik belli belirsiz dedi ben de gördüm böyle yarım ay gibi bişey :) folik asit verdi estrofem e cumartesi gününe kadar devam et dedi keseyi görene kadar dedi. cumartesi geldiğinde yaparız tahlillerini dedi.gebelik başlangıcında yapılan standart testleri yapıcak şimdilik sanırımm daha başka neler yaptırmalıyım canım uu rahimli olarak önereceğin bişiler var mı ?
doktorum doğru mu yapıyor biraz bekleyelim biraz otursun ondan sonra bakalım değerlerine dedi çok korkuyorum hcg değerim bana da güzel geldi adetim 4 gün gecikti bugünle birlikte işte.Allahıma dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye...
öyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?