Rahim Anomalileri

Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.

Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.

Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı

canım benim kendini üzme böyle kanamalar bu dönemlerde olabiliyor.inşallah herşey yolunda gider.hemen kendine iyi bi dr bul.çok geçmiş olsuna.s.

Herkese merhaba
Rahimim septumla ikiye bölünmüştü,septum rahim ağzına kadar uzanıyordu. Hamile kaldım ve 26. haftadan itibaren bir ayı hastanede olmak üzere 36. haftaya kadar yattım. 3 kg ağırlığında sağlıklı bir oğlum oldu. Sezeryan ameliyatı sırasında rahimdeki septum da alındı. ızmirde Kent hastanesinde Prof. Dr. Namık Demir doktorumdu. Ayrıca bu konuda ızmirde Ahmet Seçkin Önoğlu nu da öneriyorum.

Herkese merhaba
Rahimim septumla ikiye bölünmüştü,septum rahim ağzına kadar uzanıyordu. Hamile kaldım ve 26. haftadan itibaren bir ayı hastanede olmak üzere 36. haftaya kadar yattım. 3 kg ağırlığında sağlıklı bir oğlum oldu. Sezeryan ameliyatı sırasında rahimdeki septum da alındı. İzmirde Kent hastanesinde Prof. Dr. Namık Demir doktorumdu. Ayrıca bu konuda İzmirde Ahmet Seçkin Önoğlu nu da öneriyorum.

cok sanslısın ben kotu orneklerden oluyorum galıba allahım bısede kısa zamanda nasıp etsın canım

ayy..canım benim yaa..kıyamam sana:1hug:..nasıl da üzmüşler senii..
sinir oluyorum yaa böyle doktorlara..Allah karşılaştırmasın..düşürmesin böyle doktorlara hiçbirimizii inşallah..
ne demek 35 önemli değil yaa..bal gibi hamilesin iştee..hem bence cabnım senin gördüğün kahverengi leke yerleşme kanamasıdır..çoğu hamilede oluyor bu..hatta tüp bebekte de transferin 9 veya 10.günlerinde olabiliyor..birçok arkadaşta olmuştu..sonradan da hamile haberini almıştık..seninki de öyle büyük ihtimalle hayatım..
ıo doktor bilmiyormuymuş hiç yerleşme kanamasını??ben bile biliyorum yaaa..:oklava:
neyse ki canım bak değerin gayet güzel artmış..için rahat artık ne de olsa dimi?
ama kendinize iyi bir doktor edinin bence canım..doktor çok ama çok önemli..şimdi daha da iyi anladın zatenn..
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah canım..bol bol dua et..Allaha güven..

dr en son adet tarihine göre düşük dedi. Düşünebiliyormusun adamı ben uyardım benim yumurtam 14. gün çatlamadı 17. gün çatladı diye belki geç ovulasyondur dedi. Be adam bunları benmi söyleyceğim sen düşünüp bulacaksın neden düşük olduğunu.

Bu arada dün çok arttı kahverengi leke allahtan kırmızılık yok her lavaboya gittiğimde gelyor. Belimde ağrımaya başladı. Dr progestorunu 2 ye çıkardı. Yarın benim septum ameliyatımı yapan dr a gideceğim. Allahtan pazartesince raporluyumda yataktan çıkmıyorum sıkıldımda yeni kalktım.

Adam beni öyle üzdükü düşmeyeceği varsa üzüntüden düşürecekti.

canım benim kendini üzme böyle kanamalar bu dönemlerde olabiliyor.inşallah herşey yolunda gider.hemen kendine iyi bi dr bul.çok geçmiş olsuna.s.

öyle canım ii dr a gideceğim hem ameliyatımı yapan dr a hemde evimin yakınında iyi bir dr var ona. İkisi birden baksın.

Herkese merhaba
Rahimim septumla ikiye bölünmüştü,septum rahim ağzına kadar uzanıyordu. Hamile kaldım ve 26. haftadan itibaren bir ayı hastanede olmak üzere 36. haftaya kadar yattım. 3 kg ağırlığında sağlıklı bir oğlum oldu. Sezeryan ameliyatı sırasında rahimdeki septum da alındı. İzmirde Kent hastanesinde Prof. Dr. Namık Demir doktorumdu. Ayrıca bu konuda İzmirde Ahmet Seçkin Önoğlu nu da öneriyorum.

allaha şükürler olsun sağ salim doğum yapmışsın keşke herkes senin kadar şanslı olsa. Allah çocuğunu analı babalı büyütsün.

zeyhattttttttttttttttttttttttttttttttttttt:oklava:
burdanmı alıcam kız ben senın haberlerını. senı merak ettım topikine bi gireyim dedim. msn dede yoksun hayırsız insan.
canım hiç sıkma canını kahve rengi lekeler normal düşük falan yapmıcaksın sen. bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alacaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dr en son adet tarihine göre düşük dedi. Düşünebiliyormusun adamı ben uyardım benim yumurtam 14. gün çatlamadı 17. gün çatladı diye belki geç ovulasyondur dedi. Be adam bunları benmi söyleyceğim sen düşünüp bulacaksın neden düşük olduğunu.

