Rahim Anomalileri

Merhaba kızlar bugün yapmam gereken herşeyi yaptım.Sonuçları 3 ayrı dr a götürdüm.Hepside ,ameliyat olamayacağımı çünkü bunun benim anatomik yapımdan kaynaklandığını söyledi ve sonuçta bi çocuğumun sorunsuz bi şekilde olduğunu tekrar böyle olabileceğini ama düşüklede karşılaşabileceğimi söyledi.Yani anlayacağınız kararı bana bıraktılar bende tekrar denemeye karar verdim.Allahım hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin.Eğer Rabbim isterse olur.Olmazsada bi tane oğlum var.Allah olmayanlara nasip etsin.Sunways hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Zeyhatcım sende kendini üzme herşey düzelir.Edamecrin sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın inşallah

sagol nildecimmm
az kaldı allahım hayırlısıyla elı ayagı duzgun ewlat nasıp etsın
sanada gecmiş olsun yıne dene bellımı olur bızım durumumuzda bu cok normal aynı sorunumuz cunku

zeyhatçım ne yapıyosun sen
zaten şedker falan diyosun
stresin hamilelikteki rolünü biliyosun
sen"stresi bana sor
yaşadıklarımı biliyosun
kendimi kontrol edicem diye çatlıyorum
lütfen yapma
biz bu arada 16.haftayı bitirdik
heeep yatıyorum

haklsısın canım geçen haftaya göre şimdi daha rahatım

maşllah 4 ay bitmiş llah sağ salim doğum yapmayı nasip etsin dediğin gibi bolca dinlen kendini fazla yorma hatta elinden geldiğince yürüme canım bu arada bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur birde ne zaman belli oldu

Merhaba kızlar bugün yapmam gereken herşeyi yaptım.Sonuçları 3 ayrı dr a götürdüm.Hepside ,ameliyat olamayacağımı çünkü bunun benim anatomik yapımdan kaynaklandığını söyledi ve sonuçta bi çocuğumun sorunsuz bi şekilde olduğunu tekrar böyle olabileceğini ama düşüklede karşılaşabileceğimi söyledi.Yani anlayacağınız kararı bana bıraktılar bende tekrar denemeye karar verdim.Allahım hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin.Eğer Rabbim isterse olur.Olmazsada bi tane oğlum var.Allah olmayanlara nasip etsin.Sunways hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Zeyhatcım sende kendini üzme herşey düzelir.Edamecrin sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın inşallah

nildeciğim inşallah sorunsuz bir hamillelik geçirirsin biliyorsun çoğu şeyde bizlerin elinde fazla kendini yormadan hareket etmeden daha rahat bir hamilelik geçirirsin.

herkese selammmmmmm
nasılsınız
bız oglumla ıyıyız kıpırdak oglumla
doguma az kaldı cok zorlu bı donem gecırdık ama mutlu sona allahın ıznıyle az kaldı
bana dua edın olurmu
doguma gıderken yazıcam
herkesı optummmm

inşallah canım kolay rahat bir doğum geçirirsin bebişle buluşmana az kaldı eminim çok heyecanlısındır yiğenimizin adı bulunmuştur çoktan nedir

Sunways canım,hamilelikte sana serklaj uygulandı mı?Yani hamileliğin ilerlemesiyle rahim ağzı yetersiz kalınca açılmasın,düşük oluşmasın diye alttan dikiş atılıyor.Bizim durumumuzdaki hastaların bazılarına uygulanıyomuş.Bugün adet oldum,bitince çalışmalara başlayacağız.HSG filmi çektirdikten sonra hamile kalma ihtimalin çok fazla oluyormuş.Zaten hamile kalmamda sorun yok ama öyle hemende olmuyo en son hamile kalmam 6 ay sürdü işte bu HSG nin etkisiyle hemen kalabilirim sanırım.Allah harşeyin hayırlısını nasip etsin.Eğer hamile kalabilirsem sağlıklı bi şekilde tamamlarım inşallah.Bebağiminde sağlıklı ve eli ayağı düzgün olur Allahın izniyle.Arkadaşlar bu dileklerim hepiniz için geçerli:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çarsMBA sabah doguma gıdıyorum bana dua edın olurmu

