- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ıcınızı ferrah tutun we bolca dua edın
benımde rahım sorunum war
hemde ılerı derecede bıkornıs
cıft rahımde denebılır
dr dusuk olur dedı 5 aylıkken bıle
ama sukur 7. aya kadar geldık
sabredın ınanın we hep dua edın kısmetse olur zaten
![]()
Merhaba kızlar.Narse evet mesajlaşmıştık seninle,şu an papatyanın dediği gibi 11 haftalık hamileyim. 3. aşılama sonucunda hamile kaldım.Bu arada ben öğretmenim ve doktorum işe gitmemi istemiyor.Bu yıl hep raporlu olacakmışım.Çalışan arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurun.Genel olarak evde yatıyorum.1 kere kanamam oldu ama içerde rahim ağzında.Şu an çok şükür herşey yolunda gözüküyor.Hep dualarımdasınız sizin melekleriniz de bir an önce gelir inşaallah.Ara ara takip etmeye çalışıyorum sizleri.Sunways sen yolu baya ilerletmişsin.Sağ salim alırsın inşaallah kucağına bebeğini sonra da ben :)
Merhaba kızlar.Narse evet mesajlaşmıştık seninle,şu an papatyanın dediği gibi 11 haftalık hamileyim. 3. aşılama sonucunda hamile kaldım.Bu arada ben öğretmenim ve doktorum işe gitmemi istemiyor.Bu yıl hep raporlu olacakmışım.Çalışan arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurun.Genel olarak evde yatıyorum.1 kere kanamam oldu ama içerde rahim ağzında.Şu an çok şükür herşey yolunda gözüküyor.Hep dualarımdasınız sizin melekleriniz de bir an önce gelir inşaallah.Ara ara takip etmeye çalışıyorum sizleri.Sunways sen yolu baya ilerletmişsin.Sağ salim alırsın inşaallah kucağına bebeğini sonra da ben :)
sen bizler için çok güzel bi örneksin o zaman sunways:)) maşşallah bu aya kadar gelmişsin umarım hiç bi sorun olmadanda doğumunu yaparsın ve bebişini kucağına alırsın..dediğin gibi sabır,inanmak ve dua çok gerekli..sağlıcakla kal..:Saruboceq:
ben nerdeyse tarıhe gecıcem:roflol:
doktor hıc ınanmıyordu
allahımın ıznıyle dedım bebegım benı bırakmaz ınsallah
daha onumuzde uzun bı yol war
cogu gıtsede gerıye 12 hafta kaldı
beklıyoruz umutla.....
darısı sızlere![]()
çok sağol canım..amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..papatyaa10 sana da ayrıca geçmiş olsun diyorum.İnşallah 3.denemen olumlu olur canım.Ümidini yitirme.Sağlıcakla kalman dileğiyle...
Dr ismi vermek yasak değil arkadaşlar Yücel Karamanmı?
sağol tatlım..o senin güzelliğin.kaydirigubbakcemile5selam arkadaşım,
gönlünde nikin kadar güzel.12.gün salı ya geliyor ama ben galiba p.tesi hastane nin yolunu tutarım gibi geliyor.:):):) ewt adı gecen doktor gercekten cok iyi bana uzak olduğu için tüp bebek tedavisinde karar veremedim.İnşallah sana da gerek kalmaz.Birde transfer sonrası akıntıyla ilgili belirtilerden bahsediyorlar
Bende normalde devamlı akıntı olurdu ama transferden sonra tık yok kupkuruyum.Sadece su şeklinde bir sıvı geliyor onuda kullanmakta olduğum jele bağlıyorum.Birde hafif kasığımda kramplarım oluyor.RABBİM sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....