Bu arada dün çok arttı kahverengi leke allahtan kırmızılık yok her lavaboya gittiğimde gelyor. Belimde ağrımaya başladı. Dr progestorunu 2 ye çıkardı. Yarın benim septum ameliyatımı yapan dr a gideceğim. Allahtan pazartesince raporluyumda yataktan çıkmıyorum sıkıldımda yeni kalktım.

Adam beni öyle üzdükü düşmeyeceği varsa üzüntüden düşürecekti.

sen içini rahat tut canım..bak arkadaşlar da söylemiş zatenn..ben hiç hamile kalmadım ama uzman oldum artıkk..sengözlerimebaksanab kahverengi lekeler normal..kırmızı olmasın daa..
iyi bir doktor da bulmuş gibisin..inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın canımm..moral çok önemli biliyorsunn annecikkk...:CüvCüv: :CüvCüv:

ZEYHAT hıc korkma canım lekeden benım 2aylık kan bırden bosalmıstı benden. 3 aylık hamıleydım ben ozaman ve bebegıme bısey olmamıstı sen ıcınıı rahat tut allaha sıgın hı olacak varsada onune gecemezsın sen bende progestanı gunluk 6 tane kullanıyrdum ıcını rahat tut bısey olmaz ınsallah

zeyhattttttttttttttttttttttttttttttttttttt:oklava:
burdanmı alıcam kız ben senın haberlerını. senı merak ettım topikine bi gireyim dedim. msn dede yoksun hayırsız insan.
canım hiç sıkma canını kahve rengi lekeler normal düşük falan yapmıcaksın sen. bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alacaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım akşamalrı böyle 10 dakka girip çıkıyorum benim aklım sende 12 sinde değilmi test hadi inşallah seden güzle haberler bekliyorum.

sen içini rahat tut canım..bak arkadaşlar da söylemiş zatenn..ben hiç hamile kalmadım ama uzman oldum artıkk..sengözlerimebaksanab kahverengi lekeler normal..kırmızı olmasın daa..
iyi bir doktor da bulmuş gibisin..inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın canımm..moral çok önemli biliyorsunn annecikkk...:CüvCüv: :CüvCüv:

canım benim inşallah en kısa zamanda sende anne olursun çok istiyorum seninde bu güzle duyguları bir an önce yaşamanı.

ZEYHAT hıc korkma canım lekeden benım 2aylık kan bırden bosalmıstı benden. 3 aylık hamıleydım ben ozaman ve bebegıme bısey olmamıstı sen ıcınıı rahat tut allaha sıgın hı olacak varsada onune gecemezsın sen bende progestanı gunluk 6 tane kullanıyrdum ıcını rahat tut bısey olmaz ınsallah

inşallah canım bir şey sormak istiyorum tabi senide üzmek stemiyorum bu raeimdeki çocuğunun mezarımı :((( neden kaybettin doğmuşmuydu canım allah sana sabırların en büyüğünü versin. İnşalalh yavrunla meleğinle cennette kavuşursunuz :(

buarada bugün dr a giitim ameliyatımı yapan baktı varya ben onun üstüne dr tanımıyorum adamcağız sevindi bizle. 4+4 müşüm ultrasonda belim falan ağrıyor diyince vajinal baktı ve biliyormusunuz sağ tarafta gördüm. Minink yuvarlak bir gölge dr işte burda canlanacak dedi :))) sonra kan testi istedi 250 çıkarsa kanamadan korkma dedi allaha şükür 563 çıktı. Rahat bir nefes aldım çok rahatladım hamile kalmak bir dert sonra her geçen gün kendini takip etmek bir şey olacak diye ayrı dert.

inşallah canım bir şey sormak istiyorum tabi senide üzmek stemiyorum bu raeimdeki çocuğunun mezarımı :((( neden kaybettin doğmuşmuydu canım allah sana sabırların en büyüğünü versin. İnşalalh yavrunla meleğinle cennette kavuşursunuz :(

eveet canım melegımın mezarı 6 aylık dogum yaptım serkljm vardı ama tutmadı megerse septum varmıs bende saolasın guzel dıleklerın ıcın bak artıyor sonucun ılerdekı gunlerde sonuc 6000 olunca kalp atıslarını duycaksın inşallah:CüvCüv:

eveet canım melegımın mezarı 6 aylık dogum yaptım serkljm vardı ama tutmadı megerse septum varmıs bende saolasın guzel dıleklerın ıcın bak artıyor sonucun ılerdekı gunlerde sonuc 6000 olunca kalp atıslarını duycaksın inşallah:CüvCüv:

bu septum ne lanet bir şey :( banada bir dr öyle dedi hamile kal 6 ay götürür denemekte fayda var dedi. alalhtan o kadını dinlemedim. inşallah en yakın zamanda ameliyatını olup tekrar hamile olursun.

septumu olup hamileliği denettiren dr ları hiç anlamıyorum.