bu arada bana dıkıs atılmadı canım alttan hıc muayne bıle edılmedım

çarsMBA sabah doguma gıdıyorum bana dua edın olurmu

bu arada bana dıkıs atılmadı canım alttan hıc muayne bıle edılmedım

ne güzle azıcık kslmış inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın güzel kolay ağrısız bir doğum geçirirsin. Kendini iyi hissettiğin zaman haberlerini ve hikayeni bekliyoruz. Çok öpüyorum seni

bugün bana şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar malesef gene şekerim yüksek çıktı. Ben iki dr a gidiyorum takip için. Birisi dahileyciyle konuştu adam beni çağırdı pazartesi ona gideceğim. Ameliyatımı yapan dr da bir kan tahlilis istedi onuda yaptırınca dr sonuca göre bir tedavi uygulayacakmış.

bugün bana şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar malesef gene şekerim yüksek çıktı. Ben iki dr a gidiyorum takip için. Birisi dahileyciyle konuştu adam beni çağırdı pazartesi ona gideceğim. Ameliyatımı yapan dr da bir kan tahlilis istedi onuda yaptırınca dr sonuca göre bir tedavi uygulayacakmış.

Canım çok geçmiş olsun.Benim bi arkadaşımda hamilelik şekeri çıkmıştı ya ona günlük şeker değerini ölçmesi için bi alet verdiler kontrol altında olabilsin diye bi de diyet listesi vermişler tuzlu, yağlı ,şekeli şeyler yasak.Kendine iyi bak düzelir canım strese girme yiğenimizi de üzersin.:olmaz:yasakkelimea.s.

geçmiş olsun canım..inşallah kolayca halledilebilecek bişeydir.inşallah sana çok sorun çıkarmaz canım..

zeyhatçım strese sokma kendini
sanırım buda şeker sebebi
benim 12 haftada cinsiyeti söylemişti doktorum
dikişe girmeden mutlu olayım diye sanırım
o zamandan beri hala kız

nildecim demekki insana 1 tane yetmiyor
ben bu olsun birdaha zorlamam diyorum ama
öyle olmuyo demekki

o zamandan beri hala kız

öyle olmuyo demekki

Tebrik ederim çok şanslılısın kız geliyor bende çok istiyorum ama önce sağlıklı olsun.

benim şeker koşturmam devam ediyor hemoglabine bakıldı en yüksek 6 olması gerekirken benimki 5,64 te kaldı dr um yüksek değil ama sınırda dedi. Şeker aleti aldım 15 gün ölçüp kaydedeceğim şimdilik diyet yapıyorum eğer şekerim artmaya devam ederse malesef insülün kullanmak zorunda kalacağım

o zamandan beri hala kız

öyle olmuyo demekki
Ne dikişi bu.Serklaj mı yoksa?Açıklarsan sorununu sevinirim.Ben çift rahimliyim.Dr bu serklajın hamile kalırsam gerekli görürsem atarım demişti.Onum için çok merak ettim.Bana ayrıntılı bi şekilde açılarsan benim için iyi olur. Şimdiden teşekkürler

o zamandan beri hala kız

öyle olmuyo demekki

Canım ben ilk hamileliğimde böyle bi sorunum olduğunun farkında değildik.Sezeryanda anlaşıldı.Hiç bi problem yaşamadan hamileliğim bitti.2.çocuk 4.5 aylıkken düşük yaptım.Biraz araştırma yaptım ve son kez Allah nasip ederse hayırlısıyla şansımı denemek istedim.Yine düşükle karşılaşabilirim.Öyle olursa bi daha denemeyeceğim sonuçta bi çocuğum var şükürler olsu Allah olmayanlara versin.Ben ve eşim evin tek çocuğuyuz onda bu kadar üstüne düşüyorum.Oğluma bi can yoldaşı olsun diye.Allah hepinizin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bayramınızı en içten dikelerimle kutluyorum tüm sevdiklerinizle beraber tekrarını diliyorum

selam kızlar
bebegımı sag salım kucagıma aldım 25 kasım da 11.00 da
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....

Back
X