buarada bugün dr a giitim ameliyatımı yapan baktı varya ben onun üstüne dr tanımıyorum adamcağız sevindi bizle. 4+4 müşüm ultrasonda belim falan ağrıyor diyince vajinal baktı ve biliyormusunuz sağ tarafta gördüm. Minink yuvarlak bir gölge dr işte burda canlanacak dedi :))) sonra kan testi istedi 250 çıkarsa kanamadan korkma dedi allaha şükür 563 çıktı. Rahat bir nefes aldım çok rahatladım hamile kalmak bir dert sonra her geçen gün kendini takip etmek bir şey olacak diye ayrı dert.

gozun aydın tatlımmm
bak ben sana dedım dewam ettırmek daha zor gulum
allah yardım etsın
ınsallah hersey gusel olacakŞeniz

çoook sevindimm canımm..:dance:
bakkk iyi ki gitmişsinn..ohh için de rahatladı..dr çok önemlii canımmm..
iyi ki o ameliyatı da olmuşsun..aynen ben de anlamıyorum bu doktorları..ne demek denemekte fayda varr..:oklava:
eee zaten zor hamile kalıyozz..bi de kaybedelim miii???

iyi dileklerin için çok sağol bitanem..inşallah diyelim..
ya canım kısmet işleri bunlar..
hatırlıyormusun ilk tanıştığımızda benimki kabul etmişti de seninki biraz uzaktı bebişe..okulu mu vardı??tam da hatırlamıyorum..fisfisfis
yani biz aslında sizden önce başlamıştık denemelere..
ama dediğim gibi bu işler kısmet işleri..
güzel Rabbim sana nasip etti..
ben de inşallah senin peşinden gelirim tatlışım..kaydirigubbakcemile4

bendeki septum rahim ağzına kadar uzanıyordu. eğer önce ameliyat olsaydım rahim ağzındaki septum da alınacağı için ilerideki hamileliklerimde rahim ağzı yetmezliği olabilecekti.serklaj yapılacaktı ama tutup tutmayacağı belli değildi. sezeryan sırasında septum alınırken rahim ağzına dokunulmadı. epidural sezeryan olduğum için 3 ay yatmama ve birsürü sıkıntı yaşamama sebep olan septumu kesip gösterdi doktorum.çok büyüktü. ben de ilk bebeğimi düşürdüm, ama ameliyattan sonra da doktorlar sorunsuz gebelik garantisi vermediği için birkez daha denedim.

bendeki septum rahim ağzına kadar uzanıyordu. eğer önce ameliyat olsaydım rahim ağzındaki septum da alınacağı için ilerideki hamileliklerimde rahim ağzı yetmezliği olabilecekti.serklaj yapılacaktı ama tutup tutmayacağı belli değildi. sezeryan sırasında septum alınırken rahim ağzına dokunulmadı. epidural sezeryan olduğum için 3 ay yatmama ve birsürü sıkıntı yaşamama sebep olan septumu kesip gösterdi doktorum.çok büyüktü. ben de ilk bebeğimi düşürdüm, ama ameliyattan sonra da doktorlar sorunsuz gebelik garantisi vermediği için birkez daha denedim.

canım anladıgım kadarıyla sen septuluydun ve hamıle kalıp dogum yaptın cok sanslısı ve cesaretlsıın ılk hamılelıgın dusukle sonuclanmıs yınede denemek ıstemıssın ben buna cesaret edemıyorum edememde 6 ay onu tasıdıktan sonra onu kaybetmek cok acı verdı bıdaha bu tehlıkeyı goz onune alamam.sanırım.benım durumum daha zor ozaman benım hamılelıgımde serklajım vardı ona ragmen tutmadı dıkısler ve hazın son neyse ınsallah bızım de senın kadar sansımız olur

çoook sevindimm canımm..:dance:
bakkk iyi ki gitmişsinn..ohh için de rahatladı..dr çok önemlii canımmm..
iyi ki o ameliyatı da olmuşsun..aynen ben de anlamıyorum bu doktorları..ne demek denemekte fayda varr..:oklava:
eee zaten zor hamile kalıyozz..bi de kaybedelim miii???

iyi dileklerin için çok sağol bitanem..inşallah diyelim..
ya canım kısmet işleri bunlar..
hatırlıyormusun ilk tanıştığımızda benimki kabul etmişti de seninki biraz uzaktı bebişe..okulu mu vardı??tam da hatırlamıyorum..fisfisfis
yani biz aslında sizden önce başlamıştık denemelere..
ama dediğim gibi bu işler kısmet işleri..
güzel Rabbim sana nasip etti..
ben de inşallah senin peşinden gelirim tatlışım..kaydirigubbakcemile4

Öyle canım işin ehli çok farklı üstümden o kadar yük kalktıki sürekli hasta gibi yatıyordum. Moral desen sıfır bu kadar sevincin arkasından üzüntü yaşacağım diye çok korkuyordum. Doğru hatırlılıyorsun canım eşimin okul işi vardı sonra sigprta yaptırdık onun süresinin dolmasını bekledik.

İnşallah en kısa zamanda canım hamile kalırsın ve çok güzel sorunsuz bir şekilde devam ettirirsin.

Back
X